Andra și Cătălin Măruță, vacanță de lux în Dubai. Fanii au reacționat imediat: “L-ai luat și pe Jean de la Craiova?”

Andra împreună cu soțul Cătălin Măruță și cei doi copii, David și Eva, au mers recent într-o vacanță, în Dubai. Artista a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip, în dreptul căruia a scris: „Fiecare vizită în Dubai este o doză unică de magie”.

Cei doi s-au bucurat de o vacanță de vis, alături de cei doi copii ai lor, David și Eva. Comentariile răutăcioase la adresa celor două vedete nu au lipsit, însă. Au fost care i-au întrebat dacă „l-au luat și pe Jean de la Craiova“, aluzie la scandalul recent.

Familia a petrecut acolo o binemeritată vacanță, cu soare, nisip fin și o mare care te invită să o încerci. Fanii cântăreței au lăsat imediat comentarii de apreciere. “Bună seara, Andra scumpă minunată și drăguță. Mulțumesc frumos pentru clipul video. Te iubesc mult Ești foarte frumoasă, dulce și scumpă”, i-a transmis un internaut. „Am și eu o micuță întrebare, nu te doare spatele de la câtă frumusețe duci”, a fost un alt comentariu. „Vacanță la superlativ! Meritați toți din plin. Foarte frumoasă, tonus foarte bun, ne încarci cu energie pozitivă”, a mai scris un internaut.

Însă, nu au lipsit nici comentariile răutăcioase: „L-ai luat și pe Jean de la Craiova” sau „Aleargă mai mult să slăbești”, a fost un alt mesaj care a dat startul unui val de reacții dure din partea internauților.

După ani de glume, Jean de la Craiova și Cătălin Măruță au reacționat cu privire la asemănarea dintre cântăreț și fiul prezentatorului. Asemănarea dintre Jean de la Craiova și David a generat un val de comentarii în mediul online, astfel că ambele părți au fost nevoite să dezmintă acest subiect.

Totul a pornti de la un colaj cu artistul și fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, apărut prima dată la Cronica Cârcotașilor de la Prima TV.

Glumele au continuat până în ziua de azi, dar Andra și Cătălin au preferat să nu alimenteze suvbiectul, dar anul acesta, după apariția Evei în „Tati part-time”, subiectul a revenit în atenția publicului.

“Terminaţi cu prostiile astea, cu Andra, copilul, e prea mult, multă istorie. Nu e bine, se supără şi oamenii, voi să fiţi în locul lor, nu e nasol? Nu am nicio treabă, oamenii seamnă între ei ce treabă să am eu? Vă pupă Jean!”, a transmis Jean.

“Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii etc.”

“Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a spus Cătălin Măruță.

În vara anului trecut, atunci când Andra a postat videoclipuri dintr-o vacanță, a fost criticată dur de fani. Vedeta se afla pe un vas de croazieră alături de copiii săi.

Familia Măruță plecase într-o croazieră de lux, pe unul dintre cele mai mari vase din lume: Simphony of the Seas. Vasul a pornit din Barcelona într-o croazieră în Mediterană.

Fanii au criticat-o dur pe Andra, susținând că atât ea, cât și Cătălin Măruță fac toate aceste lucruri pentru bani: „Toate astea le faceți pentru bani… ce păcat, o copilărie faină, dar totodată totul pare forțat, în fața camerei, de mici ați dat de gustul banilor… nimic natural și pentru vârsta voastră!”, a spus una dintre persoane, făcând referire la modul în care cei doi își expun copiii pe internet.

Horoscop 8 februarie 2024. Balanțele au parte de o schimbare majora iar Leii și Fecioarele au idei noi

Horoscopul zilei de 8 februarie 2024..

O zi frumoasă și plină de momente interesante cu oamenii apropiați, dar și cu colegii de muncă.

Stelele arată că. Stelele arată ca Leii si Fecioarele sunt inspirați, Balanțele au parte de o schimbare majora

Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta în această zi.

BERBEC

Berbecii sunt atenți cu documentele, fiindcă sunt multe detalii care trebuie urmărite și verificate. Înainte să facă un pas important, acest nativ verifică de mai multe ori dacă totul este așa cum a planificat.

În a doua jumătate a zilei, astrele îi aduc mai mult noroc la bani și poate avea câteva negocieri destul de avantajoase. Își folosește farmecul la maxim.

TAUR

Taurii ascult sfaturile oamenilor cu experiență, deoarece știu că au nevoie de ajutor și îndrumare. Astrologii menționează că acest nativ se lasă ajutat, chiar dacă nu iubește acest lucru.

În a doua parte a zilei, stelele îl influențează să facă o decizie importantă pe plan personal. S-ar putea ca discuțiile să îl ajute să înțeleagă ce vrea și să recunoască propria greșeală.

GEMENI

În această zi, gemenii vor primi răspunsurile pe care le așteptau de ceva timp. Își poate face niște planuri pentru următoarea perioadă. Astrologii spun că acest nativ este plin de energie, mai ales în prima jumătate a zilei.

De asemenea, face niște cumpărături legate de casă, părinți sau copii. Nu este exclus că o persoană poate crea probleme pe loc drept.

RAC

Conjuncția planetelor arată că racii își spun părerea, chiar dacă simte că poate să facă mai rău. Nu poate accepta faptul că mulți oameni ignoră opinia lor și vrea să se facă auzit.

În a doua parte a zilei, acest nativ are dorința de a vizita un nou loc sau a mânca ceva bun. Finalul zilei, este plin de distracții, glume și oameni frumoși. Se simt foarte bine, întrucât totul încet, încet revine la normal.

LEU

Leii se simt mai inspirați în această zi și deciziile lor sunt mai raționale. Oferă mai mult timp persoanelor apropiate și nu vrea să neglijeze apariția unei probleme.

Poziția planetelor arată că leii găsesc metode interesante ca să împace niște oamenii și să-i facă să ajungă la un compromis. Cei din jur îi apreciază dorința de a se integra într-un grup și inițiativa lor.

FECIOARA

Astrologii spun că în această zi, fecioarele se simt mai inspirați și ideile nu întârzie să apară. Stelele arată că fără ajutorul și inițiativa lor un proiect nu se mișca din lor și acest nativ este un mare ajutor pentru unele persoane.

De asemenea, simt nevoia de a face o schimbare în locuință sau la locul de muncă. Vor să iasă din rutină și să încerce lucruri noi.

BALANȚĂ

Balanțele pot observa o schimbare în viața lor personală și din fericire, este o schimbare pozitivă. Partenerul de viață poate veni cu o propunere, care îi face să se gândească ce se ascunde în spatele ei, fiindcă sunt detalii încă necunoscute.

De asemenea, în a doua jumătate a zilei, balanțele își arată creativitatea la maxim, mai ales dacă simte că poate fi remunerat așa cum merită.

SCORPION

Astrologii spun că zodia scorpion sunt mai siguri în ceea ce fac și nu au nevoie de sfaturi ca să facă o alegere. În prima parte a zilei, acest nativ rezolvă niște lucruri legate de serviciu sau studii.

De asemenea, scoate la iveală niște probleme, care au fost evitate mult timp. Poziția planetelor mai arată că o persoană din trecut din nou va încerca să vorbească cu ei.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt fericiți în această zi, deoarece primesc mai multe noutăți bune legate și de viața personală și profesională. Au o zi productivă și plină de energie.

Glumele și interacționa cu oamenii apropiați îi ajută să-și mențină buna dispoziție. Stelele arată că zodia săgetător primește câteva mesaje, dar la care nu se grăbesc să răspundă, întrucât trebuie să se mai gândească.

CAPRICORN

Capricornii își ascultă inima în această zi și dacă simt că o oamenii sunt potriviți, atunci acționează. Poziția planetelor arată că în prima jumătate a zilei, apare o șansă unică de a se manifesta și a apărea cu o altă latură a personalității sale.

De asemenea, stelele menționează că sinceritatea le poate aduce o nouă poziție în societate sau încrederea unei persoane.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii primesc câteva invitații importante legate de evenimente de familie și profesionale. Au dorința de a participa la toate, dar trebuie să pună la punct câteva treburi.

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să primească o veste mai proastă în legătură cu o călătorie. Poziția planetelor mai arată că acest nativ primește ce își dorește, dar îi poate părea rău de propriile dorințe.

PEȘTI

Astrologii menționează că peștii pot face niște gesturi neașteptate pentru o persoană. Pot fi uimiți de propria atitudine și îndrăzneală.

În prima parte a zilei, savurează cafeaua sau ceaiul împreună cu un om, care îi este foarte drag. De asemenea, vor lua niște decizii în legătură cu un job sau studii. Astrele spun că nu mai poate să funcționeze după regulile vechi.