Sfatul zilei 9 februarie 2024. Schimbări în bine pentru unele zodii

Sfatul zilei 9 februarie 2024.

Astrele recomandă ca nativii să nu își caute probleme și să se liniștească când vede că în jurul lor sunt prea multe tensiuni și emoții.

Poziția planetelor arată că balanțele și fecioarele trebuie să-și facă curaj, iar scorpionii ar fi bine să nu piardă…

Află ce îți recomandă astrele în această zi.

BERBEC

În prima parte a zilei, berbecii trebuie să se ferească de decizii spontane și să nu se grăbească.

S-ar putea ca unele circumstanțe să-i influențeze greșit și în viitor vor regreta că s-au grăbit să acționeze într-o direcție. Este o zi potrivită pentru activități casnice sau de grădină.

TAUR

Taurii ar fi bine ca resursele pe care le au în această zi să le investească în relațiile cu cei apropiați, deoarece se vor întoarce înzecit.

Petreceți mai mult timp cu oamenii care vă motivează și vă inspiră, astfel o să fiți capabili pentru mai multe acțiuni frumoase.

GEMENI

Astrele spun că gemenii ar fi bine să observe detalii ascunse în această zi, deoarece îi poate ajuta să facă o decizie corectă.

Acest nativ trebuie să fie atent la gesturi, priviri, cuvinte și acțiuni îndreptate spre alți oameni. Încercați să priviți la o situație din altă perspectivă.

RAC

Racii nu sunt în cea mai bună formă și se pot simți extrem de obosiți chiar de la începutul zilei.

Astfel, ar fi bine să se odihnească mai mult și să permită organismului să-și revină. Distracțiile pot să mai aștepte, mai ales dacă urmează câteva zile mai intense.

LEU

Leii trebuie să își schimbe părerile în legătură cu un subiect sau cu unii oamenii, pentru că au evoluat și merită atenția lor. Conjuncția planetelor arată că în a doua jumătate a zilei, pot apărea probleme legate de bani și se recomandă ca acest nativ să reducă cheltuielile.

FECIOARĂ

Fecioarele trebuie să-și facă curaj pentru a se apropia de o persoană. Este foarte important să fiți cât mai sinceri și să nu vă prefaceți.

O să vă complicați viața dacă faceți ca oamenii din jur să aibă deja niște așteptări de la voi. Mai bine să-i uimiți, decât să-i dezamăgiți.

BALANȚĂ

În această zi, balanțele trebuie să-și facă curaj pentru a-și spune părerea, fiindcă poate să nu fie susținut de majoritate.

Astrologii spun că în această zi, balanțele trebuie să fie sincere, în primul rând, față de ei. Nu este momentul potrivit să vă puneți o mască.

SCORPION

Scorpionii ar fi bine să nu piardă momentul în care poate face o schimbare în viața lor. S-ar putea ca unele persoane să-i îndrume și să-i arate calea mai ușoară în această zi.

Dar nu întotdeauna calea mai ușoară, este și sigură și câte o dată nici nu duce spre succes.

SĂGETĂTOR

Astrele menționează că zodia săgetător ar fi bine să nu se implice în conflicte, mai ales dacă sunt legate de familie.

Mai bine să păstrați o poziție neutră, deoarece nu știți până la capăt cine e vinovat și cine nu. S-ar putea ca ambele părți să aibă în spate o mare greșeală.

CAPRICORN

Astrele sfătuiesc ca motto-ul acestei zile pentru zodia capricorn să fie ”O zi în care nu zâmbim este o zi pierdută!”.

Încercați să vă ridicați dispoziția prin diferite lucruri mărunte: o cafea, un ceai, o discuție, o haină, un accesoriu simplu, o bucățică de ciocolată. Ce vă place vouă mai mult.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii să se abțină de la comentarii acide sau observații legate de felul în care cineva arată. Nu vă creați dușmani, în special dacă urmează să lucrați cu cineva o perioadă.

Nu este necesară o relație frumoasă, dar pur și simplu o relație în care să vă respectați și să faceți lucruri frumoase împreună.

PEȘTI

Peștii nu trebuie să renunțe la propriile vise, chiar dacă avansează cu pași mici. Nu poate să apară succesul peste noapte.

In cele mai multe cazuri trebuie să muncești din greu ca să obții un rezultat bun. Aveți răbdare și încredere că succesul vă așteaptă la final de drum

Mesajul emoționant transmis de Cristina Șișcanu de ziua lui Filip. “Parcă ieri m-ai luat de mână…

Familia lui Mădălin Ionescu a trăit o zi specială, deoarece fiul său, Filip, și-a sărbătorit ziua de naștere.

Cristina Șișcanu, soția prezentatorului TV, și-a exprimat afecțiunea și aprecierea pentru tânărul Filip într-un mesaj sfâșietor.

Cristina Șișcanu a subliniat cât de special este Filip și a dezvăluit că, în această zi aniversară, un ochi îi zâmbește, în timp ce celălalt plânge.

Ea a menționat cum un vaccin administrat în primii ani ai vieții sale a influențat parcursul lui Filip și a subliniat că acest moment de majorat este cu adevărat semnificativ.

De-a lungul anilor, Cristina Șișcanu l-a crescut pe Filip încă din copilărie, începând de la vârsta de 6 ani. A devenit o figură maternă pentru el și l-a iubit necondiționat.

În ziua când fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 18 ani, Cristina a împărtășit pe platforma Facebook câteva imagini cu tânărul și a adăugat un mesaj profund în descriere.

Cu dragoste în inimă, sărbătorim astăzi 18 ani de când ne-ai adus atât de multă bucurie în viața noastră. Îmi amintesc cu drag momentul în care m-ai luat de mână în parc, aveai doar 6 ani, iar acum, timpul a zburat cu o viteză uimitoare. Așa cum am crescut împreună, am învățat valoarea răbdării și a iubirii necondiționate.

Zâmbetul tău solar ne umple de fericire în fiecare zi, și cu toate provocările pe care le-ai avut de înfruntat, ne inspiri mereu cu forța ta interioară. Suntem alături de tine cu tot sufletul și îți dorim doar lucruri bune în viață. La mulți ani, dragul nostru!

Azi, Filip a atins vârsta majoratului, 18 ani de viață! A sosit momentul când se deschide oportunitatea de a face alegeri importante, iar eu îl voi sprijini în fiecare pas al drumului său. La mulți ani, dragul meu fiu, promit să fiu alături de tine în toate călătoriile tale, dincolo de limitele cunoscute sau ascunse ale vieții!

Mădălin Ionescu a obținut custodia celor doi copii ai săi printr-o hotărâre judecătorească. Cu toate acestea, se pare că soția sa nu a dorit niciodată mai mult decât atât, iar acest lucru este sugerat de atitudinea sa rece și rezervată față de copii.

În această situație, Cristina Șișcanu a preluat cu bucurie rolul de mamă pentru acești copii vitregi, ocupându-se de creșterea și educația lor. Într-o emisiune online, jurnalista a făcut dezvăluiri șocante despre problemele grave de sănătate cu care se confruntă Filip și traumele prin care a trecut.

Viața cu toți cei trei copii, Ștefania, Filip și Petra, este frumoasă, dar nu este ușor, deoarece întreaga responsabilitate este asumată de ei.

Mama sa nu a fost deloc implicată. Îi întâlnește pe Ștefania și pe Filip de doar câteva ori pe an, de obicei într-un centru comercial. Aceasta este natura relației dintre ei…

Pentru mine, este un adevărat mister; nu pot înțelege cum aș putea avea o astfel de legătură cu propriul meu copil. Poate nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, pentru că vizitele lor sunt rare, întâmplătoare, și se întâlnesc doar de câteva ori pe an, în diferite locuri din oraș.