Câți euro a primit Roxana Nemeș, de la Pro TV, pentru cele 4 săptămâni la Survivor România All Stars 2024

Roxana Nemeș și-a făcut bagajele și a părăsit, în ediția de seara trecută, Survivor All Stars din motive medicale. Vedeta a fost operată de endometrioză, boala care provoacă infertilitate femeilor. Faimoasa s-a confruntat cu dureri cronice în trecut și se pare că problemele de sănătate au reapărut în jungla dominicană.

Medicii au ajuns la concluzia, după mai multe investigații, că artista ar fi mai bine să meargă acasă. Câți euro a primit cântăreața pentru cele 4 săptămâni petrecute în emisiunea de la Pro TV?

Roxana Nemeș a părăsit competiția Survivor All Stars din cauza problemelor de sănătate. În trecut, vedeta a fost operată de endometrioză, o boală gravă care provoacă infertilitate femeilor și dureri cronice.

Se pare că situația medicală a vedetei nu era tocmai bună, iar după numeroase investigații medicii au ajuns la concluzia că este mai bine pentru ea să meargă acasă.

Condițiile din jungla dominicană, dar și efortul depus pe trasee nu i-au adus Roxanei decât probleme medicale.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii de la Pro TV, a dat vestea plecării faimoasei, în ediția de joi seara. Roxana Nemeș a fost la un pas să izbucnească în lacrimi atunci când a auzit că trebuie să se întoarcă pe meleaguri românești.

„Sunt foarte emoționată, mă țin foarte tare ca să nu lăcrimez, pentru că am iubit experiența Survivor și am iubit experiența Survivor All Stars.

A fost o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni și vă mulțumesc din suflet tuturor. Mi-am promis mie și familiei mele că nu o să fac rabat la sănătate”, a spus Roxana Nemeș, când a aflat că pleacă din emisiune.

Câți euro a primit Roxana Nemeș pentru participarea ei la Survivor All Stars
Roxana Nemeș n-a plecat acasă cu buzunarele goale.

Pe lângă experiența unică de care s-a bucurat faimoasa, aceasta a încasat o sumă colosală în cele 4 săptămâni pe care le-a petrecut în jungla dominicană. A îndurat foamea, ploaia, stresul și dificultatea traseului pentru nu mai puțin de 5000 de euro pe săptămână, așa cum se vehiculează în presă.

Concret, Roxana Nemeș s-a întors în România, având conturile bancare pline de bani. S-a ales cu 20.000 de euro în urma participării ei la Survivor All Stars. Nu este o sumă deloc modică pe care artista a câștigat-o în emisiunea de la Pro TV.

Așa l-a cucerit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril! Ce l-a atras prima oară pe boxer la impresară: ”Exact ce îmi doream!”

Anamaria Prodan a trecut printr-o perioadă grea, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Acum toată furtuna din viața ei a dispărut și un nou „soare” a apărut. Impresara este îndrăgostită până peste cap de Ronald Gavril, un pugilist din Statele Unite ale Americii. Bărbatul a dezvăluit cum a reușit să o cucerească.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt împreună deja de câteva luni. Recent, cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună la avanpremiera filmului „Complotul Bonelor”, unde impresara are rol principal. Sportivul i-a fost alături într-un moment atât de important pentru ea, iar vedeta a strălucit la brațul lui.

Cum l-a cucerit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril

Anamaria Prodan radiază de fericire! În sfârșit, a reușit să scape definitv de trecut și să iubească din nou. Vedeta este foarte îndrăgostită de noul său iubit, Ronald Gavril. Aceasta a mărturisit că se completează perfect unul pe celălalt. Iar pugilistul a dat din casă și a dezvăluit cum a reușit să o cucerească pe partenera lui de viață.

„Ce știam de Ana? Știam că este o femeie puternică, o femeie care lucrează în box, pardon, în fotbal, că este o impresară de succes în fotbalul românesc. Familistă. Puternică. Știam destule despre ea.

Mie îmi plac oamenii puternici în general. Și îmi place să mă înconjor de oameni puternici. Cum este Ana, că este puternică, este exact ce îmi doream eu. Tocmai să mă înconjor de oameni puternici.”, a declarat Ronald Gavril pentru Ego.

Anamaria Pordan și Ronald Gavril fac o echipă perfectă atât pe plan personal, cât și profesional. Astfel că, în viitor, își doresc să colaboreze pentru un proiect important, și anume organizarea unei gale în România.

Ronald Gavril, mândru de Anamaria Prodan

Ronald Gavril a ținut să își arate sentimentele față de iubita sa și pe rețelele de socializare. Pugilistul este mândru de reușita Anamariei Prodan. Bărbatul a transmis un mesaj în care și-a arătat admirația față de celebra impresară.

„Aseară, la premiera filmului Complotul Bonelor, am avut privilegiul de a fi alături de o persoană extrem de specială, iar asta nu o spun doar eu, ci toți cei care o cunosc cu adevărat. Este primul ei film, și mă simt onorat să o susțin în acest moment crucial al carierei ei.

Felicitări, Ana, pentru ambiția și pasiunea pe care le arăți mereu.Ești dovada vie că în viață nimic nu este imposibil. Știu că o să fie doar începutul unei călătorii incredibile!”, a scris Ronald Gavril pe Instagram.