Cum arată Bianca Drăgușanu, la aproape o lună de la operația de lifting facial: “Sunt așa fericită”. Ce schimbare de look și-a mai făcut

Bianca Drăgușanu, la aproape o lună de la operația de lifting facial. Blondina a început anul cu o serie de schimbări și se pare că nu contenește să-și surprindă fanii, continuând în același ritm. A renunțat de ceva vreme la cagulă și se arată tot mai mulțumită de cum arată fața ei, după operația de lifting facial, care a durat nu mai puțin de șapte ore. Iată ce schimbare de look și-a mai făcut acum.

Încă de la începutul anului, Bianca Drăgușanu anunța că are de gând să facă o serie de schimbări. Zis și făcut! A trecut aproape o lună de când blondina și-a făcut operația de lifting facial, intervenție ce a costat nu mai puțin de 11.000 de euro: „Eu aș vrea să-mi repar toată fața”. Iubita lui Gabi Bădălău a postat și imagini cu cea mai nouă schimbare de look.

Cum arată Bianca Drăgușanu, la aproape o lună de la operația de lifting facial

În urmă aproape o lună, pe 15 ianuarie, la cinci zile de la intervenție, Bianca Drăgușanu lua pe toată lumea prin surprindere când apărea cu cagulă și anunța că va fi nevoită să o poarte timp de două luni, cât durează recuperarea după noua intervenție estetică. Nu a mai durat mult, căci la câteva zile distanță s-a afișat fără aceasta, umflată, plină de vânătăi și chiar a îndrăznit să se filmeze apoi fără filtre de înfrumusețare, cu buzele învinețite.

În weekend, blondina a postat pe story noi imagini cu ea, la aproape o lună de la operația estetică de lifting facial. „Sunt așa fericită” , a scris vedeta în dreptul imaginilor.

Bianca Drăgușanu, despre acidul hialuronic din buze

Cu toate că anunțase și că are de gând să-și topească acidul hialuronic din buze, se pare că vedeta încă nu a făcut acest pas important, având în vedere ultimele imagini postate.

„Fața mea a fost stricată, în primul rând, de forma buzelor pe care o am, pe care am injectat-o de peste 20 de ani, mult și prost. Echipa de doctori încearcă să repare’Am emoții. O să stau fără buze o perioadă foarte lungă și știu că o să fiu diferită. Deci într-o săptămână n-o să mai am buze?’, spunea ea recent.

Ce schimbare de look și-a mai făcut Bianca Drăgușanu

Seria schimbărilor nu se oprește aici! Cu toate că nu s-a sfiit nici să se afișeze cu părul natural, fără extensii, de data aceasta a postat imagini cu noile extensii. Duminică seara, blondina a avut întâlnirea cu foștii colegi de clasa a 12-a, când a fost atins tot subiectul operațiilor sale estetice.

„Reuniune de clasă, toți colegii mei din clasa a 12-a sunt aici. Dezbatem un subiect tabu, operațiile mele estetice și cât de reușite sunt ele”, a transmis Bianca pe story.

Bianca Drăgușanu, despre operația de lifting: „Inflamația a fost una uriașă!”

În urmă cu mai bine de o săptămână, pentru a le satisface curiozitatea celor care o urmăresc în online, Bianca Drăgușanu a postat o fotografie din timpul operației de lifting, însă de dimensiuni mici.

 

„A trecut ce a fost mai rău, inflamația și durerile… Inflamația a fost una uriașă! Dacă o să vă arăt vreodată pozele, vă veți speria rău de tot. N-ați văzut așa ceva! În mod special pentru hateri, am filmat 7 ore intervenția și apoi procesul de vindecare care la mine a fost rapid, dar și inflamația exagerată. P.S: salvați poza și dați zoom„, a spus Bianca Drăgușanu

Ai cumva ideea de a pleca din țară pentru a câștiga suficient pentru a-ți permite o mașină mai bună și să revii ulterior?

Te-ai gândit să pleci din țară pentru a obține resurse și să te întorci când vei avea posibilitatea. Așa că ai luat această decizie și ai reușit să găsești un loc de muncă în străinătate, adunând treptat bani.

Dar a trecut un an și nu i-ai mai văzut pe cei dragi. Te-ai hotărât să îi aduci aici, să nu fiți separați până ce vei strânge suma propusă.

Îi aduci pe cei dragi, îi înregistrezi la școală și îi vezi adaptându-se cu ușurință. Încep să adopte obiceiurile locale, iar copilul nu mai dorește ciorbă, preferând mâncarea servită la școală.

Când cineva din familie se îmbolnăvește, ajungi rapid la un spital care oferă îngrijire excelentă. Și pentru educația copilului nu îți faci griji, deoarece sistemul de învățământ este eficient.

În timp, te obișnuiești cu noul mod de viață. Însă după câțiva ani, simți că o vacanță ar fi binevenită și decizi să îți vizitezi familia. Îți iei familia, te urci în mașina ta cu numere de înmatriculare străine și plecați către părinți, pe care îi simți din ce în ce mai dorințați.

Intri în țară și te loveste o undă de familiaritate, dar și de neajutorare, cu drumurile prost întreținute, cu vameșul neprietenos și cu cerșetorii care se apropie. Ignori aceste obstacole, pentru că știi că ești acasă.

Apoi, faci sute de kilometri pentru a ajunge la părinți, dar observi că familia ta nu simte la fel.

Copilul se plictisește, soția este neliniștită și toți întreabă când veți pleca. Observi că oamenii nu sunt la fel de prietenoși ca în străinătate, ceea ce îți dă de gândit.

Te întorci acasă și începi să povestești despre experiența ta colegilor. Seara, încerci să convingi soția de beneficiile unui credit pentru a-ți construi o casă aici.

După un timp, obții cheile pentru o casă nouă, achitată în rate pe toată viața ta. Începi să vizitezi România din ce în ce mai rar și, după înmormântarea părinților, te gândești că nu mai ai motive să revii aici.

Acum ești bătrân, un imigrant cu copii cetățeni străini, iar sufletul tău este legat de casa în care te-ai născut. Cu excepția pașaportului tău românesc, nu mai ai multe legături cu țara ta de origine.

Copiii tăi au pasapoarte străine și, cu toate acestea, vorbesc limba română și își cunosc rădăcinile.

Câteodată, ochii ți se umezesc gândindu-te la copilăria ta, la părinții tăi și la locurile în care ai crescut.

Cu toate acestea, viața a avut un curs pe care l-ai ales și trăiești așa cum ți-ai dorit.