Ce Tarif De Nuntă Are Maria Cârneci? „Mă Consider Un Om Normal, Pe Care Succesul Nu L-A Schimbat”

Maria Cârneci este una dintre cele mai iubite și apreciate interprete de muzică populară din țara noastră, cu un repertoriu vast, care cântă și încântă românii în emisiunile televizate în care este invitată, precum și de fiecare dată când apare la un eveniment privat.

Iată ce tarif are vedeta și cât trebuie să plătești dacă vrei ca Maria Cârneci să-ți cânte la nuntă.

Ce tarif de nuntă are Maria Cârneci

Pe lângă faptul că este un artist desăvârșit, Maria Cârneci are și un fel de-a fi prin care se face plăcută oricând, oriunde, față de oricine.

Publicul din România o iubește, acesta fiind și motivul pentru care Maria Cârneci este des invitată în emisiuni tv și la evenimente în toată țara.

Dacă vrei ca îndrăgita interpretă de muzică populară să-ți cânte la nuntă, trebuie să scoți din buzunar între 1.200 și 2000 de euro

Tariful Mariei Cârneci diferă în funcție de durata și tipul evenimentului. Având în vedere prețurile care se practică în România, în lumea artiștilor, am putea spune că tariful Mariei Cârneci este unul mic, raportat la talentul său și la atmosfera pe care o creează acolo unde este chemată să cânte.

Maria Cârneci este unul dintre puținii artiști din România care și-au păstrat modestia și nu au uitat de unde au plecat. Într-un interviu pentru Taifasuri.ro, artista a vorbit despre copilăriei ei și viața alături de părinți.

Maria Cârneci și-a păstrat modestia
Iată ce spunea interpreta de muzică populară despre copilăria ei și casa părintească. Privind în urmă, Maria Cârneci este de părere că a avut o copilărie perfectă și peste toate, a primit de la părinții ei, o educație care au modelat-o ca adult în așa fel încât succesul nu a schimbat-o niciodată.

Să ştiţi că nu am avut o copilărie luxoasă.

Am trăit modest, dar foarte curat. Nu am copilărit cu păpuşi Barbie, maşinuţe sau biciclete, dar jucăriile pe care le aveam ni le confecţionam singuri, din cârpe. Pentru mine valorează infinit mai mult decât cele de astăzi.

Dar, aşa cum a fost, copilăria mea a fost perfectă. Educaţia o ai din familie şi graţie acesteia mă consider un om normal, pe care succesul nu l-a schimbat!”, a povestit Maria Cârneci pentru taifasuri.ro.

Cu toate că este una dintre cele mai mari interprete de muzică populară din România, Maria Cârneci se consideră o persoană normală, nu are aere de vedetă și este de o modestie exemplară.

Maria Cârneci nu poate trece peste moarte soțului ei

Viața Mariei Cârneci s-a schimbat radical în urmă cu trei ani, când soțul său, Romulus Petrescu, s-a stins din viață.

Bărbatul, cu care și-a petrecut mai mult din jumătate din viață și cu care are un copil, a murit după ce a pierdut lupta cu cancerul de colon. Într-un interviu recent, interpreta de muzică populară a vorbit despre faptul că moartea lui Giani, așa cum își alinta soțul, a produs o ruptură în ea. Bărbatul i-a fost alături în toate momentele importante din viață, iar în ultimii doi ani ea a fost nevoită să învețe să trăiască fără el. Soțul artistei s-a luptat mult timp cu maladia teribilă, iar în 2019, trupul lui a cedat. De atunci, cântăreața suferă enorm după partenerul ei.

Pâine gustoasă cu doar 3 ingrediente, toată familia va înnebuni pentru ea!

Explorează bucuria simplă, dar delicioasă, a coacerii pâinii acasă cu această rețetă clasică de pâine plată cu chefir! Ingrediente esențiale precum făina, chefirul, sarea și bicarbonatul de sodiu contribuie la obținerea unei texturi moi, dar flexibile. Pregătirea aluatului este simplă și rapidă, fiind ideală pentru cei cu timp limitat, dar care doresc totuși să se bucure de o pâine proaspătă și gustoasă.

Perioada de odihnă îmbunătățește elasticitatea aluatului, un aspect esențial pentru a obține textura dorită. Pâinea plată coaptă acasă este caldă, proaspătă și poate fi un acompaniament perfect pentru supe, salate sau chiar consumată ca fel principal, untul adăugând un plus de savoare.

Ingrediente:

  • 450 g făină
  • 260 ml chefir
  • Sare după gust
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

  1. Într-un bol, cernem făina și adăugăm bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând bine.
  2. Adăugăm chefirul și frământăm până obținem un aluat neted, care nu se lipește de mâini.
  3. Lăsăm aluatul să se odihnească pe suprafața de lucru pentru cel puțin 10 minute, apoi îl punem în frigider și îl lăsăm să se odihnească pentru cel puțin 20 de minute, pentru a deveni mai elastic.
  4. Împărțim aluatul în 5 părți egale și formăm fiecare parte în pâine plată cu mâna.
  5. Înțepăm fiecare bucată cu o furculiță și le coacem pe ambele părți într-o tigaie, fără grăsime, până devin aurii.
  6. După coacere, pâinile plate pot fi unse cu unt topit, dar acest pas nu este obligatoriu.

Gata! Bucură-te de pâinea ta plată proaspătă și făcută în casă!