Gata cu problemele. Astrologii anunță o perioadă de belșug pentru șase zodii

Datorită influenței puternice a lui Jupiter unele zodii vor avea parte de o perioadă prosperă in plan financiar.

Acest optimism nesfârșit al lui Jupiter îi va însoți în proiectele lor, ajutându-i să-și atingă obiectivele financiare fără probleme.

Iată zodiile care se vor bucura de o perioadă cu mari beneficii financiare

FECIOARĂ

Persoanele născute sub semnul Fecioarei sunt cunoscute pentru abilitățile lor de muncă asiduă. Cu prezența lui Jupiter în Berbec și ulterior în Taur, aspectele financiare ar trebui să decurgă fără probleme. Norocul le zâmbește din cauza cercului social și mediului în care se află.

Mai mult, dezvoltarea relațiilor adecvate le va facilita progresul. Pentru succes, Fecioarele vor valorifica sprijinul oferit de prieteni și familie în gestionarea banilor. Pe scurt, anul se anunță prosper pentru Fecioare dacă aleg să se asocieze cu indivizi de calitate.

TAUR

Taurii pot anticipa succesul în carieră. Păstrându-și motivația și hotărârea, ei ar putea fi recompensați cu promovări sau bonusuri semnificative.

Munca lor asiduă va atrage atenția angajatorilor și posibilitatea de a obține creșteri salariale. Pentru a prospera financiar, Taurii pot lua în considerare investițiile în imobiliare sau în locuința lor.

SCORPION

Este clar că Scorpionii vor străluci în acest an. Nativii acestei zodii de apă ar trebui să-și urmeze visurile legate de creativitate. Hotărârea și puterea lor îi vor ajuta să ducă proiectele la bun sfârșit cu succes și armonie.

Scorpionii pot încerca ceva nou și să-și exploreze creativitatea într-o activitate diferită, care le poate oferi venituri suplimentare și economii considerabile. Încrederea în propriile abilități îi va ghida pe parcursul întregului an.

GEMENI

Gemenii pot anticipa o îmbunătățire a situației lor financiare în acest an. Dacă și-au dezvoltat abilitățile profesionale în ultima perioadă, acum vor vedea rezultatele eforturilor lor.

Pentru a profita de progresul lor personal, nativii acestei zodii de aer pot lua în considerare schimbarea domeniului de activitate pentru a obține venituri mai mari și pentru a-și evidenția abilitățile intelectuale.

BERBEC

Berbecii sunt lideri înfocați și sunt întotdeauna determinați să-și atingă obiectivele. Reușita le va permite să-și îmbunătățească situația financiară și să obțină stabilitate.

Cu toate ingredientele necesare pentru succes în acest an, pot conta pe bonusuri regulate pentru eforturile lor deosebite.

SĂGETĂTOR

Sagetatorii se pot bucura de o perioada favorabila in cariera lor. Pentru unii, acest an ar putea aduce o crestere semnificativa a veniturilor, fie printr-o promovare sau printr-o schimbare a locului de munca pentru a gasi noi oportunitati de crestere.

Aceasta perspectiva financiara mai buna ii va inspira sa isi planifice cu mai multa atentie viitorul si sa isi dezvolte proiecte mai ambitioase. Cu o crescuta incredere in sine, nativii Sagetator se vor simti mai optimisti cu privire la ceea ce le rezerva viitorul.

Salariile încasate de Andra și Cătălin Măruță

Cu siguranță foarte mulți s-au întrebat ce salarii au Andra și Cătălin Măruță, unul dintre cele mai apreciate cupluri din România.
Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai consolidate și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Au o căsnicie de admirat și doi copii minunați, cu care au o relație extraordinară. Datorită postărilor lor de pe social media, ei au intrat în sufletul celor de acasă, grație modului în care ei funcționează ca personalități și familie.

Atunci când vine vorba de carieră însă, atât Andra cât și Cătălin se numără printre cei mai buni, în meseriile pe care le practică. Despre solistă și prezentator a fost inevitabilă apariția curiozităților cu privire la salariul pe care aceștia îl încasează. Acum, curiozitățile vor lua sfârșit și cei ce voiau să afle ce sume încasează Andra și Cătălin Măruță au primit răspunsul.

Andra și Cătălin Măruță se numără printre vedetele care au cele mai substanțiale venituri

Andra este una dintre cele mai bune cântărețe din România. Este cunoscută și international, iar în rândul fanilor este

printre cea mai iubită. Munca și pasiunea pentru muzică au propulsat-o pe culmi înalte, iar acum efortul ei este răsplătit la adevărata valoare. În urmă cu mai mult timp, se specula în presă că primește un salariu cuprins între 8 și 10 mii de euro, la emisiunea „Românii au talent”. În acea perioadă, vedeta era jurată și la emisiunea „Vocea României Junior”, unde
primea o sumă asemănătoare de bani. De asemenea, Andra are și alte proiecte și reclame, unde este plătită. Tarifele pentru un concert în acea perioadă începeau de la 6.000 de euro. Vedeta a atins recordul de a câștiga 1.000 de lei pe minut la o cântare, potrivit informațiilor apărute în presă.

Cătălin Măruță, veteranul ProTv, ar câștiga lunar suma de 12.000 de euro. Au existat însă speculații potrivit cărora salariul s-ar fi micșorat, după ce emisiunea a fost mutată din prime time. Pe lângă salariul de moderator al emisiunii care îi poartă numele, Cătălin Măruță se ocupă și de prezentarea anumitor evenimente private, pentru care ar câștiga 2.000 de euro, după cum arată mai multe informații care circulă în presă.