Carmen Harra, previziuni sumbre: „Trebuie să ne pregătim … Va fi dincolo de imaginația noastră ”

„Vom trece prin niste ani fatidici pana in 2033”

„Vorbesc de colapsul bancar de ani de zile. Nu m-a crezut nimeni. Toata lumea a spus ca asa ceva nu s-ar putea intampla niciodata. Iata ca s-a intamplat: Silicon Valley Bank a colapsat. Toti care ati avut bani multi in aceasta banca ati ramas fara bani. Ce va face statul? Statul nu o sa faca nimic! Si nu o sa va dea banii. (…) Mai ganditi-va – ce faceti cu banii? Ii tineti in banca? Nu stiu!

Inflatia ia proportii uriase, preturile se ridica de la o zi la alta. Eu vorbesc de cativa ani. Luati-va, daca puteti, o proprietate, un teren, chiar si o masina. Pentru ca preturile devin inaccesibile si cresc la produsele de orice natura.

De fapt, ne asteptam la o criza similara cu cea din 1929!

In urmatorii 2-3 ani, se inlocuiesc monedele, vom avea o moneda electronica pana in 2025-2029. Trebuie sa ne pregatim pentru aceasta criza economica, care este de proportie uriasa. Si sa ne pregatim de aceasta inflatie, care este poate dincolo de imaginatia noastra la ora actuala. Cresterea preturilor este cumplita. As vrea sa fim uniti, puternici, noi, romanii. Suntem un popor unit, credincios.

Sa ne adunam fortele, sa ne rugam impreuna spre a iesi din aceasta situatie atat de conflictuala.

Va spun de multa vreme, trecem prin niste ani fatidici pana in 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credinta, iubire, acceptare si cu iertare, putem sa trecem peste aceasta perioada. O perioada care ne poate ajuta sa ne interiorizam, sa ne gasim pe noi, sa devenim mai buni si, in special, mai uniti” a avertizat Carmen Harra intr-un clip postat.

“Romania se confrunta cu foarte multe schimbari de atmosfera.

Vom fi luati prin surprindere din multe puncte de vedere. Habar n-au romanii ce ii asteapta. Vor fi foarte multe greve. Ele deja au inceput sa se declanseze, lumea isi exprima nemultumirea prin proteste. Romania e ferita de cutremur, de seceta, vor fi mai multe ploi, schimbari de temperatura neasteptata, vor fi extreme. Se intampla schimbari planetare.

Exista o schimbare de bine in viitor, oricat de greu pare a fi asta, in urmatorii zece, douazeci de ani. Romania e o tara care se regenereaza, se va reintegra in anii urmatori. Sistemul juridic, politic, se clatina. Este ceva foarte temporar, sistemul este intr-o stare de decimare. Situatia romanilor este tare trista.

Oamenii vor pune mai mult mana in buzunar, unde prea mai e nimic. Cine are vicii, e deja pe calea pierzaniei. Nu trecem peste asta inca vreo zece ani. Dureaza pana se recladesc sistemele.”, a spus Carmen Harra.

“In Romania, pe toamna anului asta, daca nu si mai repede o sa vedem si in bancile pe care le stiti ca intra in acest fenomen.

Fenomenul, in general, s-ar putea sa dureze o perioada de timp si aici o sa vina niste analisti economici si o sa va minta in fata si o sa va spuna cum totul e bine si cum totul este sub control. O sa ne minta, pentru ca nu au alta varianta, nu vor sa creeze panica. Vor sa dea sentimentul ca e ceva ce se poate controla. Daca se putea controla, controlau inflatia.

Iata ca oricum au incercat sa o controleze, e mai rea ca oricand si continua sa fie tot mai rea. Banii ar trebui sa fie cheltuiti, investiti. Acum, daca il tinem la ciorap, el de la o zi la alta isi pierde din valoare. Fiti atenti si la criptomoneda asta, si aici vor fi probleme.”, a mai spus Carmen Harra

S-au dus în Thailanda să o sărbătorească pe Maya. Fetița a implinit 10 ani. Familia a mers în formulă completă, în ciuda divorțului

Parcă mai ieri Maya, fetița lui Connect-R și a fostei soții, Misha, era doar un bebeluș. Acum, e deja o domnișoară la cei 10 ani împliniți zilele trecute!

Iar cadoul primit de Maya a fost unul cu totul special. Celebrii ei părinți au dus-o în Thailanda, acolo unde au alintat-o cum au știut ei mai bine.

„Ziua a doua în Bangkok. E 25 și, evident, este ziua Mayei. La mulți ani, Maya. Maya face zece ani.

I-am pregătit o mică surpriză împreună cu cei de la hotel, un mini cake, ca să putem să marcăm ziua ei în Thailanda. Ea e e puțin surprinsă, chiar dacă nu arată. E chiar veselă, noi i-am cântat „La mulți ani!” (…)

La mulți ani, iubirea mea. Te iubește tati și mami. A și suflat în lumânare, și-a pus și o dorință și ziua continuă cu un periplu în Bangkok”, povestea Connect-R zilele trecute, într-un videoclip postat pe TikTok.

În imaginile postate de artist se vede nu doar Maya, toată numai un zâmbet, ci și fosta soție a artistului, Misha. Deși sunt divorțați de ani buni, de dragul copilei lor, aceștia merg inclusiv în vacanțe împreună.

Connect-R și Misha, mereu în vacanțe împreună

Dacă acum au ales Thailanda, în urmă cu câteva luni au fost, tot în formula de 3, în Franța, artistul mărturisind că a fost una dintre dorințele fetei lui să vadă Parisul și să meargă la Disney.

Totodată, și bulevardul Champs-Élysées a fost o atracție în sine, cântărețul comparându-l cu Bulevardul Magheru al anilor ’90.

”Da, în sfârșit vacanță. După un an de muncă, am reușit să ne luăm o vacanță lungă de trei zile la Paris, bucuroși că o să vedem Bulevardul Magheru încapsulat în timp. Vorbesc de Bulevardul Magheru al anilor ’90, Champs-Élysées, și o să vedem, bineînțeles, și Disney”, spunea Connect-R, pe TikTok, la finele anului trecut.

Cu toate că au divorțat de ani buni, Connect-R și Misha petrec în continuare vacanțele împreună. S-au separat, dar preferă să fie alături unul de celălalt în timpul liber, făcând numeroase activități în care este și fiica lor împlicată. Cântărețul a povestit că ei se simt bine, au aceleași preferințe și au rămas în relații apropiate, de dragul micuței lor. Fetiță care le calcă pe urme, ea făcându-și deja debutul pe marile ecrane, în urmă cu câteva luni.

Nici Connect-R și nici Misha nu și-a refăcut viața după ce au divorțat. Artistul a mărturisit, în repetate rânduri că și-ar dori să se împace și să dea trecutul uitării, deoarece el s-a schimbat foarte mult față de cmomentul în care era căsătorit cu Misha.

Unde a greșit Connect-R în căsnicia cu Misha

Connect-R a spus recent unde a greșit în căsnicia cu Misha. Artistul nu s-a putut adapta „regulilor” familiei, spune el. Este conștient de faptul că a greșit foarte mult în mariajul cu Misha, iar din cauza greșelilor lui s-a ajuns la separare.

Connect-R a mărturisit că nu s-a putut adapta schimbărilor prin care a fost nevoit să treacă după ce s-a mutat cu Misha, respectiv după ce vedeta l-a facut tată. Cântărețul a fost nevoit să se maturizeze dintr-o dată, să își dea seama că nu mai locuiește cu mama sa, ci cu cea care i-a devenit soție, amândoi având, astfel, îndatoriri.

Artistul consideră că a greșit foarte mult deoarece nu a știut să fie trup și suflet alături de soția lui.

„Eu nu m-am putut adapta! Însemna să înțelegi că în casă nu mai ești cu mama ta, care strânge după tine. O femeie care la 21 de ani naște și face niște sacrificii, renunță la cariera ei, în afară de faptul că stă cu un copil și nu s-a născut părinte, a devenit atunci, tu vii și arunci tot.

Când îți faci o familie trebuie să fii ori un super creier, să știi să împarți ambele lucruri, ori să mai renunți la ce înseamnă cariera ta. Ori eu…”, a mărturisit cântărețul.

Ce nu spune Connect-R este că și-a înșelat soția, nu doar o dată, acesta fiind adevăratul motiv al divorțului, recunoscut de amândoi și foarte regretat de artist, care, între timp, s-a apropiat și de Divinitate.

Connect-R și Misha s-au căsătorit în 2014, iar doi ani mai târziu au decis să se despartă în mare secret.