Suferința trăită de Mihai Trăistariu în copilărie. “M-am bucurat când a murit tata. O lega de calorifer pe mama, o trântea pe jos, o tăvălea”

Este unul dintre cei mai talentați artiști români, însă puțini știu că a avut o copilărie dificilă. Mihai Trăistariu și-a deschis sufletul de curând și a vorbit despre traumele din copilărie. Artistul a crescut cu un tată abuziv, care era adesea violent cu mama lui. Din acest motiv, artistul a simțit o eliberare atunci când părintele său s-a stins din viață.

Mihai Trăistariu, amintiri dureroase din copilărie

Mihai Trăistariu a crescut cu un tată abuziv, iar violența acestuia le-a marcat copilăria atât lui, cât și fraților lui. Artistul a crescut într-o familie cu patru copii, iar unele amintiri din copilărie îl bântuie și în prezent. Cântărețul a declarat recent că a simțit o eliberare atunci când tatăl lui a murit.

”Am simțit o tristețe profundă când a murit mama. Când a murit tata, nu am simțit, pentru că taică-miu a bătut-o pe mama de a năucit-o, nu știu de ce. Nu s-au înțeles neam. Eram prin liceu, îmi amintesc niște bătăi, cum o lega de calorifer, o trântea pe jos, o tăvălea, o trăgea de picior. N-am să uit, ceva criminal. Nu se înțelegeau neam, nu știu de ce au mai stat.

Mama stătea că avea patru copii și nu putea să ne susțină financiar. A rezistat eroic. Pe el, aproape că l-am urât, deși acum mi-aș dori să îl cunosc și să vorbesc altfel cu tata. Nu știu de la ce se băteau ca chiorii, el pe ea.”, a mărturisit Mihai Trăistariu, pentru WowNews.

Ce a moștenit artistul de la mama sa

Cântărețul a mai spus că de la mama lui a moștenit vocea, blândețea și că a suferit foarte mult atunci când ea a murit. Mihai Trăistariu a fost în depresie o lună după ce s-a stins mama sa, a pierdut conexiunea cu divinitatea.

”Aproape că m-am bucurat când a murit, a murit de cancer când eram mai mici, iar mama a rămas liberă. Când a murit mama, eu am moștenit vocea, blândețea, trăsături de la ea, am suferit o lună, m-am închis în mine, nu am mai crezut în Dumnezeu.

Eu sunt familist, noi suntem patru frați. Deci moștenesc asta cu casa plină. Tot visez să fie masa plină, seara. Nici n-am nimerit femeia perfectă și am zis că nu mă mai grăbesc. Acum sunt foarte liniștit. Nu mai sufăr, de căutat, mă caută. Îmi scriu tot timpul.”, a mai spus artistul.

Dacă vrei să-ți fie bine, nu spune niciodată aceste 5 lucruri nimănui

Există o perioadă destinată destăinuirilor și o altă perioadă destinată tăcerii. Un om care posedă o anumită cultură, știe cum să se comporte în ambele situații. Astfel, secretul nu este o minciună, este un aspect al comportamentului etic.

Iată 5 lucruri importante pe care trebuie să le păstrezi personale și să încerci cât mai mult posibil să nu divulgi aceste lucruri:

1. Gândurile tale cele mai adânci

Ceea ce crezi despre anumite subiecte ar trebui să fie doar părerea ta. De exemplu, gândurile tale despre unele probleme de spiritualitate, viață sau altele ar putea aduce o sumedenie de reacții de diverse feluri dacă alegi să le transformi într-un subiect de discuție. Trebuie să înțelegi că gândurile tale sunt interpretarea ta și nu adevărul obiectiv.

2. Binele făcut

Faptul că oferi o mână de ajutor unei persoane este un lucru foarte bun pentru dezvoltarea ta ca persoană, pentru dezvoltarea societății noastre. Valoarea ajutorului oferit este mai mare atunci când nu cauți recunoaștere.

Atunci când încerci să faci public modul în care ai fost de ajutor, de obicei, va suna ca o laudă și mulți vor crede că intenția ta a fost doar să obții popularitate. Există multă virtute în caritatea față de oameni și în faptul de a rămâne anonimi când o facem.

3. Obiectivele tale

Planurile tale ar trebui să fie păstrate doar pentru tine, până când le poți realiza. Dacă vorbești prea mult despre planurile tale, riști ca alte persoane să-ți fure ideile și să lucreze mai bine la ele. Dacă acest lucru se întâmplă, te va demoraliza și vei regreta că ți-ai făcut cunoscute planurile tale oricui.

4. Stilul tău de viață

Anumite detalii despre viața ta privată, precum viața sexuală, religioasă, depășirea unui obicei prost, nu trebuie să fie o preocupare pentru lumea întreagă. Nu trebuie să spui orice oricui.

5. Spălarea rufelor murdare ale familiei în public

Este imprudent și lipsit de respect să povestești altora despre conflictele din cadrul familiei tale. Acest lucru te va devaloriza și va aduce mai mult ridicol familiei tale pentru că, de obicei, aceste povestiri sunt date mai departe. Problemele din casă se rezolvă în casă, cu cei dragi.