SUNTEM IMPREUNA DE 16 ANI, EA AVEA 16 ANI, EU 17 ANI. AM RAMAS IMPREUNA, A FOST LANGA MINE SI CAND STATEAM LA CAMIN SI IMPARTEAM IMPREUNA O CONSERVA DE TON…

In ultima vreme au existat zvonuri care anuntau ca luptatorul Catalin Morosanu ar divorta de frumoasa lui sotie, Georgiana, iar astazi, el a vorbit despre acest subiect delicat care a starnit multa valva in showbizul romanesc.

In timpul declaratiilor, finalistul de la “Ferma. Un nou inceput” a dezvaluit ce decizie incredibila a luat impreuna cu mama fetitei sale, dupa 17 ani de relatie.

Catalin Morosanu se pregateste sa devina tata pentru a doua oara

Potrivit marturisirilor facute de Catalin Morosanu, el si partenera sa de viata nu au niciun motiv sa divorteze.

Mai mult, luptatorul K1 a impartasit o veste extraordinara: “lucreaza” la al doilea copil. In cadrul interviului oferit recent, el a afirmat: “Avem un copil minunat si o sa mai facem inca unul”.

“Suntem impreuna de 16 ani, ea avea 16 ani, eu 17 ani, amandoi virgini de cand am inceput. Am ramas impreuna, a fost langa mine si cand stateam la camin si imparteam impreuna o conserva de ton sau ceva si acum a ramas langa mine cand i-am oferit totul. Chiar sunt norocos ca am gasit-o pe sotia mea si frumoasa si eu…

Moartea din Carpati, uita-te la mine. Am avut norocul asta, mi-a daruit o fetita frumoasa. O cheama Natalis si nu a fost niciodata de acord cu faptul ca am ajuns celebru, stia care este plata, lipsa de acasa, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am facut un copil, o sa mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat si ea 2 facultati, economia si stomatologia, acum lucreaza si ea.

Tot timpul ne-am impins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul si uite asa resusim sa ne impingem si reusim sa fim o familie.

Eu respect femeile din doua motive: datorita mamei mele si sotiei mele, pentru ca am vazut ca exista si astfel de femei”, a declarat Catalin Morosanu in cadrul unui interviu acordat pentru “Acces Direct”.

 

100% – Singura glazură pe care o vom mânca în casa noastră! Salveaza reteta!

Glazură de Caramel Sărat Porții: Suficient pentru a glazura generos 12 cupcakes sau o prăjitură de 9 inch.

Ingrediente:

1 cană zahăr granulat 4 linguri apă 1/2 cană smântână pentru frișcă 2 lingurițe extract de vanilie pur 1/2 linguriță sare de mare sfărâmată, plus extra pentru decorare 1 cană (2 bețișoare) unt nesarat, la temperatura camerei 2 căni zahăr pudră, cernut

Instrucțiuni:

Crearea Caramelului: Într-un vas mediu, greu, topiți zahărul granulat în apă la foc mediu. Odată dizolvat, măriți focul și lăsați amestecul să fiarbă până când obține o culoare ambrată adâncă. Amintiți-vă, amestecarea este interzisă aici; mișcarea ușoară a vasului este tot ce este necesar. Incorporați Smântâna:

De pe foc, amestecați smântâna pentru frișcă și extractul de vanilie. Fiiți pregătit pentru amestecul să bubuie viguros. Continuați să amestecați până când devine neted, apoi adăugați sarea de mare. Transferați caramelul într-un castron și lăsați-l să se răcească complet.

Bază de Unt: Într-un castron mare, bateți untul până devine cremos, apoi amestecați treptat zahărul pudră până când obțineți o consistență pufoasă și bine îmbinată. Îmbinați Caramelul: Cu caramelul răcit, încorporați-l în amestecul de unt. Bateți până când glazura devine ușoară și aerată.

Dacă pare prea moale, o scurtă răcire urmată de bătut suplimentar o poate aduce la consistența perfectă.

Variante și Sfaturi:

Un Strop de Bourbon: Pentru un twist pentru adulți, adăugați o lingură de bourbon în caramel înainte de a se răci. Ajustări Dulci: Dacă preferați un caramel mai puțin sărat, reduceți sarea de mare la doar o prăjină pentru un gust clasic de caramel.

Soluții de Depozitare: Glazura în exces poate fi păstrată în frigider sau congelată, asigurându-vă că sunteți întotdeauna pregătit pentru aventuri spontane de copt. Atingeri Decorative: Îmbogățiți deliciile glazurate cu flori uscate comestibile pentru un aspect elegant, de primăvară. Calitatea

Contează: Selecționarea unei săruri de mare de înaltă calitate nu numai că îmbunătățește gustul, ci și introduce o textură delicioasă în glazură.

Această glazură de caramel sărat este mai mult decât o rețetă; este un testament la tradițiile care îmbogățesc viața noastră, împărtășite prin limbajul universal al mâncărurilor.