Monica Tatoiu a motivat de ce își cumpără mâncare din străinătate

Monica Tatoiu a luat o decizie radicală în viaţa sa.

Vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu recent faptul că, de câţiva ani a decis să își cumpere mâncare din străinătate.

În acelaşi timp i-a criticat pe producătorii din România pentru că fac rabat de la calitate, acesta fiind şi unul dintre motivele schimbării.

Prezentă în platoul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Monica Tatoiu a explicat de ce preferă să cumpere mâncare din străinătate și nu din România.

Femeia de afaceri a declarat că îşi iubeşte ţara, însă pune foarte mare preț pe calitate.

„Pentru că nu te îngrașă așa cum te îngrașă asta de la noi. Acum, am descoperit Puglia. Acum, la fiecare 2 săptămâni de zile, am adresa, îmi trimite la Milano și de la Milano e transport săptămânal, mi-l aduce în buza casei: pâine, cârnați… nu te îngrașă. E ca la benzină. Benzina din Italia face consumul 12,8 la 100 de kilometri și benzina cumpărată în România 15 și costă mai scump”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit wowbiz.ro.

”Eu nu cred că acei cârnați pe care îi mănânci la pensiune, ăia cumpărați de la supermarket, că numai aia îți dau chitanță fiscală, sunt bio. Și sunt foarte sărate.

Vinul românesc.. îmi iubesc țara, dar să terminăm cu gargara asta, cică să-l sprijinim. Păi cum să sprijinim producătorul român care nu e în stare din cinci sticle de vin să le facă de aceeași calitate. Dar prețurile sunt mari, hai să fim seriosi.

Hai să-i stimulăm să se ridice la anumite standarde. Eu știu să mănânc. Și nu e vorba de bani, e vorba de calitatea mâncării și cât. Decât mult și prost, mai bine bine puțin și bun”, a adăugat aceasta.

Dana Budeanu a avut o soacră celebră, prezentatoare a jurnalelor TVR înainte de 1989 –

Nu multă lume știe că Dana Budeanu a avut o soacră celebră, cunoscută în special pentru jurnalele prezentate la TVR înainte de 1989.
Delia Budeanu, căci despre ea este vorba, este o femeie de o rară frumusețe. Imediat după terminarea facultății s-a angajat la Radio România, iar mai apoi a câștigat un concurs de crainică la televiziunea națională.

Dana Budeanu a devenit o personalitate foarte cunoscută în ultima vreme după ce și-a impus părerile controversate în mediu online. Însă multă nu o știe pe soacra acesteia, Delia Budeanu.
Delia este o jurnalistă și o prezentatoare română de televiziune, cunoscută pentru jurnalele realizate la Televiziunea Română înainte de 1989. Este văduva jurnalistului Radu Budeanu, iar în prezent, realizează o emisiune pe postul Antena 2.

Dana Budeanu a avut o soacră celebră

Delia Budeanu s-a născut pe 28 mai 1949, iar copilăria și-a petrecut-o la casa de la țară a tatălui ei.
Tatăl, inginer cercetător în pomicultură, a pus bazele Stațiunii de Cercetare Pomicolă Voinești și este creatorul celebrelor soiuri „Frumosul de Voinești”, „Deliciosul de Voinești” și, mai târziu, „Generosul de Voinești”.
Copilăria ei s-a terminat la o vârstă foarte fragedă, undeva la 12 ani, când părinții ei au divorțat, ea urmând-o pe mama ei la Turnu-Severin.

Delia Budeanu a vorbit mereu cu blândețe despre mama ei, spunând în nenumărate interviuri că este extrem de cultivată, frumoasă și foarte fină. Nu a vorbit la fel și despre tatăl său, pe care deseori la caracterizat ca fiind dur ca o stâncă, inflexibil, impunându-i mereu să fie prima, să nu greșească, să ia toate premiile la școală.

Generala și-a petrecut-o citind Jules Verne într-un hamac adus de tatăl său din război. Clasele IX-XII le-a studiat la Turnu-Severin, la Liceul Traian.

A început apoi Filologia la Universitatea din Timișoara, însă numai pentru două luni, deoarece, după o poveste încâlcită cu o colegă, invidioasă pe vesilia ei constantă și pe vizibila expresie de fericire afișată, a trebuit să se transfere la Cluj.
Într-un interviu a vorbit despre acest episod care a marcat-o, precizând că atunci a înțeles pentru prima oară cât de adâncă este vorba lui Noica: „Oamenii te pot ierta pentru orice, nu și pentru faptul de-a fi fericit!”.

Cum a ajuns soacra controversatei Dana Budeanu să facă televiziune
Delia Budeanu a stat doar trei ani la Cluj, apoi s-a transferat la București. Imediat după absolvire s-a angajat la Radio România.

Dacă viața nu ar fi dus-o aici, și-ar fi dorit să facă cu totul altceva. S-a gândit la Drept, Filologie sau Matematică, spre care avea aplecare, însă visul său secret a fost să facă operă. Un profesor de canto i-a prevestit un viitor strălucit în muzică, însă tatăl s-a opus. Astfel că, la televiziune a ajuns din întâmplare.

La începutul anului 1970 era așadar la Radio, la Secția Tineret, când un coleg i-a zis că se dă concurs la TVR pentru postul de prezentatoare. Nici nu știa exact unde este televiziunea. A obținut postul concurând cu alte 11 actrițe. În două săptămâni a fost angajată. La 1 iunie 1970 a intrat pentru prima dată pe post. De atunci, preț de 27 de ani, a fost în casele, în inimile, în adulația și-n simpatia românilor.

Cine este fiul Deliei Budeanu

Delia Budeanu are un fiul, Radu Ioan Budeanu, care practică meseria părinților săi, jurnalismul. Acesta a a intrat în presă în 1999. Colaborator la departamentul de Investigații al ziarului Ziua, în 2002 a fost numit redactor-șef și i s-a dat pe mână o revistă care urma să se lanseze, STAR, care după primele câteva luni a devenit liderul pieței de săptămânale.

În 2004, Radu Ioan Budeanu și-a fondat propria revistă, Ciao!, care după patru luni a devenit lider de piață. În ianuarie 2006 a preluat cotidianul Averea, care de la 400 de exemplare vândute pe zi l-a dus în opt luni de zile la peste 30.000 de exemplare. Acesta i l-a vândut lui Dinu Patriciu împreună cu titlul Click! în care a fost schimbat ziarul. În aprilie 2007 a lansat Cancan, un tabloid care în mai puțin de un an, adică în februarie 2008, a ajuns la peste 100.000 exemplare pe zi. Radu Ioan Budeanu a fost căsătorit cu Dana Budeanu, împreună având doi copii.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .