Ploaie de vedete la restaurantul lui Virgil Ianțu, în care s-au investit 500.000 de euro. Cât costă o pizza, o porție de paste sau un tiramisu

Virgil Ianțu a dat lovitura! Cel puțin așa se vede în imaginile de la deschiderea restaurantului la care este acționar, eveniment la care a participat toată crema showbiz-ului autohton. Vedete pe care rar le vezi împreună, în același loc, s-au strâns să deguste preparatele fine și vinurile de colecție. Cât a costat investiția și cine sunt asociații lui Ianțu.

Virgil Ianțu a început anul pe cai mari. Omul de televiziune a intrat în industria HoReCa și, împreună cu încă trei asociați, a deschis un restaurant cu specific italian, în zona Piața Rosetti din București.

Cei patru acționari, Claudia și Luca Militello (CEO-ul grupului medical Monza), Andrei Iosif și prezentatorul TV Virgil Ianțu au investit 500.000 de euro în acest restaurant, după cum scrie Economica.net.

Virgil Ianțu a invitat la deschiderea oficială, care a avut loc zilele trecute, toată crema showbiz-ului românesc, iar imaginile sunt spectaculoase. Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, Andreea Marin, Andreea Raicu, Radu Vâlcan și fratele său, Răzvan și Irina Fodor, Lili Sandu, Dana Săvuică, Cristina Bâtlan, Paul Ipate, Adrian Despot, Sonia Argint, Valentin Butnaru și partenera lui, actrița Ana Boda, Ciprian Marica, Răzvan Exarhu sunt doar câteva dintre vedetele prezente la petrecerea selectă de inaugurare.

Andreea Esca a fost sufletul petrecerii, dar și soțul ei, Alexandre Eram, care apare în imagini în timpul unei conversații plăcute cu Andreea Marin. Virgil Ianțu a avut lângă el și cele mai dragi ființe din viața lui, Iubita Roxana Alexandru și fiica lor, frumoasa Jasmine. Sunt adorabile și rare pozele în care Ianțu își sărută, cu foc, partenera care-i stă alături de 20 de ani.

„După multe experiențe avute de-a lungul timpului, în calitate de client, acest restaurant mi-a oferit un loc pe gustul meu: meniu impecabil conceput, serviciile, așa cum rar mai găsești astăzi și, cel mai important, atmosfera relaxată și veselă, muzica faină pentru toate vârstele.

Toate acestea m-au făcut să spun «Așa ceva aș vrea să am și eu» și, fiindcă, în ultimii ani, a încolțit în mine dorința de a deține un restaurant, când s-a ivit oportunitatea de a mă alătura proiectului Sciccheria Rosetti, am acceptat cu entuziasm. Sunt fericit să fac echipă cu acești parteneri și am încredere în succesul nostru”, a declarat Virgil Ianțu, potrivit sursei citate mai sus.

Felicitări Virgil Ianțu & co pentru acest loc minunat! A fost o seară atât de frumoasă și caldă exact ca în stilul tau. Cu bautura știi că nu sunt ușor de cucerit, dar cu mancarea….. mmmm, minunată! Un loc plin de viață și frumos ca toate în care te implici. Mă bucur enorm pentru tine.

Poate așa o să ne vedem și mai des, că știi că îmi place să mănânc. Când mergeți, încercați acest risotto cu fructe de mare! Genial!”, a fost mesajul Andreei Raicu, prietenă de-ao viață cu Virgil, din vremea când erau colegi la Prima TV.

Cât costă o pizza sau o porție de paste la restaurantul lui Virgil Ianțu

Restaurantul este unul cu specific sicilian, iar meniul a fost conceput de celebrul chef Michael Passarelli. Un preparat extravagant, precum Magnum de Foie Gras cu citrice din Sicilia și coulis de zmeură costă 98 de lei.

O supă cremă de roșii cu busuioc (350 g) și foccacia cu oregano costă 37 de lei, iar cea mai ieftină porție de paste, clasicele penne arrabiata, 46 de lei. Delicioasele carbonara, după rețeta originală, costă 55 de lei.

Un preparat de 210 lei este mușchiul de vită Uruguay cu ciuperci de pădure, trufe și escalop de foie gras, servit cu piure de cartofi. O pizza Margherita costă 40 de lei și o pizza quattro formaggi, 75 de lei. Pentru un tiramisu făcut în casă plătești 44 de lei și pentru un espresso, 12 lei.

Horoscop 7 februarie 2024. Săgetătorii au o zi agitată iar Balanțele și Scorpionii întâlnesc pe cineva important

În această zi multe lucruri nu merg după plan, dar cu toate acestea este o zi frumoasă și specială pentru unii nativi. Astrele spun că balanțele si scorpionii pot întâlni pe cineva, iar săgetătorii au o zi agitată

Află ce au pregătit poziția astrelor pentru zodia ta în această zi, de la cei mai buni astrologi.

BERBEC

Berbecii vor avea mai multe discuții serioase în această zi, care au ca scop stabilirea unor limite și condiții. În prima jumătatea zilei, berbecii se vor gândi serios la niște schimbări sau reguli care trebuie implementate, deoarece altfel nu mai poate trăi liniștit.

De asemenea, nu este exclus că vor auzi niște vorbe despre ei, care îi va scoate din minți. Este o zi perfecta pentru a pune un punct în legătură cu un subiect.

TAUR

Este o zi cu multe lucruri încurcate și cu multe semne de întrebare. Cu toate acestea, taurii nu se grăbesc să cedeze sau să dea mâinile în jos. Este o zi în care taurii își arată cu adevărat caracterul puternic și adevăratele lui scopuri.

În a doua partea zilei, vor face câteva cumpărături extrem de utile pentru a-și schimba un pic garderoba și de a aduce câteva modificări.

GEMENI

Gemenii în această zi nu stau degeaba și reușesc să facă câteva lucruri, pe care le planifica de mult timp. Este o zi în care acest nativ combină mai multe treburi și încearcă să le reușească pe toate. În a doua jumătatea zilei, gemenii se vor odihni și vor primi niște musafiri sau poate chiar vor vizita niște oamenii apropiați.

Nu este exclus că pot cunoaște un nou om, care poate juca un rol important în viitorul lor.

RAC

Racii sunt încurajați în această zi și primesc o mulțime de complimente. Din acest motiv, zodia rac simte o responsabilitate față de alți oamenii pentru a demonstra că poate mai mult.

Astrele mai arată că vor apărea multe situații în această zi când racii vor fi puși în situația în care să iasă din zona lor de confort și riște, chiar dacă șansele de eșec sunt destul de mari. Este gata să riște.

LEU

În această zi leii își explorează la maxim talentul și resursele. Astrologii spun că pot primi mai multe vești legate de o afacere, eveniment sau concurs interesant. Este o zi cu multe schimbări legate și de viața lor personală.

S-ar putea să afle un adevăr care îi poate șoca, fiindcă nu se așteptau așa ceva de la o persoană. În a doua jumătatea zilei, chiar pot avea noroc la bani și se pot trezi cu o sumă de bani în buzunar.

FECIOARĂ

Fecioarele în această zi sunt gata să treacă peste orice limită pentru a ajunge la scopul dorit. Sunt destul de periculoși, întrucât nu văd nimic decât scopul lor și nu este exclus că pot supăra pe cineva apropiat.

În a doua partea zilei, poate accepta o invitație la o întâlnire sau eveniment important. De asemenea, are posibilitatea să facă cunoștință cu un om, pe care îl simpatizează.

BALANȚĂ

Balanțele pot întâlni pe cineva în această zi și își vor da seama că unele sentimente încă nu au dispărut. De asemenea, mai poate conștientiza care au fost principalele greșeli care au dus la o anumită despărțire sau situație neplăcută.

În a doua jumătatea zilei, acest native nu vrea să stea acasă și să se plictisească, dar alege să petreacă timpul frumos alături de niște oamenii speciali.

SCORPION

În această zi scorpionii pot întâlni pe cineva special și poate să-l motiveze să înceapă ceva nous au să se apuce de un lucru pe care îl tot amâna. O zi plină și de emoții, deoarece poate avea un mic succes legat de un proiect sau chiar la locul de muncă.

În a doua jumătatea zilei, se pot vedea cu niște prieteni sau rude pentru a petrece timpul frumos și a discuta despre un subiect sau eveniment.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au o zi plină de emoții, pentru că trec prin mai multe evenimente și situații. În prima jumătatea zilei, vor fi plini de nervi și poate chiar vor plânge din cauza faptului că nimic nu mai merge așa cum își dorește.

Iar în a doua partea zilei, nu mai poate de fericire, întrucât primește niște surprize și noutăți din partea unei persoane. S-ar putea chiar să primească și un răspuns destul de clar.

CAPRICORN

Capricornii în această zi fac niște cumpărături pe care le tot amâna o vreme. Au nevoie de niște lucruri noi pentru ei, dar și pentru persoanele apropiate. De asemenea, viața personală lucrurile început să devină mai clare și acest nativ se liniștește.

În a doua partea zilei, poate primi și o propunere în care capricornii pot avea posibilitatea să facă niște bani în plus și așa se pot pregăti pentru sărbători.

 

VĂRSĂTOR

Vărsătorii în această zi au multe de făcut, dar încearcă să fie cât mai organizați și să le reușească pe toate. Vor face câteva drumuri pentru a stabili niște detalii legate de un eveniment sau proiect.

Cu toate că în această zi au mai multe treburi de făcut legate de casă și de proiectele personale, această zodie reușește să se odihnească și să petreacă timp cu oamenii pe care îi iubește.

PEȘTI

În această zi lucrurile merg bine, chiar foarte bine mai ales la locul de muncă sau la studii. Peștii se simt siguri pe sine și știu că dețin toate informațiile necesare pentru a depăși orice obstacol.

De asemenea, peștii pot fi plăcut surprize în a doua partea zilei, când vor petrece mai mult timp cu o persoană importantă din viața lor. O seară plină de emoții și căldură.