Daniela Gyorfi, despre relația cu George Tal: “Nu mai facem nunta!”. Ce mărturisiri surprinzătoare a făcut artista

Daniela Gyorfi și George Tal se iubesc de 18 ani, însă au amânat nunta de mai multe ori de-a lungul timpului. Vedeta ne-a explicat că nu se mai gândește să se căsătorească, iar apropiații nu o mai întreabă dacă are de gând să meargă în fața altarului. Mai mult, ea ne-a spus, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce le spune tuturor atunci când o întreabă dacă mai face un copil.

Daniela Gyorfi, aflată la un eveniment în care s-au prezentat tendințele pentru nunți, a explicat că nu se mai gândește să se căsătorească, însă se bucură enorm de fiecare dată când este invitată să cânte la un astfel de eveniment. De asemenea, ea ne-a dezvăluit ce răspuns le dă apropiaților când o întreabă dacă își dorește să mai devină mămică:

“Nu, nu mă mai gândesc! (n.r. să se căsătorească) Mă bucur pentru că am fost invitată de fina mea, care a făcut un eveniment foarte mișto. Am văzut care sunt tendințele! Anul acesta am destul de multe nunți, dar și la anul am nunți luate deja. Mă bucur când oamenii se distrează și sunt chemată la nunți, botezuri și petreceri!

În viață despre asta este vorba, să muncim, dar și să petrecem, să ne trăim viața! Merg pe 18 ani în relație și nu mă mai întreabă nimeni când e nunta! Nu mai facem nunta! De fapt, niciodată nu știi, dar nu! Așa mă întreabă și când fac copii! Am zis că am 55 de ani, când să mai fac copii?

Nu este simplu să crești copii, iar dacă tineretul din ziua de astăzi alege să nu mai aibă copii, din păcate, să știi că, deși am un copil, este foarte greu! Dacă mama mai trăia, mai făceam un copil în urmă cu 10 ani, dar așa mi-e greu! Mama mea era sprijin moral, în rest eu aveam grijă de ea, ca de un copil. Dar aveam altă putere, eram completă!”

”Este, din punctul meu de vedere, cea mai bună piesă în limba română”

Nu vrea să îmbrace, din nou, rochia de mireasă

Înainte de relația cu George Tal, Daniela Gyorfi a fost căsătorită cu luptătorul Gelu Borș. Vedeta ne-a dezvăluit că, deși a divorțat, s-a bucurat pentru faptul că s-a văzut mireasă. Cu toate acestea, în glumă, cântăreața a punctat că o învață pe fiica ei, Maria, să nu meargă în fața altarului de la o vârstă fragedă:

“Eu am fost mireasă, am fost căsătorită, din păcate am divorțat, dar mi-am trăit visul, a fost foarte frumos!

De multe ori mă duc la nunți și mă uit la fetele care au tot felul de rochii. Vrei să fii mireasă, în sfârșit ți se întâmplă, dar după ce te căsătorești…așa îi spun și Mariei, de mică o iau și o sperii: “Fii atentă aici! Te măriți de mică: curat, spălat, călcat, mâncare!”.

Îmi zice: “Mami, nu vreau!”. Îi răspund: “Așa zic și eu! Mai așteaptă!”. (râde) E foarte frumos să te căsătorești, dar trebuie să îți găsești și alesul!

E frumos să te căsătorești la orice vârstă. Am cântat la o nuntă unde mireasa avea 60 de ani, iar el 60 și ceva. Nu a mai purtat rochia de mireasă, dar a fost foarte frumos! Trăiești altă dragoste, de ce nu?”

Dezvăluire genetică. Copiii dobândesc majoritatea genelor de la bunica maternă

Este posibil să fi observat acest aspect de-a lungul timpului, dar nu v-ati gândit la probabilitatea unei legături genetice.

Cercetările au demonstrat că bunica din partea mamei poate avea o influență semnificativă nu doar asupra aspectelor emoționale, ci și genetice.

ADN-ul, temperamentul, stările emoționale și preferințele personale ale nepoților pot fi într-o oarecare măsură influențate de moștenirea genetică de la bunica din partea mamei, creând astfel o conexiune puternică între generații.

Un exemplu notabil este regizorul și scriitorul Alejandro Jodorovsky, care a scris o carte fascinantă intitulată “Metagenologie: Descoperirea Sinelui Prin Gene și Arborele Genealogic”.

În această lucrare, el detaliază modul în care genele pot sări peste o generație, transmitându-se direct de la bunici la nepoți. Această teorie este susținută de cercetări efectuate la Universitatea din Cambridge.

Mai precis, bunicii din partea mamei transmit aproximativ 25% din cromozomii X către nepoți.

Deși această moștenire genetică nu se traduce întotdeauna în asemănări fizice evidente, cum ar fi aspectul, există posibilitatea ca nepoții să preia elemente precum mersul, zâmbetul, culoarea ochilor și anumite trăsături ale caracterului.

Această conexiune specială dintre bunica din partea mamei și nepoți aduce în prim-plan ideea că moștenirea genetică și influența asupra personalității pot să treacă dincolo de o singură generație, oferind o perspectivă nouă asupra transmiterii genetice în cadrul familiei.

Bunicii din partea mamei transmit cromozomi X către nepoți și nepoate, în timp ce bunicii din partea tatălui contribuie doar la moștenirea genetică a nepoților.

Cercetările științifice au confirmat că fetele preiau informația genetică exclusiv de la bunicii materni, în timp ce băieții moștenesc genele de la ambii seturi de bunici.

Este destul de obișnuit ca un copil să aibă trăsături asemănătoare cu bunicii săi, care pot fi diferite de părinții lor.

Cu toate acestea, indiferent de mostenirea genetică, este esențial să menținem o legătură puternică cu bunicii noștri.

Este posibil ca unii buni, din cauza vârstei înaintate, să nu poată menține un contact frecvent cu nepoții lor, dar ar trebui să le acordăm întotdeauna respectul cuvenit.