Ce face Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, la 12 ani de la trecerea artistei?

La ce se dedică Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, la 12 ani de la trecerea în neființă a artistei. Care este activitatea sa în prezent, după cum anunță pe 9 martie 2024.

Pe data de 14 iulie 2022, s-au împlinit 12 ani de la tragicul moment al plecării Mădălinei Manole. Dar cu ce se ocupă acum Petru Mircea, soțul regretatei artiste?

Petru Mircea, partenerul care a fost alături de Mădălina Manole, își desfășoară în prezent activitatea ca inginer de sunet și are și un parcurs în afaceri. Acesta a căutat să-și continue viața, găsind sprijin și refugiu alături de o altă femeie.

Potrivit informațiilor disponibile, cei doi au început relația lor în cursul anului 2015.

Pe lângă rolul său în industria muzicală, Petru Mircea s-a implicat și în domeniul afacerilor. A fondat o companie specializată în “activități suport pentru interpretare artistică”, care desfășoară diverse servicii legate de organizarea de evenimente și spectacole.

În primele etape, firma înființată de Petru Mircea nu a cunoscut un succes imediat, ci a trecut prin perioade dificile cu rezultate financiare slabe. Cu toate acestea, după ani de efort și sacrificii, afacerea sa a început să aibă succes și să genereze profituri considerabile.

Conform datelor raportate pentru anul 2017, compania înregistrase un profit net de 14.550 de lei, reprezentând cel mai bun rezultat din ultimii ani, începând cu 2011. În plus, societatea comercială deținută de Petru Mircea a raportat datorii minime, în valoare de doar 526 de lei, conform informațiilor disponibile pe spynews.ro.

Cu toate aceste succese profesionale, Petru Mircea s-a confruntat și cu acuzații dureroase legate de decesul regretatei sale soții, Mădălina Manole. În urma tragicului eveniment din urmă cu 12 ani, părinții artistei au exprimat public suspiciuni și au considerat vinovat pe Petru Mircea pentru această tragedie.

Această situație a adus tensionă și conflicte în familie, făcând ca Petru Mircea să fie reticent în privința relațiilor dintre fiul său, Petru Mircea Junior, în vârstă de 13 ani, și familia extinsă a soției sale decedate. El a fost rezervat în a-i permite fiului său să-și întâlne bunicii din partea mamei și nici pe fratele acesteia, exprimând dorința ca băiatul să nu aibă contact cu aceștia.

Aceste aspecte complicate și sensibile au adus o nouă dimensiune de suferință și complexitate în viața lui Petru Mircea și a fiului său, amplificând povestea tragică a pierderii Mădălinei Manole și impactul devastator pe care l-a avut asupra familiei sale.

Triste știri despre legendarul Toto Cutugno! “Suntem forțați să anunțăm cu regret”. Anunțul a fost făcut recent.

Lumea muzicii a pierdut una dintre cele mai stălucitoare stele. Marți, 22 august 2023, fanii din întreaga lume au aflat că Toto Cutugno a murit. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani, răpus de o boală nemiloasă.

Toto Cutugno a murit
Marți, 22 august 2023, fanii din întreaga lume au aflat că Toto Cutugno a murit. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani, răpus de o boală nemiloasă.

Anunțul morții artistului italian a fost făcut de managerul său, Danilo Mancuso. Acesta a precizat, pentru ANSA, că „după o boală îndelungată, starea cântăreţului s-a agravat în ultimele luni”.

Toto Cugno s-a stins din viață marți, 22 august 2023, în jurul orei 16:00, pe un pat de spital, el fiind internat într-o unitate medicală din Milano.

Se pare că artistul suferea de cancer la prostată ce a metastazat, starea sa de sănatate degradându-se, în ultimele zile, din pricina altor afecțiuni cronice cu care se lupta.

În trecut, interpretul italian a suferit o operație de cancer la prostată și extirparea unui rinichi. Problemele de sănătate l-au forțat să anuleze concertul de la Sala Palatului, în 2022
Anul trecut, artistul ar fi trebuit să susțină un concert în România, la Sala Palatului. Spectacolul a fost însă anulat, din pricina problemelor de sănătate. La acea vreme, medicii îi ceruseră să renunțe la toate evenimentele pe care le avea programate în 2022.

„Suntem nevoiţi să anunţăm cu regret anularea concertului susţinut de către Toto Cutugno, programat pentru data de 8 mai 2022 la Sala Palatului”, au transmis, la acea vreme, organizatorii.

În aprilie 2022, Tot Cutugno a fost internat de urgență, în stare critică, într-un spital privat. Specialiștii care l-au îngrijit atunci i-au interzis cu desăvârire orice formă de efort fizic.