Angela Rusu nu s-a mai putut abţine

Un nou scandal iese la iveală în lumea muzicii populare
Cântăreața Angela Rusu a fost invitată în platoul emisiunii lui Măruță, acolo unde a fost supusă testului ”sosurile picante”. În cadrul acestei rubrici, vedetele trebuie să răspundă sincer la niște întrebări incomode, iar dacă nu vor ca întrebarea să fie citită cu voce tare, ele sunt nevoite să mănânce un sos foarte iute.

Cu toate astea, interpreta de muzică populară nu a stat pe gânduri prea mult și a dat răspunsuri care, după spusele ei, ”s-ar putea solda cu procese în instanță”.

Cine crede că e cel mai prefăcut cântăreț din industrie
Mai în glumă, mai în serios, Angela Rusu și-a exprimat o serie de nemulțumiri cu privire la unele nume grele din showbiz-ul românesc. Astfel, întrebată fiind cine crede că este cel mai prefăcut artist din muzica populară, ea a răspuns sincer și rapid că Laura Lavric, pe care a caracterizat-o mai apoi ca fiind ”perversă, rea și invidioasă”.

”A vorbit foarte urât la adresa mea, că cine sunt eu, e cea mai prefăcută, vorbește de toți artiștii nu doar de mine, vorbește foarte urât, acum e cu tine la masă, ai plecat și te-a bârfit. Nu mi se pare corect să faci așa, oamenii au multe fețe (..)

„Perversă, rea și invidioasă (..) A fost vorba de niște afișe, nemulțumirea ei era că eu eram încadrată în imaginile respective mai mare, iar ea mai mică, a fost o mare supărare, a sunat pe toată lumea, că cine mă știe pe mine, cum să fiu eu peste ea.

Vreau să îi transmit ceva. ”Doamna cântecului românesc, ce hit aveți dumneavoastră?” Oare ce caut lângă Măruță și sunt invitată de ani de zile? Că nu știe nimeni cine e Angela Rusu? Aveți o vârstă, să vă dea Dumnezeu sănătate, dar să vă mai documentați un pic, vă rog frumos”, a spus artista, în direct la TV.

În continuare, ea a fost întrebată despre cine crede că este o artistă care nu are talent în această industrie.

„E părerea mea personală, doamna Elena Merișoreanu de exemplu, nu mi se pare că are atât de mult talent”, a fost răspunsul Angelei Rusu.

Avertizare Meteo De Ninsori Și Viscol: Cod Galben În Mai Multe Județe Din Țară

Avertizare Meteorologică: Cod Galben pentru Vreme Rea în România

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben pentru vreme rea în mai multe regiuni din România, cu valabilitate pentru zilele de 11 și 12 martie. Potrivit prognozei meteorologice, se anticipatează fenomene precum ninsorile abundente și viscolul, care vor fi însoțite de vânt puternic și ploi abundente, afectând diverse zone ale țării.

În intervalul 11 martie, începând cu ora 10:00 și până la 12 martie, ora 05:00, se prevăd intensificări ale vântului în Banat, sudul Crișanei și Carpații Meridionali, cu viteze cuprinse între 55 și 65 km/h, iar pe crestele munților, rafalele vor atinge temporar 80…90 km/h.

În Munții Banatului și Carpații Meridionali se vor înregistra și precipitații sub formă de ploaie, iar cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp, cu valori izolate peste 30 l/mp. La altitudini mai mari de 1700 m, în special în Carpații Meridionali, se așteaptă ninsori abundente și viscol.

Pentru intervalul 12 martie, începând cu ora 05:00 și până la 13 martie, ora 10:00, se prognozează precipitații moderate în jumătatea de est a țării, însoțite de intensificări ale vântului, cu rafale între 45 și 55 km/h. Cantitățile de apă vor fi în medie de 15…20 l/mp, cu valori izolate peste 25 l/mp.

Meteorologii avertizează că fenomenele meteorologice prognozate, precum vântul puternic, ploile abundente, ninsorile și viscolul, pot fi temporar periculoase pentru anumite activități. Este recomandată precauție sporită în deplasări și respectarea indicațiilor autorităților.

Administrația Națională de Meteorologie va actualiza prognoza în funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice. Cetățenilor le este recomandat să urmărească în mod constant informările oficiale și să ia măsurile necesare pentru a se proteja de condițiile meteorologice nefavorabile.