Ce s-a întâmplat, de fapt, în sală când Celine Dion a urcat pe scena Premiilor Grammy.”Sunt fericită că sunt aici…”

Celine Dion a avut o apariție surpriză la Premiile Grammy 2024. Artista, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticată anul trecut cu sindromul persoanei rigide, care îi provoacă spasme musculare incontrolabile, și a preferat să stea departe de luminile reflectoarelor în ultima perioadă.

Diagnosticată cu o boală rară și incurabilă, Celine Dion a urcat pe scena Premiilor Grammy 2024 pentru a înmâna unul dintre cele mai importante premii ale serii, cel pentru albumul anului, trofeu pe care chiar ea l-a câștigat în urmă cu 27 de ani.

Toți cei aflați pe Crypto Arena din Los Angeles au întâmpinat-o cu aplauze puternice. Celine Dion, apariție surpriză la Premiile Grammy 2024 Celine Dion a urcat pe scenă fiind susținută de un bărbat, artista canadiană având nevoie de ajutor pentru a se deplasa, din cauza bolii neurologice de care suferă.

„Vă mulțumesc tuturor, vă iubesc. Când spun că sunt fericită că sunt aici, o spun din suflet”, a afirmat Celine Dion în momentul în care a ajuns în fața microfonului, pe scena Premiilor Grammy, potrivit People.

Înainte de a anunța nominalizații, Dion a spus mulțimii să „nu ia niciodată de bună” bucuria pe care o aduce muzica. Apoi, ea i-a înmânat trofeul lui Taylor Swift.

Celine Dion a fost favorita Recording Academy timp de zeci de ani. Vedeta canadiană a câștigat de cinci ori Grammy – și-a luat acasă primul gramofon în 1992 – și a fost nominalizată de 16 ori.

Apariția artistei la ceremonia de premiere a fost prima apariție publică a acesteia de patru luni, când a fost văzută la un meci de hochei din Las Vegas. Evenimentul sportiv a marcat prima apariție publică a lui Celine Dion în trei ani și jumătate.

Deși a fost o ieșire rară pentru legenda muzicii, aceasta a profitat de ocazie pentru a cânta. Dion, diagnosticată cu sindromul persoanei rigide

Cântăreața a dezvăluit pentru prima dată fanilor ei că suferă de sindromul persoanei rigide, o boală neurologică rară care poate provoca spasme mulsculare incontrolabile, la sfârșitul anului 2022.

La acea vreme, ea a împărtășit prin ce a trecut într-un videoclip emoționant postat pe Instagram, unde a explicat care este starea sa și a anunțat că este nevoită să își amâne datele turneului.

Sora artistei: „Face totul pentru a se recupera. Este o femeie puternică”

Întrucât cântăreața a trebuit să ia decizia grea în mai 2023 de a anula turneele în viitorul apropiat, ea a dezvăluit de atunci că va împărtăși fanilor un documentar intim despre provocările ei recente.

Proiectul intitulat I Am: Céline Dion va fi regizat de documentarista nominalizată la Oscar Irene Taylor și va fi lansat pe Amazon Prime Video la sfârșitul acestui an.

În luna septembrie 2023, sora artistei, Caludette, a vorbit despre starea de sănătate a susorii sale, spunând: „Face totul pentru a se recupera. Este o femeie puternică”.

Cum arată casa în care Delia locuiește. A costat peste un milion de euro și se întinde pe două etaje

Delia Matache și-a dorit o casă în care să se simtă bine, iar banii pe care i-a câștigat din cântat i-a investit într-un apartament care valorează peste un milion de euro

Casa în care locuiește Delia este un penthouse și se întinde pe două etaje. Este o locuință la care mulți doar visează.

Delia și soţul ei, Răzvan Munteanu, locuiesc în zona de Nord a Capitelei fîntr-un penthouse de lux. Cei doi s-au mutat în noua locuinţă în urmă cu trei ani, iar până atunci aceștia au stat în zona Unirii.

Delia și Răzvan s-au mutat într-un bloc cu patruvetaje, însă două dintre etajele imobilului le aparțin.

Se pare că locuința Deliei are peste 400 metri pătraţi, iar pe teresa are o piscină, unde artistei îi place să-și petreacă timpul. Pentru amenajrea apartamentului, Delia Matache a apelat la un arhitect care a ajutat-o și i-a făcut casa fix pe gustul ei.

Delia preferă sắ comande mâncarea

Îi place mult tot să mănânce, iar asta s-a observat la iUmor. Cântăreața preferă să comande mâncarea și nu o să o gătească, pentru că Delia nu vrea săfacă deranj în bucătărie.

“Răzvan știe să facă niște cartofi prăjiti cu ceva, dar eu prefer să comandăm ca să nu murdărim bucătăria. Dacă curăţăm cartof, dăm pe jos și trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita.”

“Mă deranjează să simt firimituri pe jos.De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”, a spus cântăreaţa râzând.

Cum arată Delia în costum de baie, la 40 de ani. S-a afișat în ipostaze sexy, în vacanța din Thailanda:,Femeia perfectă’.

Aflată în vacanță, Delia și-a luat fanii prin surprindere pozând în ipostaze sexy, într-un costum de baie minuscul. Fanii au fost încântați să o vadă pe artistă în această postură și au complimentat-o în număr mare.

În doar o zi, Delia a primit aproape 150.000 de like-uri și peste o mie de comentarii din partea urmăritorilor ei din social media.

Cum arată Delia în costum de baie, la 40 de ani. Delia a făcut furori, recent, în social media, diva a postat niște fotografii super sexy, în costun baie, din vacanţa din Thailanda, unde se afla alături de soţul ei, Răzvan Munteanu.

Delia s-a pozat în costum de baie, și nu orice fel de costum de baie, ci unul care nu lăsa prea mult loc imaginaţiei. lar în dreptul fotografilor a scris doar ,Start!”, așteptându-se, evident, la o mulțime de
comentari.. care nu au întârziat să apară.

Printre vedetele care și-au exprimat admirația s-au numărat Antonia, Alina Ceușan, Alexandra Stan, Diana Munteanu, Corina Bud și Bella Santiago, care au complimentat-o pe Delia pentru trupul perfect. Artista, care în februarie împlinește 41 de ani, arată senzațional, după cum au remarcat și miile de fani.