Decizia în cazul Simonei Halep se amână! Anunțul TAS pentru Fanatik

Așteptarea continuă în aflarea verdictului după audierile Simonei Halep în cazul de dopaj. Anunțul Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru Fanatik.

Decizia TAS în cazul de dopaj al Simonei Halep se amână! Dubla campioană de Grand Slam a fost audiată în perioada 7-9 februarie 2024 la Lausanne în cazul de dopaj în urma căruia a fost suspendată 4 ani din tenis. La 10 zile distanță de la încheierea audierilor, TAS a anunțat că o dată privind publicarea verdictului nu este încă disponibilă.

Decizia în cazul Simonei Halep se amână!

Simona Halep a fost suspendată 4 ani din tenis pentru o dublă încălcare a programului anti-doping. Cea mai titrată jucătoare de tenis din România a fost depistată pozitiv cu roxadustat în timpul US Open 2022, iar în mai anul trecut a fost notificată că i s-au descoperit „nereguli” în pașaportul biologic.

Fostul lider WTA a depus apel la TAS, a fost audiată și se află în așteptarea verdictului. Românca speră în micșorarea sau anularea suspendării de 4 ani. Într-un răspuns pentru FANATIK, TAS a anunțat că decizia în cazul Simonei Halep va întârzia să apară.

Mai mult decât atât, la 10 zile după încheierea audierilor, TAS a precizat că nu este posibilă o dată privind publicarea sentinței arbitrale. Completul de judecată format din Annabelle Bennett (Australia), președinte, americanul Jeffrey G. Benz (arbitrul ales de Simona Halep) și germanul Ulrich Haas (arbitrul desemnat de ITIA) încă deliberează hotărârea.

Anunțul TAS pentru Fanatik

„În prezent, completul de arbitraj deliberează și pregătește hotărârea arbitrală care conține decizia sa. La momentul redactării, nu este posibilă indicarea unei date pentru notificarea sentinței arbitrale către părți”, se arată în răspunsul TAS pentru FANATIK.

Anunțul TAS pentru FANATIK în cazul de dopaj al Simonei Halep.

Revenită în România după audieri, Simona Halep a fost extrem de deranjată de atitudinea jurnaliștilor care au încercat să obțină răspunsuri. Între timp, campioana de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 a dat în judecată compania care a produs suplimentul contaminat cu Roxadustat, Quantum Nutrition.

Fostul lider WTA cere daune de peste 10 milioane de dolari. Românca a intentat procesul la un tribunal din New York, în Manhattan. Halep susține că atât neglijența, cât și afirmațiile false ale companiei Quantum Nutrition, care funcționează sub numele de Schinoussa Superfoods, au dus la situația în care se află sportiva născută la Constanța.

Simona Halep a plecat în Dubai

Simona Halep nu a stat mult timp în România după audierile de la TAS. Fostul lider WTA a revenit în Dubai, unde continuă pregătirile în speranța de a reveni pe terenul de tenis. Totuși, „Simo” nu uită să își satisfacă plăcerile din când în când.

La finalul săptămânii trecute, Simona Halep a mers la cofetăria de lux din Dubai Cipriani Dolci. Luni, 19 februarie, Simona Halep a revenit pe terenul de tenis. Românca a exersat atât serviciul, cât și loviturile de forehand. În această perioadă are loc turneul de 1.000 de puncte de la WTA Dubai.

Anamaria Prodan a dus-o pe Sarah la medicul estetician pentru o intervenție estetică. „Poate să mă judece oricine! Să vadă toată România!”

Sarah Dumitrescu a vorbit deschis despre intervențiile estetice în podcastul mamei sale, Anamaria Prodan. În vârstă de 24 de ani, fata cea mică a impresarei, din fosta căsnicie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, a explicat că a făcut o vizită la medicul estetician nu pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, ci pentru a scăpa de o problemă care este deranjantă pentru mulți dintre noi – transpirația excesivă. Anamaria Prodan: „Poate să mă judece oricine!” Sarah a apelat, așadar, la fel cu a făcut și Anamaria Prodan, la ajutorul injecțiilor cu botox, pentru a scăpa de transpirației în zona axilelor.

„Sarah e sportivă! Chestia asta cu transpirația… poate să mă judece oricine! Eu nu pot, nici la femei, nici la bărbați să văd că au tricoul plin de transpirație. Putem să transpirăm prin alte părți, nu la subraț! Dacă se poate face ceva cu tehnologia și cu medicina care a avansat sunt pentru chestiile mici care repară sau care te fac să te simți încrezătoare. De-asta și Sarei i-am dat voie să-și facă botoxul pe o porțiune foarte mică la subraț” – a declarat impresara, în podcastul “Prodanca. Punct și de la

Medicul care i-a făcut injecțiile spune că a anesteziat zonele unde i-a fost administrat botoxul. Sarah Dumitrescu: „Nu există intervenții chirurgicale nici pe fața mea, nici pe corp!”

„La ea, fiind sportivă, tratamentul hiperhidrozei ajută să nu mai transpire în zona axilei. De aceea o să punem cremă anestezică și o să tratăm zona cu botox”, a explicat medicul estetician în cadrul aceluiași podcast. Medicul a ținut să sublinieze că Sarah nu are nicio intervenție la față: „Nu are niciun fel de filler la nivelul feței!”

„Nu există intervenții chirurgicale nici pe fața mea, nici pe corp! Și credeți-mă, dacă aveam, se vedea! Nu am acid în buze. Sunt foarte încrezătoare în corpul meu, am muncit foarte mult la el și nu aș schimba ceva la el acum. Poate, în viitor, o să vreau ceva. Dar acum nu”, a precizat fata cea mica a Anamariei Prodan. Impresara s-a declarat mulțumită cu de acum înainte, lumea poate avea certitudinea că frumusețea fiicei ei este naturală. „Ce bine! Acum poate să vadă toată România că nu are nimic în buze și n-are nimic pe nicăieri. E totul natural. De la taică-său! El avea gura așa”, a adăugat fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan: „Tatăl fetelor mele, Tibi, este sufletul meu!” Anamaria Prodan a divorțat de Tiberiu Dumitrescu, tatăl Sarei și al Rebeccăi Dumitrescu (25 de ani), în 2007, după 9 ani de relație. După separare, impresara și fostul baschetbalist au rămas prieteni și se ajută și susțin ori de câte ori este nevoie. „Tatăl fetelor mele, Tibi, este sufletul meu, este omul pe care mă bazez, poate, în momentul ăsta, cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este omul pe care, la orice oră din zi și din noapte, mă bazez. Mă sfătuiesc cu el și cu soția lui, care îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina. Fetița Irinei este și fetița mea. Pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară” – a declarat Anamaria Prodan în podcastul “La mijloc”, găzduit de Codin Maticiuc și de Cosmin Natanticu.