Cu ce se ocupa Pavel Bartoș înainte de a fi celebru: „Am fost salahor”

Pavel Bartoș este un cunoscut actor și om de televiziune, însă puțini știu ce sacrificii a făcut pentru

a ajunge unde este acum și pentru a-și vedea visul de a deveni actor îndeplinit.

Pavel Bartoș, de la salahor la actor
Pavel Bartoș și-a dorit să fie actor încă din liceu, dar viața i-a pus multe piedici în calea acestui drum. El și-a pierdut tatăl la doar 16 ani și a fost nevoit să se angajeze, pentru că mama lui era casnică și aveau nevoie de bani.

„Când am crescut și am zis că am și eu timp de feciorie, vine un astfel e moment când îți pierzi tatăl. A trebuit să devin peste noapte capul acestei familii. a trebuit să mă angajez, după liceu mergeam la muncă. M-am angajat salahor într-o echipă de muncitori. Pentru zidari e ok, salahorul trebuie să care toate gălețile, e o muncă sisifică. Am făcut asta doi ani. Atunci mi-am dat seama că nu e pentru mine munca fizică”, a mai mărturisit Pavel Bartoș.

Ulterior, a fost pus în fața deciziei de a merge sau nu la facultate, pentru a putea să își ajute familia în continuare. Dar a găsit o cale de mijloc.

„Eu dacă mă duc la facultate, privez familia mea de un salariu. Am avut acea putere, am zis că merg și la facultate și o să mă și angajez”, a spus Pavel Bartoș.

„Principala mea decizie: de ce să dau la actorie. Am realizat că asta vreau să fac, nu m-am pregătit, dar mi-am zis măcar să văd cum e. În același timp eu făceam muncă de zidărie, eram salahor, nu îmi plăcea munca fizică. Am avut acest curaj de a mă duce să dau la actorie. Le-am spus tuturor că dau la drept și în clipa aia au fost toți de acord cu mine”, a spus Pavel Bartoș.

Soția lui Pavel Bartoș urmează să devină medic padiatru
Pavel Bartoș are o familie frumoasă acum, alături de soția lui, Anca și de cele trei fiice ale lor. Mai mult, acum că copiii au crescut, Anca a decis că vrea să înceapă un nou capitol în viața ei și anume: să dea la Medicină.

„Marea mea calitate este soția, care m-a învățat să am răbdare. La bază este actriță, s-a dedicat foarte mult copiilor, i-a plăcut. Eu am putut să îmi fac meseria și mai bine. Ea a avut o pasiune mai veche, să facă Medicină. A moștenit cumva asta din familie. Și a mers, e o studentă în anul 2 la Medicină, e cea mai bună din anul ei. Ar vrea să fie medic pediatru. Este de admirat, un om la 40 de ani, eu acum dau la Medicină! Este foarte mult de învățat, îi place, e dăruită. Cred că asta i-a fost dat, deși a renunțat la cariera de actriță pentru a sta cu copiii. Este enorm de învățat, aici înveți zi de zi”, a declarat Pavel Bartoș.

Andra și Cătălin Măruță, între despărțire și fericire

Andra și Cătălin Măruță reprezintă unul dintre cele mai cunoscute și longevive cupluri din industria showbiz-ului românesc. Chiar dacă păreau făcuți unul pentru celălalt, există speculații și zvonuri despre o posibilă despărțire.

Carmen Harra și predicția despre relația lor

Carmen Harra, faimoasa clarvăzătoare, a făcut o predicție acum câțiva ani cu privire la relația Andrei și Cătălin Măruță. Potrivit ei, aceștia nu ar fi suflete pereche, chiar dacă au decis să își unească destinele de mai bine de 10 ani.

Într-o apariție televizată, Carmen Harra a dezvăluit că a calculat codurile numerologice ale cuplului, pe baza datelor lor de naștere, și a ajuns la concluzia că există riscul unei despărțiri generate de Andrei, nu de Cătălin. Chiar și mai surprinzător, clarvăzătoarea a afirmat că, simbolic vorbind, inelul de logodnă se va pierde după 13 ani de căsnicie.

Relația lor și posibilitatea unui declin dramatic

Mai mult decât atât, Carmen Harra a menționat că, deși există o conexiune reală între Andra și Cătălin și au o relație extraordinară, este foarte posibil ca totul să se sfârșească într-un mod nefericit. Potrivit clarvăzătoarei, Cătălin și-a planificat cu grijă această căsătorie și a proiectat în viitor cum va fi viața lor alături de Andra. Totuși, Carmen Harra subliniază că nu putem vorbi despre suflete pereche sau conexiune karmică în cazul lor.

Afirmatiile făcute de Carmen Harra au stârnit multe controverse și speculații în rândul fanilor cuplului, care sunt îngrijorați cu privire la viitorul lor împreună. Cu toate acestea, Andra și Cătălin par să se bucure în continuare de o căsnicie fericită și sărbătoresc fiecare moment alături de cei doi copii ai lor.

Viitorul cuplului Măruță

Rămâne de văzut cum va evolua această poveste de dragoste în următoarele luni și ani. Oricare ar fi viitorul lor, Andra și Cătălin Măruță rămân un cuplu cunoscut și iubit de publicul român. Până în prezent, au reușit să depășească orice obstacol apărut în calea lor și să se mențină uniți și fericiti.

Cu toate speculațiile și predicțiile făcute de Carmen Harra, Andra și Cătălin Măruță par hotărâți să își continue viața de cuplu și să le ofere copiilor lor o familie stabilă și împlinită. Ei au dovedit până acum că sunt capabili să depășească orice greutate și să se susțină reciproc în toate momentele dificile. Prin urmare, putem fi siguri că vor face tot posibilul să rămână împreună și să își consolideze relația în continuare.

Astfel, în ciuda predicției făcute de Carmen Harra, Andra și Cătălin Măruță continuă să trăiască o viață fericită și sărbătoresc fiecare moment alături de cei doi copii ai lor. Publicul român îi iubește și îi susține în continuare, iar fanii lor sunt nerăbdători să vadă cum se va dezvolta povestea de dragoste a acestui cuplu emblematic al showbiz-ului românesc.