Triste știri despre legendarul Toto Cutugno! “Suntem forțați să anunțăm cu regret”. Anunțul a fost făcut recent.

Lumea muzicii a pierdut una dintre cele mai stălucitoare stele. Marți, 22 august 2023, fanii din întreaga lume au aflat că Toto Cutugno a murit. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani, răpus de o boală nemiloasă.

Toto Cutugno a murit
Marți, 22 august 2023, fanii din întreaga lume au aflat că Toto Cutugno a murit. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani, răpus de o boală nemiloasă.

Anunțul morții artistului italian a fost făcut de managerul său, Danilo Mancuso. Acesta a precizat, pentru ANSA, că „după o boală îndelungată, starea cântăreţului s-a agravat în ultimele luni”.

Toto Cugno s-a stins din viață marți, 22 august 2023, în jurul orei 16:00, pe un pat de spital, el fiind internat într-o unitate medicală din Milano.

Se pare că artistul suferea de cancer la prostată ce a metastazat, starea sa de sănatate degradându-se, în ultimele zile, din pricina altor afecțiuni cronice cu care se lupta.

În trecut, interpretul italian a suferit o operație de cancer la prostată și extirparea unui rinichi. Problemele de sănătate l-au forțat să anuleze concertul de la Sala Palatului, în 2022
Anul trecut, artistul ar fi trebuit să susțină un concert în România, la Sala Palatului. Spectacolul a fost însă anulat, din pricina problemelor de sănătate. La acea vreme, medicii îi ceruseră să renunțe la toate evenimentele pe care le avea programate în 2022.

„Suntem nevoiţi să anunţăm cu regret anularea concertului susţinut de către Toto Cutugno, programat pentru data de 8 mai 2022 la Sala Palatului”, au transmis, la acea vreme, organizatorii.

În aprilie 2022, Tot Cutugno a fost internat de urgență, în stare critică, într-un spital privat. Specialiștii care l-au îngrijit atunci i-au interzis cu desăvârire orice formă de efort fizic.

O femeie din România a descoperit un obiect neobișnuit pe stradă și a solicitat ajutorul prietenilor de pe Facebook:

Zilnic, intrăm în rutina noastră obișnuită, dar uneori suntem surprinși de mici incidente care ne aduc bucurie și ne trezesc curiozitatea.

Un astfel de moment a avut loc pentru o româncă din București, care a descoperit ceva neobișnuit pe stradă, ce i-a captat atenția în mod deosebit.

La început, a crezut că este vorba despre un obiect oarecare, dar pe măsură ce s-a apropiat, a realizat că este ceva viu, însă nu a putut identifica exact despre ce era vorba. Asemănarea cu o larvă de fluture exotic i-a stârnit curiozitatea și a dorit să afle mai multe.

Nefiind sigură despre natura acestui organism, s-a întors spre prietenii săi de pe rețelele de socializare pentru a cere ajutor. Mesajul ei suna astfel:

“Are cineva idee ce este asta? Am crezut că este o larvă de fluture exotic, poate evadată de la Expoziția de fluturi vii de la Muzeul Antipa (deoarece am găsit-o în fața muzeului).”

Unul dintre sfaturile primite a fost:

“Du-te urgent la Muzeul Antipa!”, în timp ce alții i-au sugerat să se întoarcă acasă și să aștepte să vadă ce fluture va ecloza din larva respectivă.

În cele din urmă, misterul a fost elucidat de către un specialist:

“Din acea larvă va ieși un Agrius Convonvuli, o molie din familia Sphingidae, care este asemănătoare cu cea din filmul ,,Tăcerea mieilor”. Aceste molii pot fi de culoare verde sau maro.”

Astfel, după multe speculații și sfaturi, românca a aflat că organismul pe care l-a descoperit era o larvă care se va transforma într-o molie specifică, oferindu-i un moment de uimire și fascinație în mijlocul zilei obișnuite.