Medicii i-au spus unui tată să nu mai încerce să-și salveze fetiță. 30 min mai târziu, nimănui nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat

Povestea remarcabilă a familiei din Dnipro, a devenit subiectul principal al discuțiilor pe internet.

Ruslan și Anastasia Odonec erau fericiții părinți ai doi copii. În seara de Anul Nou, au organizat o petrecere la care au fost invitați rude, prieteni și apropiați. Casa lor impunătoare, cu două etaje și o piscină imensă, a fost atracția serii.

Atmosfera era plină de veselie, dar totul s-a schimbat într-o clipă din cauza unei neatenții.

În timp ce Anastasia și Ruslan pregăteau cina pentru oaspeți, cei doi copii ai lor, Radomir în vârstă de doar 5 ani și sora sa, Alessia, de doar 3 ani, se jucau cu un verișor mai mare.

Deși părinții erau concentrați asupra mesei pentru a asigura totul să fie perfect, au observat că nu mai auzeau zgomotele obișnuite ale copiilor.

De multe ori, bucuria zgomotoasă a Alessiei le ajungea până în bucătărie. De data aceasta, însă, domnea o tăcere deplină.

Ruslan a mers să vadă ce se întâmplă, căutându-i pe copii prin toate camerele.

Nici urmă de ei în camerele de la etaj, așa că au coborât la parter.

Bărbatul a fost șocat când și-a găsit fetița fără suflare, întinsă la marginea piscinei.

A încercat să-i acorde primul ajutor, dar din nefericire, fetița nu reacționa.

Când mama Alessiei a văzut starea fiicei sale, a început să țipe de durere și a leșinat.

Bunicii au chemat ambulanța, iar Ruslan s-a chinuit să o resusciteze pe fiica sa, care zăcea inconștientă.

În urma cursurilor de prim ajutor, Ruslan a continuat să încerce să-și salveze fiica, până când paramedicii au sosit.

Cu toate eforturile, medicii au declarat fetița decedată.

Cu lacrimi în ochi, Ruslan s-a prăbușit la picioarele medicilor, implorându-i să o salveze pe fiica sa.

Însă, medicii au explicat că nu se mai poate face nimic.

Dar, tatăl nu putea accepta că fetița sa murise. A început să o resusciteze din nou, sub privirile uluite ale medicilor.

A continuat manevrele de resuscitare într-o disperare acută. După minute de agonie, a simțit o bătăie a inimii în pieptul fetiței.

A continuat să încerce, iar după 40 de minute, minunea s-a întâmplat: inima fetiței a început să bată din nou.

Medicii erau uimiți: fetița pe care o declaraseră decedată acum o oră respira din nou.

Alessia a fost transportată de urgență la spital, fiind în comă.

Zile întregi, medicii s-au luptat să o țină în viață. În tot acest timp, părinții au continuat să spera la o minune.

După zile de durere, starea fetiței s-a ameliorat considerabil, iar ei au putut respira ușurați.

Fetița a fost transferată la o clinică din Moscova, unde i s-a administrat cel mai eficient tratament.

Deși, din punct de vedere medical, șansele de recuperare erau reduse, Alessia a ieșit din comă și s-a recuperat complet.

Aceasta este starea actuală a fetiței, la un an de la tragedie.

Povestea lor este o dovadă vie că minunile există. Să nu încetăm niciodată să credem în ele!

Nu uitați să distribuiți această poveste și prietenilor voștri!

Un fan i-a reproșat Danei Nălbaru că nu are grijă de sine, însă răspunsul ei a fost fantastic! Felicitări, Dana!

„De ce nu ai grijă de tine? Arăți ca o servitoare!”, i-a scris un fan… Dar uite ce răspuns i-a dat Dana Nălbaru! E genial! Bravo, Dana!

Pe blogul personal, Dana Nălbaru a postat un răspuns ferm la cuvintele urâte adresate de o admiratoare pe pagina sa de Facebook, intitulat „Te părăsesc, iubito”.

Dana Nălbaru, o mamă dedicată a doi copii, este activă pe rețelele de socializare și beneficiază de o largă bază de fani, care o apreciază pentru autenticitatea ei și pentru faptul că spune lucrurilor pe nume. Cu toate acestea, ca în orice comunitate, există și persoane care o critică.

Vedeta a fost criticată pentru aparența sa și pentru procesul natural de îmbătrânire, după ce a postat o fotografie pe Facebook în care apare fără machiaj. O admiratoare i-a trimis următorul mesaj:

„De ce nu ai grijă de tine? Păcat să arăți ca și cum ai fi o servitoare. DAR știu servitoare care arată mai îngrijite. Deci nu insulta pe cei care te-au admirat și încă te mai admiră. ÎNGRIJEȘTE-TE, că o să te părăsească și soțul tău și să nu te miri”.

Răspunsul Danei Nălbaru nu a întârziat să apară!

„Te părăsesc, iubito! Te părăsesc pentru că n-ai avut timp să-ți vopsești părul și să-ți faci unghiile roșii.

Te părăsesc, iubito, pentru că simt în palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinerețe. Te părăsesc pentru că te trezești dimineața și ai grijă de casa în care trăim, în loc să ieși la mall să-ți schimbi garderoba. Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită și dornică de îmbrățișare. Scuzează-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că ești prea atentă la nevoile mele și ale copiilor noștri. Când m-am căsătorit cu tine și-am spus că-mi doresc să-mi fii alături o viață întreagă, îmi imaginam că vei rămâne mereu tânără, că te voi lua de la salon și te voi duce direct la mare, că pe ai noștri copii îi vor crește vecinii și că banii nu vor fi niciodată o problemă. Te părăsesc pentru că n-am înțeles a doua parte din «la bine și la greu».

Ce nu știe dânsa este că-mi place să fiu servitoare. Că fac totul pentru copiii mei, soțul meu, familia mea. Că voi renunța oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea și aplauzele celorlalți ca să fiu cu ei. Ce nu știe dânsa este că mă trezesc în fiecare dimineață lângă copiii mei, că eu le fac micul dejun, eu le pregătesc hăinuțele, eu îi îngrijesc când sunt bolnavi, eu le știu bucuriile și supărările, le știu cele mai mari și mai mici dorințe și fac ca acestea să se împlinească. Eu sunt cea care le spune în fiecare noapte somn ușor, pe mine mă strigă dacă au visat urât și la mine în brațe vin și se aruncă dacă s-au lovit în joacă. Ce nu mai știe dânsa este că îmi place să fiu servitoare în casa mea și că soțul meu este și cel mai bun prieten al meu, că împreună facem lucruri frumoase să se întâmple, că ne sprijinim unul pe celălalt și că universul nostru este familia noastră. Că suntem fericiți așa. Că sub părul meu ciufulit, sub neîngrijirea mea (care o fi aceea despre care spune dânsa) se află foarte multă fericire și liniște.

Aș vrea să-i mai spun doamnei care mi-a scris că mai sunt femei ca mine. Și suntem destul de multe, noi, astea neîngrijitele, care am renunța oricând la micile plăceri personale pentru marile plăceri ale celor pe care-i iubim. Și, culmea, există bărbați care ne acceptă așa și pentru care noi suntem cele mai bune și cele mai frumoase”, a scris Dana Nălbaru. Sursa: adevarul.ro