Așa arată și ce fac nepoții lui Elizabeth Taylor

Așa arată și ce fac nepoții lui Elizabeth Taylor

Una dintre cele mai fermecătoare și admirate actrițe de la Hollywood, din păcate, a trecut în neființă în 2011, la vârsta de 79 de ani, lăsând familia și fanii ei loiali în lacrimi. Nepoții celei legendare sunt absolut unici și au moștenit cele mai bune calități de la bunica lor.

 

Trebuie menționat că Taylor avea 10 nepoți și să discutăm acum ce fac și cum arată ei în prezent.

 

Naomi

După cum a menționat Naomi, ea a moștenit obsesia pentru accesorii și outfituri strălucitoare de la bunica ei adorată și, ca rezultat, este acum o stilistă de succes. Femeia în vârstă de 46 de ani a adăugat că timpul prețios petrecut cu bunica sa decedată a fost cel mai bun din viața ei.

 

Laela

Laela a fost primul nepot al actriței iconice. Femeia a mărturisit că, de fapt, a primit cea mai mare atenție din partea celebrei sale bunici, și a avut o legătură strânsă și o relație caldă cu toți frații săi. A fost bunica ei care i-a învățat tehnicile de machiaj și utilizarea cosmeticelor, definind concepția de frumusețe. Taylor a ajutat-o mult și în domeniul coafurii. Laela lucrează în prezent ca designer grafic în Statele Unite.

 

Quinn

Mulți sunt de părere că Quinn este singurul care a moștenit aspectul strălucitor al celebrei sale bunici. El este cu adevărat o persoană creativă care se interesează foarte mult de fotografie și de pictură.

 

Tarquin

Tarquin a decis să urmeze pașii în cariera bunicii sale Taylor. Tânărul este un regizor talentat și gândul la bunica sa nu încetează niciodată să-i încălzească inima. El apreciază generozitatea și bunătatea bunicii sale.

 

Împărtășiți-vă părerea!

“S-a transformat într-o chiflă!” Paparazzi au surprins imagini cu Pierce Brosnan și soția lui

Cuceritorul de la Hollywood, Pierce Brosnan, și-a găsit sufletul pereche în Mexic. Noua soție a actorului își face o treabă excelentă jucând rolul unei mame iubitoare pentru copiii pe care Brosnan îi are din căsătoria anterioară.

Piers a subliniat de mai multe ori că viața lor împreună este minunată și că sunt cu adevărat fericiți împreună. El stă întotdeauna în apărarea singurei sale soții. Actorul însuși a remarcat că aspectul soției sale a suferit schimbări semnificative.

Fanii au fost uimiți să descopere că soția actorului a luat în greutate. În ciuda faptului că cântărește 220 de lire sterline, Pierce Brosnan susține că ea este cea mai frumoasă femeie din lume. Recent, paparazzi au surprins imagini cu soția actorului în costum de baie în timpul vacanței. Utilizatorii de internet și-au exprimat opinia: „Nu arată ca ea!”, „De ce nu își acordă atenție?”, „Are nevoie de activitate fizică”.

Pierce, în ciuda tuturor criticilor, o apără cu tărie pe soția sa. El a spus: „Timpul trece, dar soția mea rămâne marea mea dragoste a vieții”.

„Îmi iubesc cu adevărat soția unică. O iubesc în unicitatea ei și o voi iubi întotdeauna pentru ceea ce este!”, a subliniat Brosnan. „Ea chiar are ceva de care să fie mândră”, au remarcat fanii săi.

Pierce Brosnan, unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, și soția sa au fost recent subiectul unor știri în mediul online, după ce paparazzi i-au surprins într-o escapadă romantică, iar atenția publicului a fost atrasă de aspectul fizic al soției sale. În timp ce unii au comentat negativ pe marginea greutății ei, alții au susținut că frumusețea interioară este ceea ce contează cu adevărat.

Este important să înțelegem că greutatea și aspectul fizic al unei persoane nu ar trebui să fie subiectul principal al discuției. În schimb, ar trebui să ne concentrăm pe valorile și calitățile lor umane, care sunt mult mai importante și relevante pentru caracterul și personalitatea lor.

Pierce Brosnan și soția sa au fost văzuți într-o excursie pe coasta de vest, unde au fost surprinși de paparazzi în timp ce se bucurau de o plimbare relaxantă pe malul mării. Cu toate acestea, atenția publicului a fost atrasă de aspectul fizic al soției lui Brosnan, care părea să fi câștigat în greutate.