”I-aș cere iertare” Regretul pe care Marcela Fota îl are în fața soțului ei. Ce i-ar spune dacă bărbatul ar mai trăi? A recunoscut ce gânduri nu-i dau pace nici acum, la trei ani de când a rămas văduvă

Marcela Fota a dezvăluit care este singurul regret pe care îl are față de răposatul ei soț.

Marcela Fota a trecut prin multe clipe dificile de-a lungul anilor, însă de departe cel mai greu moment a fost atunci când soțul ei s-a stins subit din viață, în urma unui infarct.

Artista a suferit mult după ce a rămas văduvă, însă a reușit să-și adune puterile și să ia totul de la zero, de dragul fiului ei. Acum, la trei ani de la tragedie, mărturisește că are încă gânduri care nu-i dau pace și care o frământă

Marcela Fota și-ar dori să poată să îi ceară iertare soțului ei
Marcela Fota și soțul ei au trăit o frumoasă poveste de dragoste ani la rând, iar din rodul iubirii lor s-a născut un băiețel.

Fericirea lor a fost năruită, însă, atunci când partenerul ei s-a stins brusc din viață după ce a suferit un infarct. În urma lui a rămas doar tristețe și durere, iar artista a fost nevoită să ia totul de la zero pentru a putea fi alături de fiul ei.

Cu toate că au trecut mai bine de trei ani de la tragicul incident, Marcela a dezvăluit că are un singur regret, acela că nu a putut să îi ofere soțului său tot ce merita.

„Cristina Șișcanu: Ce i-ai spune soțului tău dacă ar fi în fața ta pentru o clipă?

Marcela Fota: În primul rând, și m-am gândit de multe ori, i-aș cere iertare! Că poate nu am reușit să-i dau atât cât s-ar fi așteptat. În al doilea rând, i-aș mulțumi pentru minunea din viața noastră, pentru că mi-a lăsat cel mai frumos dar pe pământ. Și l-aș asigura că aș face tot ce îmi stă în putere pentru a-i crește băiatul frumos.”, a mărturisit Marcela Fota, în cadrul emisiunii moderate de Cristina Șișcanu, potrivit starpopular.ro.

Marcela Fota, o mămică mândră
Chiar dacă soțul ei s-a stins din viață, Marcela Fota nu a rămas singură. Îl are alături pe fiul ei, care, spune ea, îi seamănă foarte mult atunci când vine vorba de caracter. David are o relație extrem de bună cu mama lui, ba chiar împărtășesc și aceleași pasiuni.

„ Îmi seamănă foarte mult, mai ales la caracter. Are și aceleași pasiuni ca și mine: restaurantele, moda și plimbările. Deși când era mic era unu la unu cu tatăl său, acum se pare că și la înfățișare începe să ia puțin din trăsăturile mele”,

mărturisea Marcela Fota în urmă cu ceva timp.

Ce S-A Întâmplat, De Fapt, În Sală Când Celine Dion A Urcat Pe Scena Premiilor Grammy.”Sunt Fericită Că Sunt Aici…”

Celine Dion a avut o apariție surpriză la Premiile Grammy 2024. Artista, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticată anul trecut cu sindromul persoanei rigide, care îi provoacă spasme musculare incontrolabile, și a preferat să stea departe de luminile reflectoarelor în ultima perioadă.

Diagnosticată cu o boală rară și incurabilă, Celine Dion a urcat pe scena Premiilor Grammy 2024 pentru a înmâna unul dintre cele mai importante premii ale serii, cel pentru albumul anului, trofeu pe care chiar ea l-a câștigat în urmă cu 27 de ani.

Toți cei aflați pe Crypto Arena din Los Angeles au întâmpinat-o cu aplauze puternice. Celine Dion, apariție surpriză la Premiile Grammy 2024 Celine Dion a urcat pe scenă fiind susținută de un bărbat, artista canadiană având nevoie de ajutor pentru a se deplasa, din cauza bolii neurologice de care suferă.

„Vă mulțumesc tuturor, vă iubesc. Când spun că sunt fericită că sunt aici, o spun din suflet”, a afirmat Celine Dion în momentul în care a ajuns în fața microfonului, pe scena Premiilor Grammy, potrivit People.

Înainte de a anunța nominalizații, Dion a spus mulțimii să „nu ia niciodată de bună” bucuria pe care o aduce muzica. Apoi, ea i-a înmânat trofeul lui Taylor Swift.

Celine Dion a fost favorita Recording Academy timp de zeci de ani. Vedeta canadiană a câștigat de cinci ori Grammy – și-a luat acasă primul gramofon în 1992 – și a fost nominalizată de 16 ori.

Apariția artistei la ceremonia de premiere a fost prima apariție publică a acesteia de patru luni, când a fost văzută la un meci de hochei din Las Vegas. Evenimentul sportiv a marcat prima apariție publică a lui Celine Dion în trei ani și jumătate.

Deși a fost o ieșire rară pentru legenda muzicii, aceasta a profitat de ocazie pentru a cânta. Dion, diagnosticată cu sindromul persoanei rigide

Cântăreața a dezvăluit pentru prima dată fanilor ei că suferă de sindromul persoanei rigide, o boală neurologică rară care poate provoca spasme mulsculare incontrolabile, la sfârșitul anului 2022.

La acea vreme, ea a împărtășit prin ce a trecut într-un videoclip emoționant postat pe Instagram, unde a explicat care este starea sa și a anunțat că este nevoită să își amâne datele turneului.

Sora artistei: „Face totul pentru a se recupera. Este o femeie puternică”

Întrucât cântăreața a trebuit să ia decizia grea în mai 2023 de a anula turneele în viitorul apropiat, ea a dezvăluit de atunci că va împărtăși fanilor un documentar intim despre provocările ei recente.

Proiectul intitulat I Am: Céline Dion va fi regizat de documentarista nominalizată la Oscar Irene Taylor și va fi lansat pe Amazon Prime Video la sfârșitul acestui an.

În luna septembrie 2023, sora artistei, Caludette, a vorbit despre starea de sănătate a susorii sale, spunând: „Face totul pentru a se recupera. Este o femeie puternică”.