Nimeni N-O Crede Pe Această Româncă Superbă Când Spune Care Este Meseria Ei. Culmea! Logodnicul Ei O Suportă Şi Aşa

Mălina Elena Ghileschi, 22 de ani, a fost desemnată „Cea mai frumoasă șoferiță din România”, în urma unui concurs organizat pe Facebook.

Tânăra conduce un camion, unul din criteriile de participare la concurs fiind practicarea acestei meserii pe mașini de mare tonaj.

Mălina Elena Ghileschi a terminat şcoala de şoferi pentru categoriile C şi E, a obţinut atestatul pentru transportul de marfă, iar din ianuarie 2019 este șoferiță de TIR.

Ea a adunat peste 3.500 de voturi la concursul organizat de Ilie Matei – „Omul Șoselelor”, o pagină de Facebook dedicată șoferilor de camion din România.

„De mică am fost pasionată de maşini şi de tot ceea ce ţine de şofat. Pentru că am o pasiune aparte pentru maşinile de mare tonaj,

am reuşit tot ce mi-am propus. În prezent, stăpânesc volanul cu multă precizie şi sper să am parte de mulţi kilometri fără evenimente neplăcute! Doresc tuturor şoferilor mult noroc, drumuri bune şi line!”, a spus Mălina Elena Ghileschi.

Tânăra este logodită, iubitul ei fiind tot șofer de TIR: „Lucrez singură pe camion de 10 luni şi nu mă văd făcând altceva în viitor!”.

„Vă mulțumesc frumos pentru sprijin și pentru susținere! Mulțumesc pentru toate comentariile frumoase, pentru toate criticile constructive și mai puțin constructive, dar și pentru mesajele răutăcioase din care am avut doar de învățat!

Toate colegele care au participat sunt frumoase și curajoase! Nu putem fi pe placul tuturor și nici nu putem multumi pe toată lumea!

Cu sau fără răutăți, eu tot șofer rămân, tot cu asta îmi voi ocupa timpul, făcând totul cu multă dăruire și profesionalism! Mii de mulțumiri tuturor!!!”, este mesajul postat pe Facebook de Mălina Elena Ghileschi.

Cum să curățiți fierul de călcat eficient!

Cum să curățați fierul de călcat de depunerile calcaroase: o metodă simplă și eficientă

Bine ați venit sau revenit pe site-ul nostru, unde ne străduim în fiecare zi să vă oferim informații utile și practice. Astăzi, vă vom prezenta cea mai simplă și eficientă metodă de curățare a fierului de călcat de depunerile calcaroase, care a fost testată și recomandată de numeroși utilizatori. Dacă vreți să remediați problema particulelor albicioase sau ruginii care se elimină din fierul de călcat, sau dacă acesta nu mai produce aburi, urmați pașii de mai jos pentru a obține rezultate excelente.

Materiale necesare și mod de lucru

Pentru a curăța fierul de călcat, veți avea nevoie de următoarele:

  • 500 ml de apă fierbinte
  • 2 linguri de sare de lămâie (cantitatea poate fi redusă dacă fierul de călcat a fost curățat recent)
  • un lighean
  • o periuță de dinți veche
  • apă filtrată
  • o cârpă uscată

Pasul 1: Încălzirea fierului de călcat

Puneți fierul de călcat în priză și lăsați-l să se încingă în mod normal. Este important să aveți grijă la siguranța dumneavoastră și să respectați instrucțiunile de utilizare ale aparatului.

Pasul 2: Prepararea soluției acidice

În timp ce fierul de călcat se încălzește, dizolvați cele 2 linguri de sare de lămâie în apa fierbinte. Amestecați bine până când sarea se dizolvă complet în apă.

Pasul 3: Turnarea soluției în rezervorul fierului de călcat

Scoateți fierul de călcat din priză și turnați soluția acidă obținută în rezervorul acestuia. Asigurați-vă că umpleți rezervorul până la indicatorul “max” pentru a obține rezultate optime.

Pasul 4: Reîncălzirea și odihna fierului de călcat

Puneți din nou fierul de călcat în priză și așteptați ca acesta să se încingă. De regulă, stingerea becului indică faptul că fierul este gata de utilizare. După aceea, lăsați-l să se “odihnească” pentru o perioadă scurtă de timp.

Pasul 5: Curățarea fierului de călcat

Ținând fierul de călcat într-o poziție orizontală deasupra unui lighean, apăsați periodic butoanele pentru abur și jetul de apă. Repetați acest pas până când toată apa din rezervor (împreună cu impuritățile) este eliminată. În cazul în care considerați că fierul de călcat nu este complet curățat, puteți repeta procedura.

Pasul 6: Curățarea talpii

După ce ați terminat procesul de curățare, lăsați fierul de călcat să se răcească și utilizați o periuță de dinți veche pentru a curăța talpa acestuia. Aceasta va îndepărta orice impurități rămase pe suprafața fierului.

Pasul 7: Finalizarea procesului

Ultimul pas constă în “limpezirea” fierului de călcat cu apă filtrată curată. Umpleți din nou rezervorul până la indicatorul “max” și repetați procedura de curățare până când apa eliminată prin orificiile de pe talpă este complet curată. Dacă este necesar, repetați umplerea rezervorului de mai multe ori. La final, uscați talpa fierului de călcat cu o cârpă curată.

Recomandări importante

Vă recomandăm să efectuați procedura de curățare a fierului de călcat într-un loc bine aerisit, deschizând larg geamurile, pentru a evita inhalarea vaporilor de sare de lămâie. De asemenea, este important să citiți instrucțiunile de utilizare ale fierului de călcat și să acordați atenție siguranței dumneavoastră în timpul procesului de curățare.

În concluzie, curățarea fierului de călcat de depunerile calcaroase poate fi realizată în mod simplu și eficient utilizând această metodă testată de mulți utilizatori. Urmați cu atenție pașii prezentati mai sus și veți obține rezultate excelente. Nu uitați să distribuiți acest articol în grupurile din care faceți parte pentru a ajuta și alți utilizatori să rezolve această problemă comună. Vă mulțumim și vă dorim spor la treabă!