Ionuț Dolănescu, despre mariajul pe care îl are cu Doinița. “Nu exagerez și nu vă mint!”

Ionuț Dolănescu are un mariaj fericit alături de soția lui Doinița. Artistul este extrem de îndrăgostit și are doar cuvinte de laudă pentru femeia alături de care își petrece zilele.

De curând, cântărețul a făcut o mărturisire neașteptată despre mariajul lui.

Ce spune Ionuț Dolănescu despre soția lui Doinița

Fiul regretatului interpret de muzică populară, Ion Dolănescu, spune că a știut din prima clipă că Doinița este femeie lângă care își va dori să îmbătrânească.

„Mi-a dat Dumnezeu lângă mine un om, o jumătate excepțională și mulțumesc providenței în fiecare zi pentru asta. Suntem de 14 ani împreună, avem trei copii și aproape că nu ne-am certat niciodată. Vă vine să credeți? Nu exagerez și nu vă mint!

Doinița este o femeie atât de caldă și de înțeleaptă, care știe să mă înțeleagă și să mă tempereze. Câteodată îi mai spun mai în glumă, mai în serios: „Măi, dar tu nu te-ai plictisit? Hai să ne mai certăm și noi!” Ea zâmbește larg și mă îmbrățișează”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Formula AS.

Doinița este și o gospodină desăvârștiă

Ionuț Dolănescu a mai spus despre soția lui că este o adevărată gospodină și o familistă convinsă.

„Este o veritabilă gospodină și o familistă convinsă. În meseria noastră e foarte greu să găsești pe cineva cu care să te înțelegi și tocmai de aceea o respect și o iubesc enorm. Doiniţa este liniștea, fericirea și viața mea.

Fără ea, nu cred că reușeam să mă mențin pe poziție. Suntem foarte fericiți împreună și cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă”, a mai spus artistul.

Situaţie bizară pentru fiul cel mai mic al regretatului Ion Dolănescu. Dragoş Dolănescu susţine că, pentru a demonstra că efectele vaccinului nu sunt negative, a ales să se vaccineze de 5 ori cu 3 vaccinuri diferite. Acesta a explicat, într-o postare publicată pe o reţea de socializare, despre cum a procedat.

Stabilit în Costa Râca, Dragoş Dolănescu, a precizat că toată familia lui a avut COVID-19 și că virusul s-a manifestat ca o răceală, neavând forme grave.

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Dragoş Dolănescu susţine faptul că, pentru a demonstra că vaccinul este sigur şi nu are reacţii negative, a ales să se vaccineze de 5 ori cu 3 tipuri de vaccin. Așadar, acesta a făcut vaccinul cu AstraZeneca, Pfizer și Johnson&Johnson.

„Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costă Rica.

Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Râca și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani.”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Click!.

Când pică Lăsata Secului pentru Postul Paştelui în 2024? Tradiții și obiceiuri

Când pică Lăsata Secului pentru Postul Paștelui în 2024 reprezintă o preocupare deosebită pentru credincioși, marcând momentul de tranziție către cel mai lung și aspru post din calendarul creștin, Postul Paștelui. Aflându-se la confluența dintre tradiție și spiritualitate, Lăsata Secului este un prilej important pentru sărbătoarea în familie și comunitate.

Când pică Lăsata Secului pentru Postul Paştelui în 2024 Lăsata Secului pentru Postul Paștelui în 2024 cade în data de duminică, 17 martie. Această zi este un moment de reflectare și pregătire spirituală pentru creștinii ortodocși, marcând ultima ocazie de a savura dulciurile înaintea perioadei de post strict. Tradiții și obiceiuri O tradiție comună asociată cu Lăsata Secului este organizarea unei mese festive, unde membrii familiei se adună pentru a sărbători împreună acest eveniment important. În această zi, se pregătesc bucate alese și se împărtășesc momente de comuniune și bucurie.

Un alt obicei răspândit este legarea grânelor, practicat pentru a proteja recolta de eventualele daune cauzate de păsări sau alte dăunători. Acest gest simbolic reflectă grija și responsabilitatea gospodarilor față de roadele pământului.

O tradiție ludică și plină de haz este tentativa de a prinde bucata de halviță cu gura. Acest ritual aduce în centrul atenției jocul și distracția în comunitatea locală. De asemenea, în unele regiuni, este obiceiul ca finii să meargă la nași cu daruri speciale, precum găini fripte sau colaci, simbolizând recunoștința și respectul față de relația de naștere.

Semnificația Postului Paștelui Postul Paștelui, care începe în ziua următoare, luni, 18 martie, este caracterizat de o perioadă de abstinență și rugăciune, marcând cele 40 de zile pregătitoare pentru sărbătoarea Învierii Domnului. Această perioadă este considerată una dintre cele mai importante din calendarul creștin, reamintind credincioșilor sacrificiul lui Iisus Hristos și invitația la o viață plină de smerenie și iertare.