„Am fost concediați!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda, puși în fața faptului împlinit.

“Am fost concediați!” – este declarația șocantă făcută de Gabriela Cristea și Tavi Clonda, care au fost puși în fața faptului împlinit atunci când designerul lor a decis să încheie colaborarea cu ei. Această veste a venit ca un șoc, mai ales că cei doi erau în toiul renovărilor și aveau nevoie de sprijinul specialistului pentru decorarea locuinței lor.

Gabriela Cristea, cunoscută pentru activitatea sa pe rețelele de socializare, nu ezită să împărtășească cu urmăritorii săi atât momentele frumoase, cât și cele mai puțin plăcute din viața sa. Recent, ea și soțul ei, Tavi Clonda, au fost neplăcut surprinși când designerul cu care colaboraseră a decis să își încheie activitatea cu ei, fără a oferi detalii despre motivele acestei decizii.

Decizia designerului a lăsat cuplul într-o situație dificilă, mai ales că reparațiile erau aproape finalizate, iar Gabriela și Tavi aveau nevoie de ajutor pentru decorarea locuinței lor. În ciuda acestui obstacol neașteptat, Gabriela Cristea a hotărât să meargă mai departe și să se descurce singură, având în vedere că apelarea la un alt specialist ar fi prelungit procesul de finalizare a lucrărilor.

Cu toate acestea, ea i-a sugerat soțului său, Tavi Clonda, să caute un alt designer pentru partea de decorare a zonei de studio, în timp ce ea își va asuma responsabilitatea pentru restul locuinței. Cu toate că este în semi-panică din cauza situației neașteptate, Gabriela Cristea își menține optimismul și hotărârea de a face tot posibilul pentru a finaliza renovările conform planului.

Această experiență neplăcută arată că în viață pot apărea obstacole neașteptate, dar este important să rămânem flexibili și să ne adaptăm la situații noi, fără să ne pierdem determinarea și speranța că vom depăși cu succes orice provocare.

O femeie din Republica Moldova, devenită amanta unui bărbat căsătorit, i-a scris o scrisoare în semn de regret soției fostului său amant.

Femeia și-a deschis sufletul și a povestit cu emoție despre experiența sa într-o relație de iubire imposibilă.

Scrisoarea sa a fost publicată pe un blog, unde aproape 3.000 de persoane au distribuit povestea citită.

„Probabil mă urăști deja. Poate m-ai etichetat deja cu toate cuvintele urâte, sau ai să o faci în curând, dacă nu ai făcut-o deja. Dar va veni momentul când vei afla.

Poate ai observat deja. Poate că am lăsat din greșeală ceva în casa lui sau în mașina lui, dar el a jurat că este de la sora lui. Poate ai simțit parfumul meu, chiar dacă își schimbă hainele des.

Simți, chiar dacă nu vrei să recunoști, dar vrei să negi realitatea. Am fost în locul tău și am urât-o pe ea. Ce nu am înțeles până când nu am fost eu însămi în locul ei este că vina a fost a lui, nu a ei sau a mea.”, a început femeia scrisoarea.

„Am crezut minciunile lui când eram împreună”
Desigur, există întotdeauna mai mulți vinovați, dar nu am fi putut face nimic pentru a ne îndrăgosti de cineva care era ocupat. Am crezut minciunile lui când eram împreună în pat, când discutam despre viitor, deși știam că nu va fi așa. Mi-a promis că te va părăsi, dar știam că sunt doar cuvinte, pentru că în fiecare seară se întorcea la tine și îți mărturisea iubirea. Am crezut când mi-a spus că mă iubește.”, a continuat amanta.

„Dragostea ne face să credem în minciuni”
„Și știu că ar fi trebuit să am mai mult respect de sine să plec mai devreme, dar dragostea ne face să facem lucruri prostești. Dragostea ne face să credem în minciuni. Dragostea ne permite să vedem exact ceea ce ne dorim și să ascundă ceea ce nu acceptăm.

Așa au fost apelurile târzii pe care le așteptam. Dar știam în adâncul inimii că, dacă mă iubește cu adevărat, ar fi trebuit să fie cu mine, dar nu era. El a țesut atât de priceput o pânză de minciuni, încât am căzut în ea.”, a mai spus ea.

„Totul a fost un joc. El a stabilit regulile, iar eu le-am urmat”
Amanta a detaliat regulile pe care bărbatul le-a stabilit de la început pentru a accepta situația imposibilă.

„Nu aveam voie să facem poze împreună. Nu aveam voie să mergem la anumite locuri împreună. Nu puteam spune nimic altora. Am fost salvată în telefonul său sub un alt nume și îl puteam suna doar în timpul programului său. A fost greu să îl văd plecând, în timp ce eu îmi doream ca el să rămână.

Dar cel mai mult, îmi cer scuze. Nu doar pentru că am devenit parte a unui triunghi amoros, ci și pentru că el nu te respectă și nu te iubește suficient de mult pentru a fi adevărat. Îmi pare rău că ești cu cineva care nu este demn de tine. Pentru că, altfel, nu aș fi fost aici.”, a scris femeia.

„Dacă nu cu mine, te-ar înșela cu altcineva”
„Adevărul este că, dacă nu cu mine, atunci te-ar înșela cu altcineva. Așa sunt ei – trădătorii. Îl iubesc mult și mi-a trebuit multă putere să plec, pentru că voiam pe cineva care să mă vrea doar pe mine.

Nu mai vroiam să fiu amanta lui

. M-am săturat să fiu secretul lui. Dar, cel mai mult, am realizat că nu vreau să particip la ceva care să te rănească cu aceeași durere pe care am simțit-o când eram în locul tău.

Femeile se învinuiesc adesea una pe cealaltă, când adevărul este că amândouă sunt îndrăgostite de același bărbat. Îmi asum greșelile, dar nu am putut să le controlez.

Dacă rămâneți împreună, îți doresc tot ce este mai bun dintr-o inimă curată. Îmi pare rău pentru durerea pe care ți-am provocat-o. Adevărul va ieși întotdeauna la iveală, și cu cât minciuna este mai mare, cu atât mai dureroasă este. Și, chiar dacă mă doare, știu că te va durea și pe tine, iar el nu merită nici măcar asta.”, a încheiat amanta scrisoarea.