Andreea Ibacka a făcut anunțul după aproape 13 ani de căsătorie cu Cabral: „Nu mai e cu fluturi în stomac”

Andreea Ibacka a făcut anunțul după aproape 13 ani de căsătorie cu Cabral. Se iubesc de un deceniu și jumătate, iar împlinirea deplină a venit odată cu cei doi copii, pe care îi adoră. Actrița recunoaște că nu mai are fluturi în stomac, ca la începutul relației, însă au în comun foarte multe lucruri.

Andreea Ibacka a făcut anunțul după aproape 13 ani de căsătorie cu Cabral. Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan” și au ajuns în fața altarului în anul 2011, în prezent bucurându-se de o familie fericită.

Andreea Ibacka a făcut anunțul după aproape 13 ani de căsătorie cu Cabral
Invitată în podcastul lui Jorge, actrița a dezvăluit cum reușește să mai țină flacăra iubirii aprinsă, după o perioadă atât de lungă de timp. „Nu mai e cu fluturi în stomac, ca la început, dar cred că e normal să fie așa. Cred că încă avem multe lucruri care ne leagă, experiențe trăite împreună, pentru că e important să ai lucruri în comun și ne place să călătorim mult, spre exemplu.

Reușim să ne conectăm mai bine în vacanțe, decât acasă. În Dominicană am petrecut cel mai mult timp împreună, a fost un plus pentru familia noastră. Dacă se întâmplă ceva da, pe el îl sun primul.”, a dezvăluit Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka și-a amintit și de primul contact vizual pe care l-a avut cu actualul ei soț. „Întâi ne-am întâlnit înainte să ne cunoaștem. Noi suntem colegi din 2007, la Inimă de Țigan, acolo ne-am cunoscut oficial, dar înainte de asta, ne-am întâlnit într-o benzinărie, unde el a fost impresionat și eu, ca orice puștoiacă, eram cu nasul pe sus „Te uiți, ia mai uită-te puțin”, eu eram angajată la bancă.

El n-a mai putut să plătească, s-a bâlbâit, glumesc, exagerez și eu, dar îmi aduc clar aminte că s-a uitat lung, eram genul, fizic vorbind, pe care i l-a prescris medicul. El era într-o perioadă tulbure din viața lui, de asta am și refuzat invitațiile lui în oraș cam 6 luni, ceva de genul.

Când am ieșit, am ieșit ca colegi. Nu am făcut schimb de numere, eram la început de proiect, unde am primit cast listul. Fiind în același proiect, primeam foaia cu întreaga echipă și contactele fiecăruia. Eu o bună perioadă de timp am fost șocată că am fost trecută în telefonul lui T61, era telenovela 6, 1 pe cast list. Mai avea vreo două contacte salvate. Am depășit de mult etapa în care verificam telefoanele și nu recunoșteam”, a mai dezvăluit actrița.

Jador a recunoscut totul! Relația cu Războinica de la Survivor nu mai este un secret: „Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna”

Într-un moment emoționant la Survivor All Stars, difuzat de Pro TV, Jador, concurentul echipei Faimoșilor, a ales să facă publică relația sa cu Oana Ciocan, fosta concurentă din echipa Războinicilor. Artistul, cunoscut pentru pasiunea sa pentru muzică, nu a ezitat să-și exprime sentimentele într-un mod unic: compunând și dedicând câteva versuri de dragoste pentru iubita sa, Oana, în fața camerelor de filmat și a colegilor săi de competiție.

Oana Ciocan, care a participat la Survivor România în anul 2022 și a fost membră a echipei Războinicilor, a lăsat o impresie puternică asupra lui Jador. Dorința lui Jador de a avea-o pe Oana alături de el în competiția din Republica Dominicană a fost atât de mare încât a făcut-o condiție la semnarea contractului pentru participarea la Survivor All Stars. Acest detaliu subliniază nu doar adâncimea relației lor, dar și influența pe care Oana o are asupra deciziilor lui Jador.

Jador a recunoscut relația cu Oana Ciocan, de la Războinici
Acest gest romantic nu numai că a surprins audiența și participanții, dar a și confirmat zvonurile despre relația lor care circulau de ceva vreme. Jador a folosit momentul pentru a transmite un mesaj clar și direct: dragostea sa profundă pentru Oana Ciocan, demonstrând că sentimentele sale sunt serioase și că este îndrăgostit până peste cap. De fapt, Jador a mers chiar mai departe, implicând planuri de viitor și menționând posibilitatea organizării unei nunți, cu dorința de a-l avea pe Cătălin Moroșanu ca naș.

​„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Sunt multe stele pe cer, dar, pentru mine, strălucește numai una. Doresc să fiu cu tine cum dorește orbul să vadă lumina. Dacă nu voi fi cu tine, mai bine singur pentru totdeauna”, sunt versurile compuse și cântate de Jador, la TV.

Jador, descalificat de la Survivor în numele iubirii
Această dezvăluire nu numai că adaugă o nouă dimensiune personală la imaginea lui Jador drept concurent în cadrul emisiunii Survivor All Stars, dar și oferă publicului o perspectivă mai intimă asupra vieții sale personale. Gândul de a fugi din tabăra echipei roșii pentru a fi alături de iubita sa subliniază profunditatea și seriozitatea sentimentelor lui Jador față de Oana.

„Această melodie este dedicată din partea mea, Jador, pentru iubita mea, pentru Oana. Ascultă ce-ți dedică bărbățelul tău! Nu că mă laud, dar fac cea mai frumoasă muzică. Cele mai frumoase cuvinte. Lăsați-mă să mă laud cu muzica mea! Sunt cel mai bun”, a mai spus artistul, la Survivor All Stars.