Sfatul zilei 24 februarie 2024. Nativii care au o zi norocoasă

Sfatul zilei de 24 februarie 2024.

Află ce sfat au pregătit stelele pentru această zi conform zodiei tale.

BERBEC

Abordează schimbările cu atenție și răbdare. Este posibil ca momentul unei revoluții în cariera ta să nu fie chiar acum, dar nu-ți pierde speranța, pentru că oportunitatea va veni cândva în viitor.

Concentrează-ți eforturile la locul de muncă și nu lăsa nimic să te abată. Există multe sarcini care necesită atenția și implicarea ta pentru a asigura succesul în toate aspectele.

TAUR

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt sfătuite să manifeste grijă în interacțiunile cu cei din jurul lor. Cu un accent deosebit pe relația cu partenerul de viață.

Este crucial să-și amintească că furia nu aduce beneficii și că o discuție purtată cu bună-cuviință poate rezolva aproape orice problemă.

GEMENI

Nativii acestei zodii au ocazia de a experimenta momente de neuitat alături de partenerul lor de viață. Cu romantismul lor atingând cote maxime în acest interval de timp. Relaxarea este garantată, iar nivelul lor de energie este la cotele cele mai înalte.

RAC

Fii atent la cuvintele pe care le rostești în momentele tensionate. Starea ta de spirit nu este în cea mai bună formă, dar trebuie să-ți păstrezi calmul și să eviți conflictele

Totodată, dacă dorești să îți îndeplinești dorințele, va trebui să depui mai mult efort. Ceea ce faci acum contează enorm și va aduce rezultate, fie ele mai devreme sau mai târziu.

LEU

Învață să administrezi mai eficient banii și să renunți la cheltuielile neesențiale. Ești conștient că nu ai nevoie de unele lucruri, așa că este mai înțelept să economisești pentru priorități mai importante.

Totodată, nu permite comentariilor negative ale altora să-ți influențeze starea de spirit. Ai încredere în tine și mergi înainte, concentrându-te pe ceea ce trebuie să faci.

FECIOARĂ

Există conflicte cu câțiva apropiați, dar este esențial să rămâi calm și să nu spui cuvinte pe care le-ai putea regreta.

Abordează situația cu înțelepciune. Nu te agita pentru nimic. Încearcă să privești lucrurile cu optimism și să ai încredere că totul va decurge bine.

BALANȚĂ

Dorești să faci o investiție semnificativă, însă situația ta financiară nu este în cea mai bună formă în acest moment. Poate ar fi mai înțelept să aștepți o perioadă, până când condițiile se vor îmbunătăți.

SCORPION

Pentru a atinge obiectivele tale, ai nevoie de încredere și motivație. Nu te îngrijora prea mult în legătură cu posibilele obstacole. Gândește-te la ele într-un mod pozitiv și încrezător.

SĂGETĂTOR

Asigură-te că menții un echilibru sănătos între viața ta profesională și cea personală. Nu te supraîncărca cu muncă. Este important să-ți acorzi și timp pentru relaxare de la timp la timp.

CAPRICORN

Visurile tale sunt așteptate cu entuziasm, dar nu uita că succesul necesită efort și dedicație. Pregătește-te să investești 100% din energia ta, iar rezultatele vor reflecta această implicare.

Totodată, ține-ți ochii deschiși pentru vești bune. Se conturează o oportunitate de neegalat în mediul de muncă, care poate include o promovare sau un bonus la salariu.

VĂRSĂTOR

Folosește această zi pentru a sărbători reușitele tale alături de cei dragi. Nu amâna aceste momente magice și bucură-te de ele la maxim.

Nu trebuie să uiți că evitarea responsabilităților și refuzul de a-ți asuma sarcinile nu aduc beneficii pe termen lung. Este important să te confrunți cu ele pentru a construi un viitor mai bun.

PEȘTI

Există numeroase probleme pe care trebuie să le soluționezi și trebuie să acționezi imediat, fără să le amâni. În caz contrar, vei ajunge să le amâni până în ultima clipă. Ia atitudine și încearcă să găsești cele mai eficiente soluții.

Descoperire în biologie. Care este vârsta maximă până la care poate trăi un om

Împlinirea vârstei de 25, 30 sau 40 de ani poate părea înfricoșătoare, dar se dovedește că oamenii de știință au reușit să calculeze vârsta maximă până la care poate trăi un om.

Descoperirile provin dintr-un studiu realizat de statisticieni de la universitățile Erasmus din Tilburg și Rotterdam, care au analizat vârsta la care au murit 75.000 de oameni din Țările de Jos, în ultimii 30 de ani până în 2017.

Interesant, ei nu s-au concentrat pe speranța de viață. În schimb, cercetătorii s-au întrebat cât de mult ar putea trăi o persoană care se îngrijește singură și dacă viața ei nu a fost întreruptă de o boală sau de altă circumstanță.

Luând în considerare câți ani aveau oamenii din studiu când au murit, cercetătorii au stabilit că durata maximă de viață a unei persoane este de peste 90i de ani – dar asta nu înseamnă că se va termina.

Cercetătorii sugerează că este puțin probabil ca un om să trăiască peste 115 ani, dar au descoperit că femeile au o durată de viață puțin mai lungă decât bărbații.

În timp ce durata maximă de viață pentru o femeie a depășit 115,7 ani, bărbații u estimat că ating o vârstă maximă de 114,1 ani.

Comentând rezultatele, profesorul John Einmahl, unul dintre cei trei oameni de știință care au condus studiul, a declarat pentru AFP:

„În medie, oamenii trăiesc mai mult, dar cei mai în vârstă dintre noi nu au îmbătrânit în ultimii 30 de ani. Cu siguranță există un fel de zid aici. Desigur, speranța medie de viață a crescut. Cu toate acestea, plafonul maxim în sine nu s-a schimbat.”

În pofida constatărilor oamenilor de știință, Einmahl a recunoscut că există cazuri de oameni care încalcă norma și trăiesc dincolo de aceste durate de viață maxime.

Cel mai în vârstă bărbat verificat vreodată de Guinness World Records a fost un japonez pe nume Jiroemon Kimura, care a trăit până la 116 ani.

Și la începutul anului trecut, călugărița franceză sora André a murit la vârsta de 118 ani. După moartea ei, Guinness World Records a numit-o pe Maria Branyas Morera, născută în SUA, cea mai în vârstă persoană vie din lume, la 115 ani.

În 2019, Morera a susținut un interviu în care și-a atribuit longevitatea „unei vieți ordonate, care este social foarte plăcută… o viață bună, fără excese”.

Morera s-a născut în San Francisco, California, la 4 martie 1907, notează unilad.com.