Angela Similea, umilită de fostul ei soț, care a adus acuzații fără precedent împotriva ei

Angela Similea a fost acuzată de fostul soț de infidelitate și susține că artista a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina. Respectivele afirmații au fost făcute de Sorin Movileanu, care a avut o relație cu artista începând din 1971. Din acest mariaj, al doilea al artistei, Angela Similea a avut singurul ei copil, pe nume Sorin. După divorțul de Sorin Movileanu, artista s-a căsătorit cu afaceristul olandez Jan Hilgen, care i-a înfiat și copilul.

Angela Similea a avut patru căsnicii la activ, cu Andi Constantin (electrician), Sorin Movileanu (chitarist), Jan Hilgen (afacerist) şi Victor Surdu (om politic). Sorin Movileanu, unul dintre cei mai buni instrumentişti ai muzicii româneşti, a fost al doilea soţ al Angelei Similea. Totuși, amintirile despre marea artistă nu sunt tocmai cele mai bune. În urmă cu mai mulți ani, chitaristul a acuzat-o pe fosta lui soție de infidelitate!

Angela Similea, acuzată de fostul soț de infidelitate
Angela Similea a fost desfiinţată de un fost soţ pe care-l credea mort. Sorin Movileanu a făcut mai multe dezvăluiri despre fosta sa soție. Bărbatul a povestit cum s-au cunoscut. Amândoi fiind muzicieni, s-au întâlnit la un turneu al lui Horia Moculescu. Au stat la povești și au jucat cărți, iar între ei a început să se înfiripeze o poveste de dragoste.

„După spectacol, băieţii au plecat cu iubitele, iar eu am rămas cu Angela, să vadă emisiunea pe care o înregistrase. Şi, după asta, am mers în cuşeta mea să jucăm cărţi. A fost un moment plăcut pentru amândoi acea seară”, povestea Sorin Movileanu.

Angela Similea și Sorin Movileanu au avut împreună un fiu, iar după divorț tatăl lui nu a mai știut de el. Mai mult decât atât, fostul soț al Angelei Similea a spus că aceasta nu a fost fidelă niciunui partener al său. Sorin Movileanu a acuzat-o pe cântăreață că este o femeia rea, iar mama acesteia a fost chiar și mai rea.

„Este o femeie rea, egoistă, care a fost influențată negativ de către mama ei, Gherghina, un diavol de om. Banii au fost întotdeauna importanți pentru ea… Niciodată n-a contat cu cine era căsătorită, ea și-a înșelat toți bărbații. Angela Similea nu are nici un pic de Dumnezeu. Toti cei cu care s-a culcat erau căsătoriți. S-a culcat și cu Piersic, și cu nașul nostru, Titus Munteanu, și cu Marcel Dragomir”, a mai susținut Sorin Movileanu.

Angela Similea trăiește în America
De mai mulţi ani, Angela Similea duce o viaţă discretă, departe de lumina reflectoarelor. Trăieşte deja de mai mulţi ani în America, la fiul ei Sorin Hilgen, făcând anual drumuri către România pentru a-şi vizita rudele ori pentru a onora diverse invitaţii în cadrul evenimentelor artistice.

Însă, ajunsă la 76 de ani, Angela Similea nu are de gând să se retragă de pe scena muzicală, aşa cum se zvonea în presă. Angela Similea, Corina Chiriac, Dida Drăgan și Marina Voica s-au revăzut recent la un eveniment monden. Cele mai iubite artiste s-au reîntâlnit la redeschiderea Casei de Cultură din Chiajna, la 5 martie 2023.

Bebe abandonat lângă un coș de gunoi, acum CEO al unei companii de peste 62 milioane $

Jurnalul vieții începe de obicei în sânul unei familii iubitoare, unde dragostea și sprijinul îngrijesc creșterea indivizilor. Cu toate acestea, pentru Freddie Figgers, acum în vârstă de 32 de ani, traseul sa abătut dramatic de la normalitate.

Intrarea lui Freddie în lume a fost marcată de abandon, deoarece mama sa biologică a ales să-l abandoneze ca pe un refuz nedorit. Găsit ca un nou-născut pe străzi, primele sale zile au fost departe de căldura și siguranța unei familii iubitoare.

“Nu ar trebui să fiu nici măcar aici,” reflectă Freddie, recunoscând contrastul pronunțat dintre începuturile sale și debutul obișnuit în viață.

Totuși, destinul a intervenit sub forma lui Nathan și Betty Figgers, care au căutat să umple golul din viața lor, întinzând o mână de compasiune copilului abandonat. Alegând să-l adopte pe Freddie, i-au oferit o speranță, o șansă la un nou început.

În mod remarcabil, originile biologice ale lui Freddie au avut puțină influență asupra sentimentului său de apartenență, deoarece a găsit alinare și scop în brațele îngrijitoare ale familiei sale adoptive. “Uimitor, poți întâlni oameni ca aceia,” reflectează Freddie, “și până în ziua de azi nu mi-am întâlnit niciodată părinții biologici. Nu am avut niciodată interesul.”

Pe măsură ce a crescut, aptitudinile inerente ale lui Freddie pentru înțelegerea dispozitivelor electronice au devenit evidente. La vârsta de 10 ani, demonta și remonta un computer din 1989, demonstrând un talent precoce pentru tehnologie. La 12 ani, își câștigase primul loc de muncă ca tehnician IT, punând bazele pentru un viitor marcat de inovație și antreprenoriat.

Nedeteriorat de lipsa educației formale, Freddie și-a forjat propriul drum, aventurându-se în lumea autoangajării la vârsta fragedă de 15 ani. Construind o bază de date în nori în curtea sa din spate, a pus bazele pentru ceea ce avea să înflorească în Figgers Communications, propria sa afacere de telecomunicații.

Astăzi, Freddie este fondatorul și CEO-ul Figgers Wireless, o firmă de telecomunicații deținută de afro-americani evaluată la peste 62,3 milioane de dolari. Călătoria sa de la un copil abandonat la un antreprenor de succes este o dovadă a rezilienței și determinării, sfidând cotele împotriva sa.

În afara succesului în afaceri, ingeniozitatea lui Freddie a atins vieți în moduri profunde. Motivat de dorința de a-și ajuta tatăl adoptiv, care s-a confruntat cu Alzheimer, Freddie a dezvoltat soluții inovatoare pentru a ajuta la îngrijire. De la instalarea unui sistem de comunicare bidirecțional la încorporarea de dispozitive GPS în pantofi, invențiile sale au servit ca o linie de viață pentru cei dragi.

Acum, eforturile lui Freddie se concentrează pe dezvoltarea uneltelor pentru a ajuta diabeticii. Cu un ochi atent la combaterea epidemiei de diabet, el conduce eforturile pentru a dezvolta soluții accesibile pentru gestionarea afecțiunii. Respind profitul ca motiv al marilor corporații medicale, Freddie rămâne ferm în angajamentul său de a prioriza oamenii în fața profitului.

Pe măsură ce continuă să exploreze noi teritorii și să facă un impact semnificativ asupra lumii, Freddie Figgers se ridică ca un far al inspirației. Reziliența, ingeniozitatea și angajamentul său neclintit față de a servi pe alții sunt o dovadă a puterii spiritului uman.

Freddie, călătoria ta până acum este cu adevărat extraordinară. Pe măsură ce îți asumi noi proiecte, îți dorim tot binele în toate eforturile tale viitoare. Ești minunat!