O fata de 14 ani din Botosani a nascut!

Din păcate, lipsa educației în România aduce la lumină povești nu tocmai plăcute! Este și cazul unei adolescente în vârstă de 14 ani din Botoșani, care a adus pe lume un bebeluș! Copila a născut prin cezariană!

O adolescentă de 14 ani din Botoșani a născut prin cezariană. Minora a adus pe lume un băiețel de 3,690 de grame. Din fericire, ea și copilul sunt sănătoși și nu au întâmpinat probleme la naștere.

Potrivit spynews.ro, minora le-a mărturisit medicilor că tatăl bebelușului are 22 de ani și îi așteaptă pe amândoi acasă.

Educația sexuală, introdusă în școlile din România

Premierul Florin Cîțu spune că educația sexuală va fi introdusă în școală într-un curs de „educație pentru viață”, începând de anul viitor, și că părinții care nu sunt de acord își vor putea retrage copiii, la fel cum se întâmplă în cazul orelor de religie. „Decizia e luată”, a spus premierul.

Anunțul vine după ce Senatul a respins solicitarea președintelui Klaus Iohannis de reexaminare a legii și a votat-o în forma veche, în care participarea copiilor la ore de educație sexuală este condiționată de acordul scris al părintelui.

„Am vorbit cu ministrul Cîmpeanu după acest vot și am luat decizia – și o vom implementa, curricula ține de Ministerul Educației prin legea educației – va introduce de anul viitor o clasă care se va numi Educație pentru viață. Va fi introdusă obligatoriu, dar părinții care doresc să își retragă copiii din acea clasă vor putea să o facă. Ca ora de religie va funcționa. Ministrul Educației cred că o va anunța zilele următoare, decizia este luată”, a spus Cîțu la TVR 1.

„Am fost concediați!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda, puși în fața faptului împlinit.

“Am fost concediați!” – este declarația șocantă făcută de Gabriela Cristea și Tavi Clonda, care au fost puși în fața faptului împlinit atunci când designerul lor a decis să încheie colaborarea cu ei. Această veste a venit ca un șoc, mai ales că cei doi erau în toiul renovărilor și aveau nevoie de sprijinul specialistului pentru decorarea locuinței lor.

Gabriela Cristea, cunoscută pentru activitatea sa pe rețelele de socializare, nu ezită să împărtășească cu urmăritorii săi atât momentele frumoase, cât și cele mai puțin plăcute din viața sa. Recent, ea și soțul ei, Tavi Clonda, au fost neplăcut surprinși când designerul cu care colaboraseră a decis să își încheie activitatea cu ei, fără a oferi detalii despre motivele acestei decizii.

Decizia designerului a lăsat cuplul într-o situație dificilă, mai ales că reparațiile erau aproape finalizate, iar Gabriela și Tavi aveau nevoie de ajutor pentru decorarea locuinței lor. În ciuda acestui obstacol neașteptat, Gabriela Cristea a hotărât să meargă mai departe și să se descurce singură, având în vedere că apelarea la un alt specialist ar fi prelungit procesul de finalizare a lucrărilor.

Cu toate acestea, ea i-a sugerat soțului său, Tavi Clonda, să caute un alt designer pentru partea de decorare a zonei de studio, în timp ce ea își va asuma responsabilitatea pentru restul locuinței. Cu toate că este în semi-panică din cauza situației neașteptate, Gabriela Cristea își menține optimismul și hotărârea de a face tot posibilul pentru a finaliza renovările conform planului.

Această experiență neplăcută arată că în viață pot apărea obstacole neașteptate, dar este important să rămânem flexibili și să ne adaptăm la situații noi, fără să ne pierdem determinarea și speranța că vom depăși cu succes orice provocare.