Ai cumva ideea de a pleca din țară pentru a câștiga suficient pentru a-ți permite o mașină mai bună și să revii ulterior?

Te-ai gândit să pleci din țară pentru a obține resurse și să te întorci când vei avea posibilitatea. Așa că ai luat această decizie și ai reușit să găsești un loc de muncă în străinătate, adunând treptat bani.

Dar a trecut un an și nu i-ai mai văzut pe cei dragi. Te-ai hotărât să îi aduci aici, să nu fiți separați până ce vei strânge suma propusă.

Îi aduci pe cei dragi, îi înregistrezi la școală și îi vezi adaptându-se cu ușurință. Încep să adopte obiceiurile locale, iar copilul nu mai dorește ciorbă, preferând mâncarea servită la școală.

Când cineva din familie se îmbolnăvește, ajungi rapid la un spital care oferă îngrijire excelentă. Și pentru educația copilului nu îți faci griji, deoarece sistemul de învățământ este eficient.

În timp, te obișnuiești cu noul mod de viață. Însă după câțiva ani, simți că o vacanță ar fi binevenită și decizi să îți vizitezi familia. Îți iei familia, te urci în mașina ta cu numere de înmatriculare străine și plecați către părinți, pe care îi simți din ce în ce mai dorințați.

Intri în țară și te loveste o undă de familiaritate, dar și de neajutorare, cu drumurile prost întreținute, cu vameșul neprietenos și cu cerșetorii care se apropie. Ignori aceste obstacole, pentru că știi că ești acasă.

Apoi, faci sute de kilometri pentru a ajunge la părinți, dar observi că familia ta nu simte la fel.

Copilul se plictisește, soția este neliniștită și toți întreabă când veți pleca. Observi că oamenii nu sunt la fel de prietenoși ca în străinătate, ceea ce îți dă de gândit.

Te întorci acasă și începi să povestești despre experiența ta colegilor. Seara, încerci să convingi soția de beneficiile unui credit pentru a-ți construi o casă aici.

După un timp, obții cheile pentru o casă nouă, achitată în rate pe toată viața ta. Începi să vizitezi România din ce în ce mai rar și, după înmormântarea părinților, te gândești că nu mai ai motive să revii aici.

Acum ești bătrân, un imigrant cu copii cetățeni străini, iar sufletul tău este legat de casa în care te-ai născut. Cu excepția pașaportului tău românesc, nu mai ai multe legături cu țara ta de origine.

Copiii tăi au pasapoarte străine și, cu toate acestea, vorbesc limba română și își cunosc rădăcinile.

Câteodată, ochii ți se umezesc gândindu-te la copilăria ta, la părinții tăi și la locurile în care ai crescut.

Cu toate acestea, viața a avut un curs pe care l-ai ales și trăiești așa cum ți-ai dorit.

Șase zodii norocoase. Vor avea parte de succes pe tot parcursul vieții

Acestea sunt cele șase zodii care se bucură de o viață plina de noroc. Fie că este vorba de situația financiară, dragoste frumoasă, susținere familială sau sănătate buna, acești nativi vor experimenta satisfacții și împliniri pe tot parcursul vieții.

Vezi mai jos dacă și tu ești printre cei norocoși.

RAC

Nativii zodiei Rac au o poveste de dragoste plină de senzații nesfârșite.

În viața lor, succesul în iubire pare să fie un tovarăș constant. Chiar dacă se simt atrași de oameni aparent inaccesibili, vor descoperi cu bucurie că acești indivizi se apropie treptat de inimile lor.

Această zodie va experimenta o frumoasă epopee romantică alături de persoana pe care o iubesc. Norocul îi va surâde pe tot parcursul vieții, iar dorințele lor se vor îndeplini în mod miraculos. Ghinionul va fi o amintire, înlocuit de fericire și împlinire constantă.

VĂRSĂTOR

Zodia Vărsător aduce o surpriză financiară de proporții. Acești nativi vor experimenta cel mai mare succes financiar, chiar dacă au muncit asiduu pentru a ajunge aici.

Portofelul și conturile lor vor deveni cu adevărat generoase, iar grija pentru bani va dispărea. Toate eforturile și devotamentul depuse vor fi recompensate pe deplin, aducându-le o viață financiară plină de satisfacții și confort.

FECIOARĂ

Pentru nativii zodiei Fecioară, perfecțiunea devine cuvântul cheie. Deși recunoașterea meritelor lor ar fi trebuit să vină mai târziu, vor fi surprinși să vadă că toate sacrificiile lor sunt apreciate în prezent. Cu puțin noroc, vor reuși să se manifeste exact așa cum și-au propus.

Vor fi înconjurați de laudă și admiratie, iar succesul lor va străluci indiscutabil. Acești nativi vor fi binecuvântați cu toate beneficiile recunoașterii publice.

GEMENI

Zodia Gemeni – Bunăstare fizică și mentală de-a lungul vieții

Cei născuți sub semnul Gemenilor se pot aștepta la o starea de sănătate excelentă pe parcursul întregii lor vieți. Cu răbdare și un stil de viață echilibrat, vor fi protejați de potențialele boli și afecțiuni, ceea ce le va permite să trăiască o viață plină de vitalitate și echilibru.

Nativii acestei zodii vor fi persoane liniștite și extraordinare, mereu hotărâte să-și mențină bunăstarea fizică și mentală.

BALANŢA

Zodia Balanță – Relații de încredere
Pentru cei din zodia Balanță, norocul va aduce în jurul lor doar prieteni sinceri și plini de viață. Cu puțină delicatețe, se vor feri de oamenii toxici și vor bucura de prezența doar a celor care le doresc binele.

Vor avea prieteni și familie care îi vor susține în orice moment și vor reprezenta o a doua familie, dedicată fericirii și împlinirii lor.

LEU

Zodia Leu – O nouă șansă în dragoste
Leii vor primi o șansă în plus în ceea ce privește dragostea. Chiar dacă au trecut prin momente dificile în trecut, vor fi surprinși plăcut de faptul că persoana specială din viața lor va face tot posibilul să recâștige iubirea lor.

Această șansă în dragoste le va aduce fericire și bucurie autentică, o experiență rară pe care puțini oameni o trăiesc. Nativii zodiei Leu vor fi profund recunoscători pentru această oportunitate extraordinară.