O femeie din Republica Moldova, devenită amanta unui bărbat căsătorit, i-a scris o scrisoare în semn de regret soției fostului său amant.

Femeia și-a deschis sufletul și a povestit cu emoție despre experiența sa într-o relație de iubire imposibilă.

Scrisoarea sa a fost publicată pe un blog, unde aproape 3.000 de persoane au distribuit povestea citită.

„Probabil mă urăști deja. Poate m-ai etichetat deja cu toate cuvintele urâte, sau ai să o faci în curând, dacă nu ai făcut-o deja. Dar va veni momentul când vei afla.

Poate ai observat deja. Poate că am lăsat din greșeală ceva în casa lui sau în mașina lui, dar el a jurat că este de la sora lui. Poate ai simțit parfumul meu, chiar dacă își schimbă hainele des.

Simți, chiar dacă nu vrei să recunoști, dar vrei să negi realitatea. Am fost în locul tău și am urât-o pe ea. Ce nu am înțeles până când nu am fost eu însămi în locul ei este că vina a fost a lui, nu a ei sau a mea.”, a început femeia scrisoarea.

„Am crezut minciunile lui când eram împreună”
Desigur, există întotdeauna mai mulți vinovați, dar nu am fi putut face nimic pentru a ne îndrăgosti de cineva care era ocupat. Am crezut minciunile lui când eram împreună în pat, când discutam despre viitor, deși știam că nu va fi așa. Mi-a promis că te va părăsi, dar știam că sunt doar cuvinte, pentru că în fiecare seară se întorcea la tine și îți mărturisea iubirea. Am crezut când mi-a spus că mă iubește.”, a continuat amanta.

„Dragostea ne face să credem în minciuni”
„Și știu că ar fi trebuit să am mai mult respect de sine să plec mai devreme, dar dragostea ne face să facem lucruri prostești. Dragostea ne face să credem în minciuni. Dragostea ne permite să vedem exact ceea ce ne dorim și să ascundă ceea ce nu acceptăm.

Așa au fost apelurile târzii pe care le așteptam. Dar știam în adâncul inimii că, dacă mă iubește cu adevărat, ar fi trebuit să fie cu mine, dar nu era. El a țesut atât de priceput o pânză de minciuni, încât am căzut în ea.”, a mai spus ea.

„Totul a fost un joc. El a stabilit regulile, iar eu le-am urmat”
Amanta a detaliat regulile pe care bărbatul le-a stabilit de la început pentru a accepta situația imposibilă.

„Nu aveam voie să facem poze împreună. Nu aveam voie să mergem la anumite locuri împreună. Nu puteam spune nimic altora. Am fost salvată în telefonul său sub un alt nume și îl puteam suna doar în timpul programului său. A fost greu să îl văd plecând, în timp ce eu îmi doream ca el să rămână.

Dar cel mai mult, îmi cer scuze. Nu doar pentru că am devenit parte a unui triunghi amoros, ci și pentru că el nu te respectă și nu te iubește suficient de mult pentru a fi adevărat. Îmi pare rău că ești cu cineva care nu este demn de tine. Pentru că, altfel, nu aș fi fost aici.”, a scris femeia.

„Dacă nu cu mine, te-ar înșela cu altcineva”
„Adevărul este că, dacă nu cu mine, atunci te-ar înșela cu altcineva. Așa sunt ei – trădătorii. Îl iubesc mult și mi-a trebuit multă putere să plec, pentru că voiam pe cineva care să mă vrea doar pe mine.

Nu mai vroiam să fiu amanta lui

. M-am săturat să fiu secretul lui. Dar, cel mai mult, am realizat că nu vreau să particip la ceva care să te rănească cu aceeași durere pe care am simțit-o când eram în locul tău.

Femeile se învinuiesc adesea una pe cealaltă, când adevărul este că amândouă sunt îndrăgostite de același bărbat. Îmi asum greșelile, dar nu am putut să le controlez.

Dacă rămâneți împreună, îți doresc tot ce este mai bun dintr-o inimă curată. Îmi pare rău pentru durerea pe care ți-am provocat-o. Adevărul va ieși întotdeauna la iveală, și cu cât minciuna este mai mare, cu atât mai dureroasă este. Și, chiar dacă mă doare, știu că te va durea și pe tine, iar el nu merită nici măcar asta.”, a încheiat amanta scrisoarea.

Cine Este Sorin Gonțea De La Power Couple. Soțul Daianei Anghel A Trecut Prin Momente Dificile În Viață

Sorin Gonțea s-a făcut remarcat publicului larg odată cu participarea la emisiunea Power Couple România, alături de soția lui, Daiana Anghel. Bărbatul este un bucătar cunoscut din România, care a realizat meniuri pentru mai multe restaurante din București, dar și din alte orașe.

Cine este Sorin Gonțea de la Power Couple Sorin Gonțea s-a născut la Brașov, oraș în care este stabilit și în ziua de azi. Concurentul de la Power Couple România are 49 de ani și de 9 ani formează un cuplu cu Daiana Anghel. Deși între ei este o diferență de vârstă de 10 ani, pentru cei doi acest lucru nu a reprezentat niciodată un impediment.

So, cum este alintat de soția lui, este un cunoscut chef din România, care a făcut meniuri penru diferite restaurante din București, dar și din alte orașe. În urmă cu ceva timp, apreciatul bucătar a anunțat că urmează să își deschidă propriul restaurant, iar soția lui îl ajută la amenajare.

Calitățile culinare ale lui Sorin Gonțea au fost lăudate și de concurenții Power Couple, întrucât acesta i-a „răsfățat” zilnic cu preparate delicioase, de la micul dejun până la cină.

Deși Daiana Anghel este un cunoscut influencer de skincare, nici ea și nici soțul ei nu își trăiesc viața personală în luminile reflectoarelor, astfel că, până la participarea la emisiunea de la Antena 1, nu se știau foarte multe lucruri despre el.

Soțul Daianei Anghel a suferit un infarct Daiana Anghel și Sorin Gonțea s-au căsătorit în urmă cu patru ani, în cadrul unei ceremonii frumoase, la Brașov. La cununia civilă, cei doi au ales să poarte ținute asortate, în nuanțe de roz.

La un an de la nuntă, Sorin Gonțea a suferit un infarct, eveniment anunțat pe rețelele de socializare de către soția lui. „So a făcut un infarct azi dimineață și este internat în spital, mâine urmează să-i facă toate analizele. Acum este stabil, este ok… doar că, cred că mă înțelegeți că nu am chef acum și nu-mi arde de story, de quiz, de ce aveam de postat. Vă rog să aveți răbdare câteva zile, până când voi ști că totul este ok și că o să se întoarcă acasă și ne liniștim”, spunea, la momentul respectiv, influencerița.

Sorin Gonțea a suferit de sindromul Cluster Acel infarct nu a fost singura problemă de sănătate cu care s-a confruntat Sorin Gonțea. Soțul Daianei Anghel a dezvăluit că a suferit de Sindromul Cluster, care se manifestă prin dureri de cap insportabile și pentru care nici nu există tratament.

Chef-ul a făcut dezvăluirea în cadrul competiției Power Couple, când a fost nevoit să suporte „durerile nașterii”. „Sorin a trecut prin Sindromul Cluster. Este ceva ce așa cum apare, și dispare. Este vorba despre o durere foarte, foarte accentuată de cap și care este echivalată ca și intensitate și nivel de durere cu amputarea pe viu”, a afirmat Daiana Anghel. Pentru Sindromul Cluster nu există tratament, iar medicamentele pentru durere nu sunt de foarte mare ajutor. „Nu există tratament, nu există calmante și trebuie să înveți să fii prieten cu durerea, nu ai încontro. Se manifestă la bărbații între 30 și 40 de ani. Apare de niciunde și este o inflamare a nervului trigemen, de fapt. Problema e că durerea în lunile astea trei, când apare, în cursul anului, în luna de mijloc este la apogeu. Ai 14, 15, 16 crize de genul ăsta pe zi, de dureri de cap. Nu poți să dormi deloc, pentru că în momentul în care încerci să adormi vine următoarea criză. Vin așa în lanț. E durere în ciorchine – așa se numește Sindromul Cluster și e ceva rău”, a explicat Sorin Gonțea.