Viralul sezonului la Survivor! Cum a scris Jador numele lui Jorge, pe bilețelul de nominalizare

Ediția de joi seară a emisiunii Survivor All Stars a fost plină de surprize! Roxana Nemeș a fost eliminată din competiție din motive medicale, iar Elena Marin și-a luat la revedere de la jungla dominicană, după duelul cu Jorge.

Nominalizările au curs pe bandă rulantă pentru faimos, însă numele dansatoarei a fost rostit de Jador, cel care a câștigat colanul de imunitate personală. Cum a votat manelistul atunci când a trebuit să facă nominalizarea spre eliminare? Votul său a stârnit hohote de râs în rândul telespectatorilor!

Roxana Nemeș și Elena Marin au părăsit, seara trecută, competiția Survivor All Stars. Prima faimoasă a plecat din motive medicale, căci specialiștii nu i-au mai permis să rămână în jungla dominicană din cauza problemelor cu care se confruntă.

Cea de-a doua faimoasă a pierdut duelul cu Jorge și a fost nevoită să-și facă bagajele și să se întoarcă pe meleagurile românești.

Greșeala imensă făcută de Jador la Survivor

Totul a început după ce Faimoșii au pierdut jocul de imunitate în fața Războinicilor. Așa că, un alt faimos a fost nevoit să plece din Republica Dominicană și să se întoarcă în România.

Ei bine, seara trecută la Survivor au avut loc mai multe surprize. Asta pentru că două faimoase au părăsit competiția, una din motive medicale, cealaltă pentru că a pierdut ultimul joc al serii.

Faimoșii l-au votat pe bandă rulantă  pe Jorge, iar Jador a oferit votul final către Elena Marin. Cei doi au mers la „duel”, iar cea care a pierdut a fost concurenta.

Jador a reușit și în ediția de joi să stârnească reacții inedite, după ce i-a greșit numele lui Jorge. Atunci când a mers să scrie pe bilețel pe cine vrea să trimită acasă, faimosul a pocit numele cântărețului. A scris „Horhe” pe bilețel, fapt care a stârnit hohote de râs printre telespectatori.

„Cred că așa se scrie, cum se aude în română”, a spus Jador, după ce l-a votat pe Jorge să plece acasă.

Putem spune că mica lui greșeală a devenit viralul sezonului. A fost clar că manelistul n-a știut cum se scrie numele de scenă al colegului său de breaslă. Jorge a fost cel care a rămas în competiție, după ce a eliminat-o pe Elena Marin.

Câți euro a primit Roxana Nemeș, de la Pro TV, pentru cele 4 săptămâni la Survivor România All Stars 2024

Roxana Nemeș și-a făcut bagajele și a părăsit, în ediția de seara trecută, Survivor All Stars din motive medicale. Vedeta a fost operată de endometrioză, boala care provoacă infertilitate femeilor. Faimoasa s-a confruntat cu dureri cronice în trecut și se pare că problemele de sănătate au reapărut în jungla dominicană.

Medicii au ajuns la concluzia, după mai multe investigații, că artista ar fi mai bine să meargă acasă. Câți euro a primit cântăreața pentru cele 4 săptămâni petrecute în emisiunea de la Pro TV?

Roxana Nemeș a părăsit competiția Survivor All Stars din cauza problemelor de sănătate. În trecut, vedeta a fost operată de endometrioză, o boală gravă care provoacă infertilitate femeilor și dureri cronice.

Se pare că situația medicală a vedetei nu era tocmai bună, iar după numeroase investigații medicii au ajuns la concluzia că este mai bine pentru ea să meargă acasă.

Condițiile din jungla dominicană, dar și efortul depus pe trasee nu i-au adus Roxanei decât probleme medicale.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii de la Pro TV, a dat vestea plecării faimoasei, în ediția de joi seara. Roxana Nemeș a fost la un pas să izbucnească în lacrimi atunci când a auzit că trebuie să se întoarcă pe meleaguri românești.

„Sunt foarte emoționată, mă țin foarte tare ca să nu lăcrimez, pentru că am iubit experiența Survivor și am iubit experiența Survivor All Stars.

A fost o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni și vă mulțumesc din suflet tuturor. Mi-am promis mie și familiei mele că nu o să fac rabat la sănătate”, a spus Roxana Nemeș, când a aflat că pleacă din emisiune.

Câți euro a primit Roxana Nemeș pentru participarea ei la Survivor All Stars
Roxana Nemeș n-a plecat acasă cu buzunarele goale.

Pe lângă experiența unică de care s-a bucurat faimoasa, aceasta a încasat o sumă colosală în cele 4 săptămâni pe care le-a petrecut în jungla dominicană. A îndurat foamea, ploaia, stresul și dificultatea traseului pentru nu mai puțin de 5000 de euro pe săptămână, așa cum se vehiculează în presă.

Concret, Roxana Nemeș s-a întors în România, având conturile bancare pline de bani. S-a ales cu 20.000 de euro în urma participării ei la Survivor All Stars. Nu este o sumă deloc modică pe care artista a câștigat-o în emisiunea de la Pro TV.