Gelatină alimentară – Te scapa de durerile articulare și reumatism, dureri de spate și picioare

Rețetă pentru durerile articulare și reumatism
Cei care au inclus gelatina în alimentația lor au remarcat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor dureroase de artrită și reumatism.

Gelatina redă elasticitatea țesuturilor conjunctive din jurul oaselor și articulațiilor. Există mai multe variante ale rețetei.

Unii recomandă 5 grame pe zi (dimineața), alții 10 g, din care 5 g se consumă dimineața, iar 5 g seara.
Ingrediente
10 g de gelatină

100 ml de apă rece

Mod de preparare
Amestecați apa și pulberea de gelatină, și lăsați-le așa peste noapte. A doua zi, beți jumătate din cantitatea de gelatină pe stomacul gol, și cealaltă cantitate de gelatină seara.

Puteți adăuga puțină miere sau suc de lămâie, pentru un gust mai deosebit. Acest tratament durează o lună. Cura poate fi repetată după o pauză de 6 luni.

Putem obține gelatină acasă fierbând oase de animale care conțin mult colagen: copite, picioare, articulații osoase, de pui, copite, picioare, articulatii osoase etc.

Gelatina este o sursă naturală de colagen, unul din apărătorii naturali ai corpului împotriva durerilor articulare.

Colagenul reprezintă 80% din proteinele prezente în oasele și articulațiile noastre. Pe măsură ce îmbătrânim, cantitatea de colagen din oase scade treptat.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .

Caz unic! Femeia născuse dar doctorul nu îi dădea copilul. L-a luat în brațe, s-a întors cu spatele, dar ce i-a făcut celui mic a lăsat-o în hohote de plâns!

Dr. Carey Andrew-Jaja este un bărbat care se trezește în fiecare zi cu zâmbetul pe față.
Respectatul medic a adus pe lume cu mâinile sale mii de bebeluși, iar pentru fiecare are aceeași primire specială.

Fiecare bebeluș este primit în această lume complicată cu un mare zâmbet și un cântec.
Micuțul Ethan, cel pe care îl veți putea vedea în clipul de mai sus, este extra-special, asta fiindcă și tatăl său a fost adus pe lume de același doctor, iar doctorul îi cântă și lui, acum, cântecelul de bun-venit.

Pentru Dr. Jaja cei mici nu sunt doar bebeluși, sunt viitorii conducători ai lumii, viitorii atleți de la Olimpiade și viitorii oameni de știință.

Tocmai de aceea se gândește că este o onoare uriașă să le poată cânta și ca el să fie prima persoană pe care o văd în viața lor pe această lume. O poveste specială, un medic special, imagini emoționante.

Pe Carey Andrew-Jaja, doctor la „Magee-Womens Hospital” îl putem numi cu uşurinţă „o minune de om” şi acest lucru se datorează faptului că la venirea pe lume a copiilor, primul lucru pe care aceştia îl aud e glasul lui încărcat cu multă emoţie.

Acest doctor minunat îşi iubeşte mult meseria. Pe vremea când era rezident, un doctor mai în vârstă l-a întrebat dacă el le cântă bebeluşilor atunci când aceştia vin pe lume.

Şi pentru că nu o făcea, Andrew-Jaja a hotărât să urmeze sfatul primit şi să întâmpine de fiecare dată o nouă viaţă cu o melodie care să facă şi mai frumos întregul moment.

La fel s-a întâmplat şi la venirea pe lume a lui Ethan, când dr. Carey Andrew-Jaja i-a cântat cu vocea lui melodioasă urarea de „La mulţi ani”.

Acest om minunat consideră că fiecare nou-născut e special în felul lui. Prin acest cântec se creează instantaneu o legătură emoţională spontană, minunată şi de ce nu, chiar distractivă, potrivit livebiz.ro.