Unde „s-a ascuns”, de fapt, bona Nuți, angajata familiei Prodan-Reghecampf. Toate secretele au ieșit la iveală

Nuți, bona familiei Prodan-Reghecampf, a reușit să atragă simpatia publicului de acasă atunci când a apărut în reality show-ul despre viața impresarei. Totuși, după ce filmările au luat sfârșit, femeia a dispărut complet din lumina reflectoarelor. Acum toate secretele au ieșit la iveală.

Anamaria Prodan a revenit cu un nou sezon al reality show-ului despre viața ei. Chiar dacă acum situația familiei este total schimbată, după divorțul vedetei de Laurențiu Reghecampf, bona Nuți nu lipsește. În această privință, lucrurile au rămas la fel.

Femeia se ocupă în continuare de copiii impresarei, dar și de multe treburi necesare în casă. De-a lungul timpului, au existat zvonuri conform cărora a ajuns milionară, iar acum angajata familiei Prodan a dezvăluit unde s-a „ascuns”, de fapt.

Viralul sezonului la Survivor! Cum a scris Jador numele lui Jorge, pe bilețelul de nominalizare

Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Zilele următoare vin ninsorile în București și în celelalte orașe din România

Ce s-a întâmplat cu Nuți, bona familiei Prodan-Reghecampf
Nuți a fost una dintre surprizele plăcute ale reality show-ului despre viața Anamariei Prodan. Timp de câțiva ani, femeia a dispărut complet din lumea mondenă, iar în presă au apărut zvonuri conform cărora ar fi devenit milionară și s-ar fi mutat în Dubai, într-o casă de lux.

Ei bine, angajata impresarei a decis să spună adevărul. Aceasta a negat informațiile apărute despre ea și a mărturisit că doar visează să devină bogată. Face și ceva în acest sens: bagă bilete la Loto.

„Eu sunt aceeași, nu m-am schimbat cu nimic. Sunt măritată. Am devenit vedetă, fără voia mea. Ana m-a împins de la spate.

De multe ori mergi pe stradă și nu vrei să fii recunoscut. Câte știri mondene, multe adevărate, multe neadevărate, dar ne asumăm.

Au fost niște știri legate de faptul că m-am mutat în Dubai, că mi-am luat casă de milioane de euro. Sinceră să fiu, pun ocazional la Loto, că vreau să devin milionăreasă. Cine știe, poate câștig. Nu mai bag pe nimeni în seamă.”, a declarat Nuți, la Antena Stars.

anamaria prodan si bona nuți
Anamaria Prodan și bona Nuți/ Sursa foto: Instagram
Anamaria Prodan: „Nuți este umbra mea”

Trecerea timpului nu a afectat prietenia dintre Anamaria Prodan și bona copiilor. Nuți nu este prezentă doar în noul sezon al reality show-ului Punct și de la capăt, ci este mereu alături de impresară. Astfel că vedeta o consideră parte din familie. Cele două au legat o relație puternică și frumoasă.

„Ea nu mai e bonă, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt copiii mei. Avea 23 de ani când a venit. A crescut copiii atât de frumos, cu frică de Dumnezeu și cu respect.

Astăzi mă distrez foarte tare când văd cum se iau la harță. E un respect incredibil, a doua mamă. Eu mai mult plecată, Sarah a rămas de la șapte luni cu ea”, a declarat Anamaria Prodan.

 

 

Toti au râs când au auzit că locuiește într-o casă de 8 metri pătrați

Luke Thill, în vârstă de 13 ani, a strâns 1.500 de dolari și a petrecut aproape un an construind o casă mică în curtea din spate a casei familiei sale din Dubuque, Iowa.

Luke strâns banii tunzân d peluze și ajutând vecinii și prietenii pentru a-și construi o casă mică de 89 de metri pătrați.

“Mă uitam pe YouTube și am dat peste o idee de casă mică, iar apoi asta s-a transformat într-o spirală în a mă uita la aproape toate videoclipurile de pe YouTube care există, așa se pare”, a declarat Luke pentru ABC News.

“Am devenit obsedat de ele și am decis să-mi construiesc propria casă”.

Părinții lui Luke, Greg și Angie Thill, au văzut că fiul lor avea o misiune și i-au dat undă verde să construiască o casă pe proprietatea de patru acri a familiei.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/dJ-9i88O6MI?si=HH_wO_l6lUBt239t” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>

“Am spus: “Dacă ești atât de serios, trebuie să stabilim niște reguli de bază””, a declarat Greg Thill pentru ABC News. “I-am spus că trebuie să aibă responsabilitatea financiară a acesteia, să strângă banii, să aleagă materialele și să se încadreze în buget.”

Luke a început construcția casei în iunie 2016. El a primit ajutor de la tatăl său la construcția casei, iar mama sa a ajutat la amenajarea interiorului.

Casa are doar 8 metri pătrați
Sora și fratele geamăn ai lui Luke au ajutat, de asemenea, iar el a învățat cum să facă troc de servicii cu prietenii și familia care au donat materiale recuperate și propriile abilități.

“Am un vecin care este electrician profesionist, așa că i-am curățat garajul și el m-a învățat cum să conectez casa”, a spus Luke. “Iar la Cercetași cunoșteam un tip care se ocupa de covoare și am cosit la blocurile lui de apartamente, iar el m-a ajutat să instalez covorul.”

În interiorul micuței case se află un televizor, o zonă de relaxare, un mini-frigider și o masă de sufragerie rabatabilă. Luke spune că prietenii săi consideră că locuința este “cool” și se opresc adesea pe acolo pentru a petrece timpul.

“Este un copil foarte determinat pentru vârsta lui”, a spus tatăl lui Luke. “Au fost momente în care proiectul s-a împotmolit și a trebuit să câștige mai mulți bani pentru faza următoare. El nu a renunțat și a continuat să lucreze la el”.

Luke a fost invitat să vorbească la o conferință despre casele minuscule, luna aceasta, în Iowa. El a documentat, de asemenea, procesul de construcție pe YouTube, unde speră să inspire și alți copii să nu-și lase vârsta să le oprească visele.

“Nu am putut găsi pe nimeni mai tânăr de 14 ani”, a spus Luke despre momentul în care a urmărit pentru prima dată videoclipuri despre construcția de case mici. “M-am gândit că dacă nu există nimeni, aș putea să o fac și eu, așa că am început să documentez întregul proces și să îl pun pe YouTube.”

El a continuat: “Acum, o mulțime de copii mi-au trimis mesaje și mi-au arătat poze cu casele lor mici pe care le construiesc și sunt chiar mai tineri decât mine.”

Următorul proiect al lui Luke este să-l ajute pe fratele său, Cole, să construiască o rulotă cu roți. Apoi intenționează să se întoarcă acolo unde a început și să construiască o altă casă.

“În câțiva ani vreau să construiesc o casă mai mare și să stau în ea cu normă întreagă”, a spus el.