Oana Ciocan și Jador se unesc în căsătorie! Evenimentul anului în industria divertismentului românesc confirmat!

Tatăl lui Jador a ieșit public pentru prima dată după ce a aflat că fiul său se pregătește să își lege destinul de Oana Ciocan, iar declarațiile sale au fost pline de entuziasm și susținere pentru cuplul lor. Deși detalii precum data și ora nunții încă nu sunt stabilite definitiv, Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, și-a exprimat bucuria pentru alegerile făcute de fiul său.

În ceea ce privește viitorul căsătoriei lui Jador, Romeo Dumitrache a mărturisit că se bucură enorm pentru fiul său și pentru decizia acestuia de a face pasul către căsătorie. Nu doar atât, el a lăudat calitățile Oanei Ciocan, viitoarea noră, descrisă ca fiind o persoană harnică și o gospodină desăvârșită.

„Fiul meu și Oana se înțeleg de minune și sunt extrem de fericit pentru ei. A venit momentul potrivit pentru ca Jador să se căsătorească, și mă bucur că au luat această decizie împreună. În discuțiile pe care le-am avut cu Oana la telefon și la întâlnirile noastre, chiar dacă fiecare dintre ei are propriile responsabilități, am remarcat că este o tânără extraordinară. Sunt convins că vor organiza o nuntă minunată, cel mai probabil în această vară. Cu toate acestea, încă nu avem o dată exactă pentru eveniment. Așteptăm să stabilească toate detaliile și să ne anunțe”, a declarat Romeo Dumitrache pentru click.ro.

În timp ce discuțiile despre nunta lui Jador continuă să capete amploare, viitoarea mireasă, Oana Ciocan, emană o fericire palpabilă odată cu consolidarea relației lor și anunțul logodnei. Inelul de logodnă oferit de Jador este o bijuterie deosebită, cu un design distinct și ornamente deosebite. La vârsta de 26 de ani, Oana se simte extrem de norocoasă și nu ezită să își exprime bucuria că va petrece restul vieții alături de Jador. Cei doi deja împărtășesc același cămin, semn că relația lor continuă să evolueze într-o direcție pozitivă.

Relația lor, în continuă creștere și consolidare, pare să fie binecuvântată cu susținere și armonie din partea familiilor lor. În lumina acestor evenimente fericite, cuplul își pregătește pașii pentru a începe o nouă etapă a vieții lor împreună, iar toți cei apropiați sunt alături de ei pentru a le oferi sprijinul și încurajarea necesară în acest moment special.

Rugăciune pentru Postul Paștelui: Aduce sănătate și armonie în familie

În timpul Postului Mare, cunoscut și sub numele de Postul Paștelui, credincioșii își dedică timpul rugăciunii și contemplării, manifestându-și dorința pentru sănătate și armonie în cadrul familiilor lor. Această perioadă este considerată un prilej de reflecție și purificare spirituală, în pregătirea pentru sărbătoarea Învierii Domnului.

În această atmosferă de reculegere și devotament, o rugăciune adecvată de rostit în timpul Postului Paștelui este dedicată cererii binecuvântării divine pentru menținerea sănătății și a armoniei în familie. Rugăciunea transmite adorația și recunoștința credinciosului față de suferința și sacrificiul lui Iisus Hristos pentru mântuirea omenirii.

„Doamne Iisuse Hristoase, Mântuitorul sufletului meu, ascultă-mi rugăciunea de vineri! În această zi a Răstignirii Tale pe Cruce, ai pătimit. Și ai luat moarte pentru păcatele noastre. Mă mărturisesc înaintea Ta, cum că eu sunt cel ce Te-am răstignit cu păcatele mele cele multe. Mă rog bunătății Tale să mă învredniceşti cu Darul Tău. Căci pot răbda patimi pentru credinţa, speranţa şi iubirea ce le am către Tine. La fel precum Tu, Cel îndurat, ai răbdat pentru mântuirea mea. Întăreşte-mă, Doamne, ca de astăzi înainte să port Crucea Ta cu bucurie şi cu mare căinţă! Și să urăsc voinţele mele cele rele. Sădeşte în inima mea întristarea de moartea Ta. Ca să o simt precum au simţit-o Maica Sfântă, ucenicii Tăi şi femeile purtătoare de mir, ce stăteau lângă Crucea Ta. Luminează-mi simţirile, așa cum Tu ai făcut să Te cunoască făpturile neînsufleţite, când s-au mişcat la răstignirea Ta. Așa cum te-a cunoscut tâlharul cel credincios şi pocăit. Și Ți s-a plecat, de l-ai pus în rai. Dă-mi, Doamne, darul Tău! Iartă, Doamne, păcatele mele, pentru Sfintele Tale Patimi. Și cu bună întoarcere şi căinţă mă aşează în rai. Mă închin Crucii Tale, Hristoase, şi pentru iubirea Ta către noi. O, Hristoase al meu răstignit, câte ai pătimit pentru noi! Câte răni şi câtă ocară ai răbdat pentru păcatele noastre şi pentru a ne da încă pildă de adevărată răbdare în suferinţele şi necazurile vieţii acesteia! Si fiindcă acestea ni le trimite Dumnezeu pentru păcatele noastre, ca să ne îndreptăm şi să ne apropiem de El, şi aşa, numai spre folosul nostru ne pedepseşte în această viaţă. De aceea, rogu-mă Ţie, Stăpâne, ca la necazurile, ispitele şi durerile câte ar veni asupra mea, să-mi înmulţeşti împreună şi răbdarea, puterea şi mulţumirea, căci cunosc, că neputincios sânt de nu mă vei întări; orb de nu mă vei lumina; legat de nu mă vei dezlega; fricos de nu mă vei face îndrăzneţ; pierdut de nu mă vei cerca; sclav de nu mă vei răscumpăra cu bogata şi Dumnezeiasca Ta putere şi cu Darul Sfintei Tale Cruci, căreia mă închin şi o măresc, acum, şi pururea şi în vecii vecilor. Amin”.

Prin această rugăciune, credinciosul își exprimă adorația și recunoștința față