Oana Lis iubește pe altcineva. Soția lui Viorel Lis simte fluturi în stomac, pentru prima dată după mult timp: „Non-stop mă gândesc numai la el”

Oana Lis mărturisește că s-a îndrăgostit, din nou, dar nu de soțul ei, Viorel Lis. Ea a împărtășit emoția trăită cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale, ba chiar a recunoscut că simte fluturi în stomac.

Chiar dacă nu mai apare atât de des pe micile ecrane, vedeta își ține fanii la curent prin intermediul rețelelor sociale. Soția fostului edil al Capitalei împărtășește toate momentele din viața sa pe internet, fie că sunt frumoase sau mai puțin plăcute.

Nu ezită niciodată să facă glume atunci când e cazul, aducând o doză de umor și sinceritate în interacțiunile sale din mediul online.

Recent, Oana Lis a făcut o mărturisire neașteptată pe contul ei de Facebook, dezvăluind că s-a îndrăgostit și simte fluturi în stomac.Însă, se pare că nu este vorba despre un domn care a cucerit-o, ci despre o gogoșerie.

„Nu mai pot, nu mai am stare, simt fluturi în stomac, non-stop mă gândesc numai la el. Recunosc, fără sa vreau, dar m-am îndrăgostit. De o gogoșerie! Ahhhh, și au un langoș cu brânză, de nu-l uiți niciodată!”, a scris Oana Lis, într-o postare pe pagina de Facebook.

Urmăritorii săi au reacționat imediat, iar în timp ce unii s-au arătat curioși să afle despre ce patiserie e vorba, alții au ales să împărtășească amuzamentul lor prin intermediul emoticoanelor.

„Unde e? Că am avut poftă zilele astea și n-am găsit”, „Eu cred că de altceva, draga mea!”, „Te înțeleg perfect!”, „Sunt interesată de nume și locație”, au scris internauții în secțiunea de comentarii.

Chiar dacă trece prin momente grele, având soțul bolnav, iar situația material nu este nici ea cea mai fericită, Oana Lis are grijă de poftele ei. Soția lui Viorel Lis nu poate renunța la dulciuri.

În urmp cu puțin timp, ea s-a fotografiat într-o altă cofetărie din Capitală, iar imaginea a fost postată imediat pe contul său personal de Facebook. Aceasta a dezvăluit că prăjiturile sunt slăbiciunea ei, iar la rândul său a fost curioasă să afle ce slăbiciuni au urmăritorii ei.

„Dependența mea… A ta care e?”, a scris soția lui Viorel Lis, pe Facebook.

Și fostul edil recunoștea, în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”, că și-ar dori să mănânce mai mult dulce, însă problemele de sănătate nu-i permit acest lucru. Oana a mărturisit că-și mai răsfață din când în când soțul cu câte o prăjitură cu frișcă.

Meteorologii anunță prognoza meteo pentru Paște 2024. Ce temperaturi vom avea la începutul lunii mai

Meteorologii Accuweather anunță prognoza meteo pentru Paște 2024.  Paștele ortodox 2024 este în data de 5 mai, iar Paștele catolic 2024 se sărbătorește în 31 martie.

Paștele este o sărbătoare a cărei dată variază în funcție de alte sărbători, precum Rusaliile. Regula după care se calculează ziua exactă a fost stabilită la Sinodul Ecumenic de la Niceea, în 325 e.n. În consecință, Paștele ortodox este sărbători, anual, în duminica imediat următoare lunii pline de după echinocțiul de primăvară.

Dacă această duminică se suprapune Paştelor iudeilor (14 Nisan – a şaptea lună a anului ecleziastic şi prima lună a anului civil în calendarul ebraic), sărbătoarea va fi mutată în duminica următoare. Meteorologii Accuweather anunță prognoza de la început de mai, deoarece Paștele ortodox pică în 2024 pe 5 mai.

În week-end-ul 4-5 mai, cel al Paștelui, temperaturile vor ajunge chiar și la 19 grade Celsius. Important de menționat că și de 1 Mai, Ziua Muncii, liberă pentru români, vom avea temperaturi de 19 grade.

Prognoza Accuweather pentru săptămâna 6 – 12 mai 2024

Accuweather prognozează temperaturi de până la 22 de grade în intervalul 6-12 mai 2024. În 13-19 mai 2024 temperaturile vor ajunge chiar și la 26 grade, în ziua de duminică.

De asemenea, în intervalul 20 – 26 mai 2024, vom avea temperaturi generoase de până la 26 de grade, semn că, treptat, vine vara mult așteptată.

În fine, în săptămâna 27 mai – 2 iunie 2024 ne putem aștepta la maxime de 25 de grade (minimele fiind de 12 grade), anunță Accuweather, potrivit gandul.ro.