Un fan i-a reproșat Danei Nălbaru că nu are grijă de sine, însă răspunsul ei a fost fantastic! Felicitări, Dana!

„De ce nu ai grijă de tine? Arăți ca o servitoare!”, i-a scris un fan… Dar uite ce răspuns i-a dat Dana Nălbaru! E genial! Bravo, Dana!

Pe blogul personal, Dana Nălbaru a postat un răspuns ferm la cuvintele urâte adresate de o admiratoare pe pagina sa de Facebook, intitulat „Te părăsesc, iubito”.

Dana Nălbaru, o mamă dedicată a doi copii, este activă pe rețelele de socializare și beneficiază de o largă bază de fani, care o apreciază pentru autenticitatea ei și pentru faptul că spune lucrurilor pe nume. Cu toate acestea, ca în orice comunitate, există și persoane care o critică.

Vedeta a fost criticată pentru aparența sa și pentru procesul natural de îmbătrânire, după ce a postat o fotografie pe Facebook în care apare fără machiaj. O admiratoare i-a trimis următorul mesaj:

„De ce nu ai grijă de tine? Păcat să arăți ca și cum ai fi o servitoare. DAR știu servitoare care arată mai îngrijite. Deci nu insulta pe cei care te-au admirat și încă te mai admiră. ÎNGRIJEȘTE-TE, că o să te părăsească și soțul tău și să nu te miri”.

Răspunsul Danei Nălbaru nu a întârziat să apară!

„Te părăsesc, iubito! Te părăsesc pentru că n-ai avut timp să-ți vopsești părul și să-ți faci unghiile roșii.

Te părăsesc, iubito, pentru că simt în palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinerețe. Te părăsesc pentru că te trezești dimineața și ai grijă de casa în care trăim, în loc să ieși la mall să-ți schimbi garderoba. Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită și dornică de îmbrățișare. Scuzează-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că ești prea atentă la nevoile mele și ale copiilor noștri. Când m-am căsătorit cu tine și-am spus că-mi doresc să-mi fii alături o viață întreagă, îmi imaginam că vei rămâne mereu tânără, că te voi lua de la salon și te voi duce direct la mare, că pe ai noștri copii îi vor crește vecinii și că banii nu vor fi niciodată o problemă. Te părăsesc pentru că n-am înțeles a doua parte din «la bine și la greu».

Ce nu știe dânsa este că-mi place să fiu servitoare. Că fac totul pentru copiii mei, soțul meu, familia mea. Că voi renunța oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea și aplauzele celorlalți ca să fiu cu ei. Ce nu știe dânsa este că mă trezesc în fiecare dimineață lângă copiii mei, că eu le fac micul dejun, eu le pregătesc hăinuțele, eu îi îngrijesc când sunt bolnavi, eu le știu bucuriile și supărările, le știu cele mai mari și mai mici dorințe și fac ca acestea să se împlinească. Eu sunt cea care le spune în fiecare noapte somn ușor, pe mine mă strigă dacă au visat urât și la mine în brațe vin și se aruncă dacă s-au lovit în joacă. Ce nu mai știe dânsa este că îmi place să fiu servitoare în casa mea și că soțul meu este și cel mai bun prieten al meu, că împreună facem lucruri frumoase să se întâmple, că ne sprijinim unul pe celălalt și că universul nostru este familia noastră. Că suntem fericiți așa. Că sub părul meu ciufulit, sub neîngrijirea mea (care o fi aceea despre care spune dânsa) se află foarte multă fericire și liniște.

Aș vrea să-i mai spun doamnei care mi-a scris că mai sunt femei ca mine. Și suntem destul de multe, noi, astea neîngrijitele, care am renunța oricând la micile plăceri personale pentru marile plăceri ale celor pe care-i iubim. Și, culmea, există bărbați care ne acceptă așa și pentru care noi suntem cele mai bune și cele mai frumoase”, a scris Dana Nălbaru. Sursa: adevarul.ro

Descoperă femeia zodiacului cu cea mai mare sinceritate. Este soția ideală pentru orice bărbat.

Fiecare persoană recurge uneori la mici neadevăruri pentru a evita situațiile incomode, dar există unele femei care nu se abat niciodată de la adevăr. Sunt acele femei care spun totul fără menajamente, chiar și atunci când adevărul este dureros. Ele nu caută să își ascundă gândurile sau sentimentele, ci le exprimă deschis și sincer. Aceste femei sunt considerate printre cele mai bune soții, deoarece oferă încredere și transparență totală în relație.

Printre aceste femei sincere, există o zodie care se evidențiază prin bunătatea și sinceritatea lor excepțională. Ele nu se tem să spună adevărul, indiferent cât de dificil ar fi acesta, și nu găsesc justificări pentru a se abate de la el. Cu toate acestea, își aleg cuvintele cu grijă pentru a nu răni pe cei din jur și încearcă să transmită chiar și cele mai dificile mesaje într-un mod delicat.

Femeia din această zodie este cunoscută pentru sinceritatea și onestitatea ei, chiar dacă uneori este înțeleasă greșit de cei din jur. Poate părea arogantă sau pretențioasă, dar în realitate, ea doar își urmează principiile și își exprimă gândurile fără menajamente. Este exigentă în ceea ce privește adevărul și se așteaptă la aceeași transparență din partea celor din jur.

Această femeie nu tolerează minciuna și are așteptări ridicate de la cei din jurul ei. Este pregătită să facă față oricăror situații, chiar și celor dificile sau dureroase, dar preferă să fie confruntată cu adevărul decât să fie păcălită. Cu toate acestea, ea este înțelegătoare și dispusă să ierte, înțelegând că o relație solidă se bazează pe sinceritate și încredere reciprocă.

Femeia din această zodie este Balanța. Ea nu este potrivită pentru oricine, deoarece nu toată lumea poate aprecia sinceritatea ei fără compromisuri. Cu toate acestea, pentru cei care sunt în măsură să o aprecieze, ea este o parteneră perfectă. Este loială și protector, dedicată să își susțină partenerul în orice circumstanțe și să îl ajute să depășească orice obstacol.

În plus, Balanța este o mamă devotată și un partener de încredere în planificarea și construirea unui viitor comun. Ea este punctuală, responsabilă și determinată să ofere tot ce este mai bun celor dragi. Persoanele care au norocul să aibă o Balanță în viața lor se pot considera cu adevărat privilegiați, deoarece vor avea mereu alături o parteneră loială, iubitoare și sinceră.

Charmul și atitudinea sa apreciată o fac să fie o prezență fermecătoare în viața celor din jur. Cu o simplă privire plină de dragoste și pasiune, ea poate cuceri inimile celor din jur. Dacă ai privilegiul să întâlnești o femeie din această zodie, nu o lăsa să treacă pe lângă tine, deoarece vei regreta pierderea unei astfel de persoane minunate în viața ta.