Cristina Demetrescu știe ce zodii își schimbă viața în 2024! Bani, răsturnări de situație. Se întâmplă multe în viața nativilor

Victoria Beckham este cunoscută pentru atenția sa meticuloasă la alimentație, urmând aceeași rutină de 25 de ani.

La vârsta de 48 de ani, aceasta se bucură de o viață împlinită, fiind cântăreață talentată, afaceristă de succes și mamă a patru copii. Secretul frumuseții și siluetei sale constă într-un regim alimentar strict, dezvăluit de soțul său, David Beckham.

Secretul siluetei sale de invidiat si al frumuseții sale este unul cu adevărat banal și constă în rutina de zi cu zi a mămicii. Cel care a dezvăluit marele mister este chiar soțul ei.

Vedeta recunoaște că de foarte mulți ani are aceleași obiceiuri legat de felurile de mâncare consumate. Ea poate fi un adevărat coșmar pentru bucătari.

Victoria Beckham nu consumă deloc alimente gătite în ulei, unt sau sosuri. De asemenea, de 25 de ani a renunȚat definitiv la carnea roșie și lactate.

Sportivul a dat-o de gol pe artistă. Este vorba de pește la grătar și legume care sunt gătite neapărat la abur. În rest, nimic.

Victoria Beckham este cunoscută pentru un regim alimentar extrem de strict, pe care îl păstrează constant de 25 de ani.

Ea a dezvăluit că preferă un stil de viață alimentar minimalist, care poate fi un coșmar pentru majoritatea restaurantelor. Mâncarea ei preferată constă în legume aburite cu puțin oțet balsamic și condimente simple. Nu este adeptă a uleiurilor, unturilor sau sosurilor, pe care le consideră plictisitoare în ceea ce privește mâncarea.

Acest stil de alimentație simplu este preferatul ei, iar pâinea integrală prăjită cu sare este acel carbohidrat care o face să se simtă satisfăcută.

David Beckham este un pasionat al bucătăriei, având o afecțiune pentru gătit și experimentarea de preparate culinare. Apreciază momentele când se află singur acasă, deoarece îi oferă șansa de a petrece ore plăcute în bucătărie.

S-a întâmplat ca Victoria Beckham să fie tentată de mâncarea pregătită de soțul ei.

David Beckham, celebrul jucător de fotbal, a mărturisit că soția sa a gustat din mâncarea lui doar o singură dată, și anume în timpul sarcinii cu Harper. Din păcate, el nu-și mai amintește exact ce a servit la acea masă memorabilă.

“Regret că sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același tip de mâncare timp de 25 de ani. De când am cunoscut-o, ea a preferat pește la grătar și legume la abur, cu rare excepții. Singura dată când a îndrăznit să guste din farfuria mea a fost când era însărcinată cu Harper, iar acest moment a fost deosebit de special. Din păcate, nu-mi amintesc exact ce am pregătit, dar am știut că a fost o experiență de neuitat”, a dezvăluit sportivul într-o sursă citată.

David Beckham consideră că are o relație specială atât cu mâncarea, cât și cu vinul. Acesta se răsfață atunci când simte nevoia, iar adesea împărtășește aceste momente pe rețelele de socializare.

Fotbalistul distribuie frecvent imagini cu felurile de mâncare pe care le prepară, iar recent a surprins pe toată lumea cu un preparat de pește cu mandarin, pentru a celebra Noul An Chinezesc.

Mădălin Ionescu, dezvăluiri sfâșietoare despre fiul lui, Filip, și problemele lui de sănătate: „M-am temut că îl pierd”

E unul dintre cei mai buni prezentatori de televiziune, dar în viața personală e marcat de un fapt de viață. Mădălin Ionescu are o familie frumoasă, dar unul dintre copii are probleme mari de sănătate și necesită o atenție deosebită.

Cu durere, prezentatorul face mărturisiri sfâșietoare și admite că s-a temut să nu îl piardă pe Filip, care are jumătate din limbă paralizată și mănâncă doar hrană pasată. La un moment dat,, fiul prezentatorului a făcut câteva excepții culinare și totul s-a transformat într-o dramă.

Mădălin Ionescu: „Filip are jumătate din limbă paralizată și nu poate să înghită normal” “Mâncare de la bunici. Acum i-a gătit bunica Olga, săptămâna trecuită i-a gătit bunica Irina. Din când în când, în special în weekend, mai gătim și noi, dar nu avem timp de chestii din astea, însă, suntem foarte conștiincioși.

În rest, noi ne ocupăm de tot, dar avem acest ajutor minunat din partea bunicilor. Altfel am fi terminați din cauza programului nostru. Pentru cei care nu prea înțeleg,

Filip are jumătate din limbă paralizată și nu poate să înghită normal, de asta preferă hrana pasată, chiar dacă, uneori, mai bagă câte un burger sau o pizza, chestii care îi plac”, mărturisește Mădălin Ionescu într-un video, pe o rețea de socializare.

Mădălin Ionescu: „Am trecut cu el prin câteva episoade grele”

Prezentatorul recunoaște că a depășit câteva episoade dureroase cu fiul său, care, la un moment dat, a renunțat la terapiile pe care le urma. “Își exersează dantura, însă, pentru a evita anumite episoade prin care am trecut și care au fost extrem de serioase, adică m-am temut că îl pierd de vreo două ori, el preferă genul acesta de mâncare, pasată.

A trebuit să facem eforturi foarte mari, pe care le-am făcut foarte mulți ani, până când el nu a mai dorit să se implice în tot felul de programe de terapie. Sper să reluăm în curând un program mai agresiv. Acum, fiind mai matur, foarte vesel și sociabil, să facă acel salt pe care eu mi-l doresc foarte tare pentru el.

Am trecut cu el prin câteva episoade grele”, adaugă Mădălin Ionescu. Citeşte și: „Să vă fie rușine! Nu sunteți oameni!” Cristina Șișcanu a răbufnit după ce Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, a fost jignit în online

Mădălin Ionescu a trăit o dramă în Bulgaria În această vară, la întoarcerea în Grecia, prezentatorul a mai trecut printr-un moment de coșmar și s-a temut că își pierde fiul. “S-a înecat. Îi plăceau destul de multe produse, pe care le aprecia și cu care își exersa și dantura.

Și-a creat așa o barieră psihologică, ultima oară s-a întâmplat chiar în această vară, în timp ce ne întorceam din Grecia. Ne-am oprit în Bulgaria undeva și am luat de la Mc niște burgeri. Burgerii din Bulgaria sunt deplorabili.

Mie îmi displace Bulgaria din toate punctele de vedere, al serviciilor, poate că sunt și acolo zone drăguțe sau civilizate, dar, în general, totul e altfel. Erau mai uscați acești burger, i-a rămas o bucată în gât și a trebuit să sar din fața mașinii, să mă duc în spate. Nu știu ce am făcut, a fost o manevră destul de complicată.

I-am băgat mâna până la rinichi în gât. În același timp am încercat să îl mișc, i-am dat în spate, pentru că nu mai respira. Asta este povestea lui și de aceea mănâncă hrană pasată, însă, eu sper, cu un anumit tip de efort și cu ajutorul unor terapii, să depășească această barieră psihologică și să își folosească dantura mult mai abil, chiar dacă are probleme la limbă”, susține Mădălin Ionescu.

Filip Ionescu s-a născut perfect sănătos, însă la două luni a făcut varicelă. La acea vreme, vaccinul pentru această afecțiune nu exista în România.

Mădălin a mers cu el în Germania, însă era deja mult prea târziu. Medicii germani i-au spus că tratamentul ar fi trebuit să-i fie administrat imediat.