Toti prietenii râdeau de ei cand le spuneau ce fac acasa copiii lor

David Brinkley a postat pe Facebook acesta poza cu sotia lui care adoarme alaturi de cei doi copii ai lor in acelasi pat. Mesajul asociat fotografiei a devenit viral:

,,Sotia mea este genul de om care devine cel mai bun prieten al tau. Sta ore in sir de vorba cu prietenii ei TOT TIMPUL si, uneori, mai aud si eu cate ceva. Recent vorbea cu cineva despre copiii care dorm cu parintii in pat, am auzit-o pe aceasta a doua persoana spunand:

,,Sotul tau nu uraste asta? Al meu nu m-ar lasa sa fac asta niciodata”. Am ramas uimit si m-a deranjat vreo 4 zile. Asa ca am decis sa clarific lucrurile.

NU URASC niciun lucru care o face pe sotia mea sa fie mama extraordinara care este. Nu as vorbi NICIODATA urat despre ceva ce ea vrea sa faca pentru copiii nostri. Trebuie sa ma fac mic de tot pe un colt de pat?

Da? Dar, Doamne, cat de frumoasa e cand imi tine in brate copiii si ii face sa se simta in siguranta! Ideea e ca sotiile noastre trec prin aceste experiente de mame pentru un timp foarte scurt.

Ele dau nastere copiilor, ii hranesc si ii mai lasa uneori sa doarma cu ele. Dar in cele din urma copiii nostri se vor face mari si vor deveni prea smecheri pentru asta, asa ca de ce noi, ca barbati, am vrea sa le rapim chiar si o secunda din toate astea?

A fi mame este o parte a identitatii lor, si ce mai sunt 1 sau 3 ani dintr-o viata de om petrecuta impreuna? Vreau doar sa spun ca sunt mandru de fiecare decizie pe care sotia mea a luat-o ca mama si ca o sprijin in toate.

Nu as vrea niciodata sa ii iau aceste scurte momente pretioase care sunt, de fapt, mult prea scurte pentru a le rata! Va rog sa va respectati sotiile si mamele.”

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .

Barbatul asta nu a mai suportat, a trebuit sa se descarce undeva, asa ca a facut o postare spunand ca sotia lui e superba insa nu-i vine deloc sa

Barbatul acesta nu a mai suportat si a trimis scrisoarea asta, facand-o publica. E uluitor ce spune in ea.

”Sotia mea de 10 luni este extrem de atragatoare , iubitoare, atenta si cea mai buna prietena a mea.

Cat timp am iestit in cei doi ani, inainte de a ne casatori, amandoi locuiam cu parintii nostri. Singurele momente impreuna, singuri, au fost sesiunile intime si o excursie in doi de patru zile.

Ceea ce nu parea ceva peste care nu se poate trece, acum este ceva extrem de problematic pentru mine. Spunand-o direct suna asa: sotia mea este extrem de basinoasa.

Cat timp ne intalneam, consideram parturile ei sporadice ca o forma de a-mi arata cat de confortabila este cu mine, cu cineva pe care il iubeste. Dar acum are flatulente aproape mai mereu cand suntem impreuna- in masina, cand dormim, cand ne uitam la TV, cand facem dragoste, etc.

A devenit enervant si imi strica dispozitia, nu mai zic ca mi se pare o totala lipsa de respect.

Am intrebat-o daca ar vrea sa mergem la doctorul de familie sau la ginecologul ei sa ii faca un consult pentru problema asta, dar ma refuza razand si-mi zice <<Iubire, calmeaza-te, e doar o basina>>. Ea rade, parandui-se amuzant, insa mie nu mi se pare.

Am adus asta in discutie cand m-am vazut cu doctorul meu, iar acesta mi-a spus ca ar putea fi o problema grava cu intestinele.

Nu stiu cum sa fac sa o conving pe sotia mea, intr-un mod politicos si nu badaran, ca ar trebui sa mergem sa-si faca niste analize?”
Noi zicem sa o ia pe sus si sa o duca la doctor daca cu frumosul nu vrea. Pana la urma e vorba de sanatatea ei fizica si de sanatatea lui…mintala.