Mădălin Ionescu, dezvăluiri sfâșietoare despre fiul lui, Filip, și problemele lui de sănătate: „M-am temut că îl pierd”

E unul dintre cei mai buni prezentatori de televiziune, dar în viața personală e marcat de un fapt de viață. Mădălin Ionescu are o familie frumoasă, dar unul dintre copii are probleme mari de sănătate și necesită o atenție deosebită.

Cu durere, prezentatorul face mărturisiri sfâșietoare și admite că s-a temut să nu îl piardă pe Filip, care are jumătate din limbă paralizată și mănâncă doar hrană pasată. La un moment dat,, fiul prezentatorului a făcut câteva excepții culinare și totul s-a transformat într-o dramă.

Mădălin Ionescu: „Filip are jumătate din limbă paralizată și nu poate să înghită normal” “Mâncare de la bunici. Acum i-a gătit bunica Olga, săptămâna trecuită i-a gătit bunica Irina. Din când în când, în special în weekend, mai gătim și noi, dar nu avem timp de chestii din astea, însă, suntem foarte conștiincioși.

În rest, noi ne ocupăm de tot, dar avem acest ajutor minunat din partea bunicilor. Altfel am fi terminați din cauza programului nostru. Pentru cei care nu prea înțeleg,

Filip are jumătate din limbă paralizată și nu poate să înghită normal, de asta preferă hrana pasată, chiar dacă, uneori, mai bagă câte un burger sau o pizza, chestii care îi plac”, mărturisește Mădălin Ionescu într-un video, pe o rețea de socializare.

Mădălin Ionescu: „Am trecut cu el prin câteva episoade grele”

Prezentatorul recunoaște că a depășit câteva episoade dureroase cu fiul său, care, la un moment dat, a renunțat la terapiile pe care le urma. “Își exersează dantura, însă, pentru a evita anumite episoade prin care am trecut și care au fost extrem de serioase, adică m-am temut că îl pierd de vreo două ori, el preferă genul acesta de mâncare, pasată.

A trebuit să facem eforturi foarte mari, pe care le-am făcut foarte mulți ani, până când el nu a mai dorit să se implice în tot felul de programe de terapie. Sper să reluăm în curând un program mai agresiv. Acum, fiind mai matur, foarte vesel și sociabil, să facă acel salt pe care eu mi-l doresc foarte tare pentru el.

Am trecut cu el prin câteva episoade grele”, adaugă Mădălin Ionescu. Citeşte și: „Să vă fie rușine! Nu sunteți oameni!” Cristina Șișcanu a răbufnit după ce Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, a fost jignit în online

Mădălin Ionescu a trăit o dramă în Bulgaria În această vară, la întoarcerea în Grecia, prezentatorul a mai trecut printr-un moment de coșmar și s-a temut că își pierde fiul. “S-a înecat. Îi plăceau destul de multe produse, pe care le aprecia și cu care își exersa și dantura.

Și-a creat așa o barieră psihologică, ultima oară s-a întâmplat chiar în această vară, în timp ce ne întorceam din Grecia. Ne-am oprit în Bulgaria undeva și am luat de la Mc niște burgeri. Burgerii din Bulgaria sunt deplorabili.

Mie îmi displace Bulgaria din toate punctele de vedere, al serviciilor, poate că sunt și acolo zone drăguțe sau civilizate, dar, în general, totul e altfel. Erau mai uscați acești burger, i-a rămas o bucată în gât și a trebuit să sar din fața mașinii, să mă duc în spate. Nu știu ce am făcut, a fost o manevră destul de complicată.

I-am băgat mâna până la rinichi în gât. În același timp am încercat să îl mișc, i-am dat în spate, pentru că nu mai respira. Asta este povestea lui și de aceea mănâncă hrană pasată, însă, eu sper, cu un anumit tip de efort și cu ajutorul unor terapii, să depășească această barieră psihologică și să își folosească dantura mult mai abil, chiar dacă are probleme la limbă”, susține Mădălin Ionescu.

Filip Ionescu s-a născut perfect sănătos, însă la două luni a făcut varicelă. La acea vreme, vaccinul pentru această afecțiune nu exista în România.

Mădălin a mers cu el în Germania, însă era deja mult prea târziu. Medicii germani i-au spus că tratamentul ar fi trebuit să-i fie administrat imediat.

Nelu Vlad, internat în spital cu hematom la creier

Nelu Vlad, artistul român internat în spital cu un hematom la creier: dezvăluiri și evoluție surprinzătoare

„Sunt mult mai bine! E îmbucurător faptul că, din zi în zi, starea mea se ameliorează. Aproximativ zece zile voi rămâne aici în spital, sub supraveghere și îngrijire medicală, apoi obligatoriu, urmează două săptămâni de odihnă”, a declarat Nelu Vlad, solistul trupei Azur, de pe patul de spital.

Nelu Vlad, unul dintre cei mai renumiți artiști din România, trece printr-o perioadă dificilă după ce a primit un diagnostic neașteptat. Artistul a fost internat de urgență în spital după ce a experimentat o stare de rău în timpul unui concert. După investigațiile medicale, Nelu Vlad a aflat că suferă de un hematom la creier.

Un artist de talie națională, în luptă cu o afecțiune gravă

Hematomul la creier este o afecțiune serioasă și necesită internare și tratament intensiv. Nelu Vlad, în vârstă de 55 de ani, a fost supus unor proceduri medicale complexe în încercarea de a-i îmbunătăți starea de sănătate. După aproximativ zece zile de internare, artistul afirmă că a observat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor.

Pauză de la activitate și anularea concertelor

Cu toate acestea, procesul de recuperare presupune și un timp de odihnă. Nelu Vlad a fost nevoit să anuleze toate concertele planificate pentru următoarea perioadă, pentru a se concentra pe însănătoșirea sa.

Este o decizie dificilă pentru un artist care-și dedică întreaga viață muzicii și scenei, dar sănătatea este prioritatea principală.

În această perioadă de dificultate, Nelu Vlad se bucură de susținerea familiei, a prietenilor și a fanilor.

Mesajele de încurajare și urările de însănătoșire rapidă curg din toate colțurile țării, demonstrându-se încă o dată puterea comunității și iubirea față de un artist care a marcat industria muzicală românească.

Căutarea sursei problemei de sănătate
Chiar dacă se simte mai bine, Nelu Vlad dorește să afle sursa problemei de sănătate prin continuarea investigațiilor.

După ce sângele împrăștiat s-a resorbit, a rămas doar hematomul care trebuie monitorizat. Artistul va face un RMN pentru a obține mai multe informații și speră că acestea vor ajuta la înțelegerea originii problemei.

În ciuda acestei încercări, Nelu Vlad rămâne un exemplu puternic de curaj și luptă. Încrederea în medicii care-i oferă îngrijirea necesară și sprijinul necondiționat al celor din jurul său sunt factori esențiali în această perioadă de recuperare.

Cunoașterea și conștientizarea simptomelor și afecțiunilor medicale sunt, de asemenea, aspecte vitale pentru menținerea sănătății individuale și a bunăstării generale.

Fie ca Nelu Vlad să se recupereze complet și să revină pe scenă cu aceeași pasiune și talent care l-au consacrat ca unul dintre cei mai iubiți artiști ai României.
Banii vin singuri în mâinile tale dacă porți în buzunarul stâng…