11 lucruri banale pe care un bărbat le face cand te iubește sincer

Un bărbat adevărat nu se sfiește să-și exprime sentimentele prin gesturi reale in dragoste. Simplele declarații verbale nu au valoare fără fapte concrete. Vorbele aduc bucurie trecătoare, dar acțiunile sunt cele care dovedesc afecțiunea autentică.

Iată câteva semne prin care un bărbat îți dovedește că te iubește cu adevărat:

1. Este cel mai mare susținător al tău. Indiferent de situație, el te sprijină necondiționat. E mereu lângă tine, ridicându-te când ești jos și bucurându-se sincer când învingi.

2. Primești mesaje de la el pe tot parcursul zilei, chiar dacă nu sunteți împreună. Este un semn că el te are în gândurile lui și îți trimite mesaje draguțe.

3. Renunță la orice mască în fața ta. El alege să fie vulnerabil, știind că nu-l vei răni niciodată. Vrea să te vadă așa cum este el cu adevărat: un suflet în căutarea fericirii.

4. Încrederea pe care o are în tine se bazează pe faptul că ai demonstrat angajament în relație și că te poți încrede în el. Absența geloziei reflectă încrederea sa în tine.

5. Face gesturi importante pentru tine, cunoscându-ți limbajul iubirii. Se implică în lucruri care contează pentru tine, pentru a te face să te simți iubită.

6. În timpul nopții, te îmbrățișează și te sărută. Nimic nu se compară cu o îmbrățișare puternică și un sărut pe frunte în miez de noapte. Este o expresie a iubirii lui necondiționate.

7. Se implică în treburile casnice este spontană, fără a-i cere. Înțelege că sunteți parteneri de viață și nu îți impune rolul de mamă.

8. Gestul de a te săruta fără motiv, în timp ce vă relaxați la un film, demonstrează dorința sa de a-ți oferi confort și apropiere în mod neașteptat.

9. Ascultă cu atenție, manifestând interes față de detalii atunci când îi povestești despre ziua ta. Demonstrează că îi pasă de experiențele tale și de starea ta emoțională.

10. Acordă atenție securității tale și are grijă de tine într-un mod protector. În prezența lui, te simți în siguranță, știind că intențiile sale sunt întotdeauna bune.

11. Privirea sa îndrăgostită și zâmbetul larg atunci când te urmărește cu atenția adaugă o notă de bucurie și tandrețe în relația voastră.

Acorda atentie acestor semne și vei realiza dacă te iubește cu adevărat.

Vica Blochina a avut relații cu doi miniștri: “Toată viața mi-au plăcut bărbații cu bani…”

Vica Blochina a reconfirmat că îi plac bărbații cu bani, iar în cadrul unui interviu recent a dezvăluit că a avut relații cu doi miniștri, însă nu dorește să le dezvăluie identitatea. Vica Blochina a ales întotdeauna oamenii de la care a avut ce învăța, dar cu condiția să fie și bogați.

În cadrul unui interviu, Vica Blochina a recunoscut că a avut relații cu doi miniștri, însă nu a dorit să le dezvăluie identitatea.

“Eu am cunoscut crème de la crème. Eu de aia nu am plecat din România, pentru că mi-a plăcut această barosăneală. Mie îmi place să cunosc lumea bună’, a spus fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

Vica Blochina spune că ea este cea mai săracă din grupul ei de prieteni pentru că a avut grijă tot timpul să fie în preajma oamenilor realizați, siguri pe ei și capabili să se realizeze.

Vica Blochina a avut relații cu doi miniștri

“Au fost doi miniștri, dar nu pot să spun numele. (…) Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani, dar să știi că dintre toți prietenii mei, eu sunt cea mai săracă. Mie îmi plac oamenii de la care am ce să învăț. Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodată. Nu pot. Niciodată nu am cerut nimănui nimic.

Știi ce înseamnă sărac? Dacă un bărbat până la 30 de ani nu a realizat nimic în viața lui, el nu o să realizeze niciodată. În primul rând tu, ca bărbat, trebuie să asiguri viitorul, pentru că tu ești stâlpul.

Dacă ai reușit să faci lucrul acesta, înseamnă că eu am ce învăța de la tine. Să bag eu mâna în buzunar și să îți cumpăr ceva… Îmi paralizează mâna! Nu există așa ceva!’, a dezvăluit Vica Blochina.

De ce nu are Vica Blochina iubit
În prezent, Vica Blochina este singură pentru că nu vrea să se mai implice într-o relație până când nu găsește partenerul pe care ea îl caută.

„În momentul ăsta nu iubesc. Mă simt foarte bine în pielea mea așa cum sunt. Eu întotdeauna am avut avut relație, niciodată nu am stat singură. Știu exact ce îmi doresc.

Au fost perioade în care am avut relații cu cineva doar ca să nu stau singură. Decât să stau să pierd timpul… Mă simt foarte bine așa. Când o să fie momentul potrivit, acela o să fie al meu’, a spus vedeta.

Ce spune Vica Blochina despre relația cu Laurențiu Reghecampf

La un moment dat au apărut zvonuri în presă că Vica Blochina și Laurențiu Reghecampf ar fi avut o idilă. Ea a discutat și despre acest subiect și a negat toate informațiile apărute, mai mult spune că nu-l cunoștea pe antrenor.

„Și cu Reghe s-a scris. Eu pe Reghe nici nu-l cunosc. L-am văzut o singură dată când era însurat cu Anamaria. În primul rând nici nu era cazul să mă bag acolo. Eu am jucat la altă ligă. Nu aveam cum să fac așa ceva’, a declarat fosta balerină.