Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase

Carmen Tănase, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din cinematografia românească, a interpretat o varietate impresionantă de roluri în filme și seriale de-a lungul carierei sale. Totuși, unul dintre aceste roluri a devenit emblematic pentru ea și a rămas în amintirea publicului: „Flăcărica” din celebrul serial „Inimă de Țigan”. Această interpretare memorabilă a consacrat-o pe Carmen Tănase și a generat curiozitatea fanilor în privința originii etnice a artistei.

Într-un interviu acordat lui Denise Rifai în cadrul emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D, Carmen Tănase a dezvăluit detalii despre propria sa etnie, stârnind interesul telespectatorilor. Datorită rolului său de Flăcărica, mulți au presupus că actrița ar fi de etnie romă. Cu toate acestea, Carmen Tănase a clarificat acest aspect, dezvăluind că are origini grecești, bunica sa fiind născută în Grecia.

“Eu am sânge grec. Bunica mea dinspre mamă a venit din Grecia, în România. E născută în Grecia. Bunicul meu e neamț. Mama nu a moștenit deloc. Deci între un grec și o nemțoaică, s-a născut o româncă pură, mama!

Sângele de grecoaică și de neamț s-a transferat la mine. Cred că mai mult decât la bunica mea. Poate de aici. Nu știu dacă am inimă de țigancă. Am o inimă deschisă, am o inimă mare, tumultoasă, furioasă, câteodată, care vine din faptul că sunt cumva o corcitură. Așa cred eu, o maidaneză.

Prietenii mei îmi spun când mă văd așa revoltată și luând atitudine: > Nu știu dacă e așa sau nu”, a mărturisit Carmen Tănase în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Cu sinceritate și deschidere, Carmen Tănase a împărtășit publicului povestea complexă a originilor sale etnice, subliniind influența moștenirii culturale asupra personalității sale și a perspectivei sale asupra lumii. Această revelație a adus o nouă dimensiune în înțelegerea publicului despre identitatea și diversitatea culturală în rândul artiștilor români, consolidând imaginea sa ca o personalitate autentică și profundă în peisajul cultural al țării.

Simona Halep se întoarce în circuitul WTA! Sportiva a făcut anunțul recent pe rețelele de socializare.

Simona Halep a anunțat cu bucurie că va lua parte la Miami Open, unul dintre cele mai prestigioase turnee din circuitul WTA. Prin intermediul rețelelor de socializare, sportiva și-a făcut publică hotărârea de a participa la acest eveniment sportiv de la 19 până la 31 martie.

“Este cu adevărat o mare plăcere pentru mine să văd că mă întorc în circuitul WTA peste două săptămâni la Miami Open! Sunt recunoscătoare organizatorilor pentru această oportunitate și abia aștept să mă întorc pe teren și să joc. Ne vedem curând”, a declarat Halep.

Invitația de a participa la turneu a venit din partea directorului Miami Open, James Blake, iar confirmarea participării sale este așteptată în curând. După o pauză lungă fără meciuri oficiale, Simona Halep se antrenează intens pentru a reveni în forță pe terenul de tenis.

Cu toate acestea, Halep a subliniat că va aborda revenirea în circuit pas cu pas, conștientizând că a trecut aproape un an și șapte luni de la ultimul său meci oficial. Sportiva se concentrează în prezent pe pregătirea mentală și fizică pentru a-și recăpăta forma optimă.

“Mi-aș dori să particip la Miami Open, dar acum am nevoie de câteva zile pentru a mă pregăti mental. Am avut o pregătire bună, dar având în vedere că nu am jucat un meci oficial de aproape un an și șapte luni, va fi destul de dificil să revin, dar am tot timpul din lume și voi progresa pas cu pas”, a explicat Halep.

Sportiva lucrează la formarea unei noi echipe de antrenori pentru a-și atinge obiectivele în sezonul viitor. Simona Halep rămâne hotărâtă să revină pe teren și să-și demonstreze calitățile, fiind determinată să se impună în turneele viitoare.