Cine este Radu, polițistul din Sibiu care a murit, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce dirija traficul: „Un om deosebit”

Cine este polițistul din Sibiu care a murit, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce dirija traficul. Mesajul postat pe Facebook de primarul din Cisnădie, Gheorghe Huja, în amintirea lui Radu Trihenea.

Într-o zi care ar fi trebuit să fie una obișnuită de serviciu, dar care s-a transformat într-un coșmar pentru orașul Cisnădie din județul Sibiu, polițistul local Radu Trihenea și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier.

În vârstă de 38 de ani, Radu Trihenea era mai mult decât un simplu polițist local. El era un adevărat sprijin pentru cetățeni, cu o experiență de peste 16 ani în serviciul cetățenilor săi.

Polițistul local avea o experiență vastă, de peste 16 ani, în domeniul serviciului public și era apreciat de către colegi și locuitorii din zonă.

„Radu Trihenea nu era doar un polițist local devotat, ci și un membru activ al comunității noastre. A fost un voluntar implicat și dedicat la Salvamont Cisnădie, demonstrând încă o dată devotamentul său pentru siguranța și binele celor din jur. Cu toții suntem profund marcați de această pierdere tragică. Radu Trihenea va fi mereu amintit ca un om deosebit, cu o experiență de peste 16 ani în slujba comunității noastre. Lăsăm în urmă un coleg, un prieten și un erou. În numele întregii administrații locale a Primăriei Cisnădie, ne exprimăm sincerele condoleanțe familiei lui Radu Trihenea”, a adăugat primarul.

Radu Trihenea va rămâne numai o amintire în sufletele celor ce l-au cunoscut și apreciat de-a lungul anilor. Apropiații polițistului sunt devastați de durere în aceste momente.

Motivul pentru care Marius Elisei a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman. Ce făcea fostul soț al Oanei Roman în tot acest timp!

După divorțul tumultuos cu Oana Roman, Marius Elisei pare să-și continue drumul fără a se uita înapoi, chiar și în momentele dificile. De data aceasta, absența sa notabilă la înmormântarea Mioarei Roman, mama fostei sale soții, a atras atenția și a stârnit speculații cu privire la relația sa cu familia Roman.

Atitudinea indiferentă a lui Marius Elisei în fața trecerii în neființă a fostei soacre

Mioara Roman, fostă jurnalistă și profesoară de Limbă Arabă, s-a stins din viață pe 23 februarie la vârsta de 83 de ani. Cu toate că sute de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu, Marius Elisei a fost absent atât de la înmormântare, cât și de la priveghi, semn că legăturile cu familia Roman sunt acum doar amintiri.

Divorțul dintre Marius Elisei și Oana Roman a avut loc cu scandal acum trei ani, iar de atunci, cei doi au continuat pe căi separate. În ziua în care Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum, Elisei nu a făcut niciun gest de respect sau consolare, alegând să-și vadă liniștit de viața sa personală.

Cu toate acestea, Marius Elisei nu pare să fie afectat de absența sa la înmormântare, arătându-se relaxat și dedicat noului său capitol al vieții alături de Gabriela, partenera sa actuală. Imaginile exclusive surprinse de CANCAN.RO îi prezintă pe cei doi îndrăgostiți plimbându-se de mână și aruncându-și zâmbete în timp ce Oana Roman își lua adio de la mama ei.

Oana Roman, la rândul ei, nu pare să se abțină de la a arunca „săgeți” către fostul partener atunci când simte nevoia. Mesajele cu subînțeles sunt la ordinea zilei pentru vedetă, care a petrecut zece ani într-o căsnicie cu Marius Elisei.

„ Ați observat și voi că unii oameni, atunci când vă greșesc cu ceva, în loc să își ceară iertare, nu mai vorbesc cu voi? ”, „ Stai departe de oamenii care au beneficiat de pe urma ta, dar se comportă ca și cum nu le-ai dat niciodată nimic ”, „ Nu toți oamenii sunt la fel de corecți și asta nu te face pe tine un om păcălit, slab sau fraier, ci îi face pe ei oameni triști care pierd magia ” sunt doar o parte din mesajele publicate de Oana Roman după ce a divorțat de Marius Elisei.