Mesajul sfâșietor transmis de Cătălin Bordea după ce și-a pierdut mama

Cătălin Bordea a făcut primele declarații, la doar câteva zile după ce mama lui a murit.

Cătălin Bordea a trecut prin clipe grele în ultimele luni, după un divorț neașteptat. Durerea, însă, nu s-a sfârșit aici, căci recent a mai primit nouă lovitură: mama lui a murit după lupta cu o boală cruntă. Dărâmat, comediantul a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Cătălin Bordea, primele declarații despre moartea mamei sale
Cătălin Bordea a traversat o perioadă dificilă după divorțul de femeia care i-a fost alături mai bine de un deceniu.

Când credea că a început să se vindece, însă, a primit o nouă lovitură de la viață.
În urmă cu câteva zile, mama comediantului a murit după ce a pierdut lupta cu o boală crâncenă. Bordea este sfâșiat de durere, însă și-a găsit puterea să vorbească despre asta și a transmis un mesaj emoționant.

„Am sănătate, am o bunică cu multe sfaturi, am un frate de care sunt mândru, am prieteni care mă țin pe linia de plutire, am luciditate și recunoștință. Am o meserie care face lumea fericită și care mă apropie de oameni pe care nu îi cunosc ca si cum ne știm de o viață. Nu mai am o mamă, fizic, însă în sufletul meu e vie, e liniștită, zâmbește și mă ține în brațe când am nevoie.

Ne pierdem timpul cu judecăți față de niște părinți care funcționau în altă realitate și pierdem prezentul. Și uite așa se naște depresia, copii mari, care speră la un trecut mai bun. Aseară am visat-o.

Mi-a zis: “Copile, acuma nu mai depindem de telefon. Acum poți vorbi oricând cu mine, în gând, că te aud”. Mama, care m-a făcut atât de tânără încât la un moment dat eu îmi făceam temele într-o cameră, ea în cealaltă”, a scris Cătălin Bordea pe Instagram.

Descoperirea șocantă despre brânza de oaie: trebuie să citești asta înainte de a o mai cumpăra: Secretul ascuns care te va soca

Brânza de oaie. Vorbim despre unul dintre cele mai populare produse de pe piață. Mare atenție, însă, de unde cumpărați brânza de oaie. Specialiștii trag un semnal de alarmă.

Brânza de oaie bună e musai să fie din lapte, culturi lactice și cheag natural. Din păcate, piețele sunt pline în zilele noaste de tot soiul de brânzeturi false, obținute din uleiuri vegetale, amidon și diverse arome.

E destul de greu să diferențiezi o brânză naturală de una falsă. Iată câteva sfaturi foarte importante! Brânza falsă este făcută din ingrediente care nu au nicio legătură cu laptele.

Se folosesc în principal uleiuri hidrogenate, prafuri cu aromă de lapte, amidon și o mulțime de alte substanțe chimice care ajută la închegarea acestor ingrediente.

Ingredientele de bază ar trebui să apară pe etichetă, inclusiv aditivii folosiți. În magazinele de la piațe de obicei brânza se vinde la kilogram și nu ai există etichetă.

Există câteva aspecte care ne pot ajuta să deosebim o brânză falsă de una adevărată:

Pe măsură ce fermentează, laptele capătă o ușoară tentă gălbuie de la grăsimea lui naturală și de la culturile lactice folosite. O brânză imaculat de albă ar trebui să te pună pe gânduri. Înseamnă că este făcută din uleiuri, prafuri și coloranți.