După 12 ani, vedeta TV Mara Bănică demisionează!

Jurnalista Mara Bănică, o prezență cunoscută și apreciată în lumea media românească, a luat o decizie surprinzătoare care a stârnit interesul și curiozitatea publicului. După o impresionantă perioadă de 12 ani petrecuți la postul de televiziune unde și-a construit o reputație solidă, Mara Bănică a anunțat în mod neașteptat că își dă demisia. Vestea a fost comunicată prin intermediul paginii sale de Facebook, oferindu-le fanilor și urmăritorilor săi o explicație sinceră și emoționantă a motivului din spatele acestei decizii radicale.

În vârstă de 45 de ani, Mara Bănică a dezvăluit că motivul principal care a stat la baza acestei alegeri radicale este pregătirea pentru un pas nou și important în viața sa personală. Ea și soțul ei au primit vestea minunată că vor deveni părinți pentru prima dată împreună, așteptând cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Cu toate că Mara și soțul ei s-au căsătorit religios în luna iunie a acestui an, bucuria de a aduce un nou membru în familia lor le-a umplut inimile de fericire și anticipare.

„Stiu că vă datorez câteva răspunsuri legate de «dispariția» mea de pe micul ecran. Am tot amânat acest moment, dintr-un motiv extrem de simplu, pe care îl veți vedea…(…) După 12 ani de colaborare, chiar simți nevoia de o schimbare! Vestea cea mare insă, este faptul că eu și soțul meu vom deveni părinți, undeva peste cinci luni.” – a împărtășit Mara Bănică pe rețelele de socializare, într-o postare plină de emoție și bucurie autentică.

Această etapă semnificativă în viața lui Mara Bănică marchează începutul unei călătorii noi și pline de emoții în calitate de mamă pentru a doua oară. Decizia ei de a părăsi domeniul media și de a se dedica în totalitate acestei experiențe unice este o dovadă a priorităților și valorilor sale. Ea a ales să investească timpul și energia în construirea unei familii fericite și în creșterea copilului lor cu dragoste și devotament.

Pe lângă îndatoririle și responsabilitățile care vin odată cu sarcina, Mara Bănică se pregătește să se bucure de fiecare moment al acestei perioade speciale, savurând fiecare clipă alături de soțul ei și de micuțul lor viitor. Această nouă etapă a vieții sale este una care aduce cu sine numeroase schimbări și provocări, dar și momente de fericire și împlinire profundă.

Prin intermediul acestei decizii curajoase și așteptării cu entuziasm a sosirii pe lume a copilului lor, Mara Bănică transmite un mesaj puternic despre importanța familiei și a legăturii dintre membrii acesteia. Ea este un exemplu elocvent al modului în care prioritățile și perspectivele pot evolua și se pot reorienta în funcție de experiențele personale și de schimbările din viață. Astfel, Mara Bănică devine nu doar o jurnalistă respectată, ci și o mamă devotată și inspirațională, care își construiește propria poveste de viață într-un mod autentic și plin de sens.

Cum sa te rogi pentru copiii tai. Dupa cum se spune in popor: „Rugaciunea mamei te scoate si de la fundul marii.”

Rugăciunea unei mame pentru copiii săi este un act profund și emoționant de închinare către Dumnezeu, exprimând dorința și speranța unei mame pentru binele și binecuvântarea copiilor săi. În această rugăciune plină de umilință și devotament, mama se adresează Creatorului cerului și pământului, implorând ajutorul și protecția divină pentru cei dragi sufletului ei.

„Dumnezeule, Ziditorule al tuturor făpturilor!”, începe mama rugăciunea sa, recunoscându-L pe Dumnezeu ca Sursa și Creatorul vieții. Ea își exprimă recunoștința pentru darul minunat al maternității și pentru binecuvântarea de a fi mama. Cu umilință și adâncă conștiință a responsabilității sale, mama își dedică rugăciunea lui Dumnezeu, implorând ajutorul și îndrumarea Sa în creșterea și îngrijirea copiilor săi.

În această rugăciune, mama își exprimă dorința ca copiii săi să fie binecuvântați cu harul și lumina divină, pentru a putea trăi în conformitate cu voia lui Dumnezeu și pentru a-L sluji pe El în toate aspectele vieții lor. Ea cere pentru copiii săi întelepciunea și puterea de a urma calea dreaptă, ferindu-se de păcat și de ispitele lumii.

Mama se roagă cu smerenie pentru iertarea și mila lui Dumnezeu asupra copiilor săi, implorând ca ei să fie păziți și ocrotiți în fiecare zi a vieții lor. Ea își dedică viața și rugăciunile pentru binele și fericirea copiilor săi, cerându-i lui Dumnezeu să le dea puterea de a înfrunta provocările și greutățile vieții, precum și harul de a se dezvolta și a se întări în credință și virtute.

Această rugăciune este o expresie profundă a iubirii și devotamentului unei mame pentru copiii săi, arătând că nimic nu se compară cu dorința ei de a-i vedea pe aceștia fericiți și în siguranță, sub ocrotirea și binecuvântarea lui Dumnezeu. Este o chemare sinceră către Cel de Sus pentru a veghea asupra copiilor și a le da puterea și îndrumarea necesară pentru a trăi o viață plină de dragoste, credință și fericire.