Carmen Șerban dezvăluie de ce nu are copii: “Viata nu m-a… adus aici”

Carmen Șerban, celebra cântăreață de muzică de petrecere, a fost invitată în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV, unde a împărtășit cu publicul detalii din viața sa profesională și personală.

În timpul emisiunii, Carmen a abordat diverse subiecte, printre care și motivul pentru care nu are copii și a oferit explicații referitoare la zvonurile conform cărora ar fi mamă a unei fetițe.

Deși Carmen adoră copiii, ea nu a simțit niciodată chemarea de a deveni mamă. „Eu nu am copii, însă dacă i-aș fi avut, cu siguranță m-aș fi mândrit cu ei. Nu am nimic de ascuns în această privință. Viața nu mi-a oferit darul maternității. Sincer, nu mă văd în rolul de mamă, deși ador copiii și aceștia sunt mereu prezenți la spectacolele mele”, a declarat Carmen Șerban în timpul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV, conform relatărilor fanatik.ro.

Recent, au circulat zvonuri conform cărora Carmen ar fi mama unei fetițe. Cu toate acestea, artista a intervenit pentru a clarifica situația și a spulbera misterul, explicând că imaginea în care apare alături de o micuță este, de fapt, cu nepoțica sa, nu cu fiica sa.

„Am aflat din presă că s-ar fi spus că am un copil, însă este vorba despre nepoțica mea, nu despre fiica mea. Au apărut tot felul de speculații în familie, chiar și cumnata mea a crezut că eu am făcut aceste declarații, dar ele erau pur și simplu fabricate de presă. Copiii ei sunt ai ei și ai fratelui meu”, a adăugat Carmen pentru a clarifica situația.

La vârsta de 51 de ani, Carmen Șerban poate să se mândrească cu o carieră impresionantă, având la activ peste 20 de albume de succes. Ea a colaborat cu numeroși artiști celebri din România și a avut proiecte fericite în străinătate, unde a fost întâmpinată cu entuziasm de către fanii săi, conform informațiilor de pe bzi.ro. Talentul și dedicarea ei în muzică au adus-o în atenția unui public larg și au consolidat statutul său ca una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală de petrecere.

Descoperă semnificaţia viselor în care apare o rudă decedată: Explicaţiile detaliate oferite de Părintele Calistrat

Mulți oameni au experimentat vise în care apar rude sau cunoștințe decedate, care transmit mesaje sau avertismente. Aceste vise pot provoca stări de confuzie, neliniște sau agitație. Dar ce semnifică ele cu adevărat? Părintele Calistrat a abordat această temă și a oferit interpretări.

Apariția unei rude moarte în vis poate avea diverse semnificații, potrivit specialiștilor. Uneori, acest lucru poate simboliza auto-frustrarea și dezamăgirile personale. De asemenea, oamenii morți în vise pot semnifica pericole și necazuri care pot fi evitate dacă sunt luate în serios.

În cazul în care visezi o persoană decedată care a fost dragă ție, acest lucru poate indica împlinirea de sine. Este posibil să fii pe cale să ai succes și să îți vezi îndeplinite dorințele profunde ale inimii tale.

Părintele Calistrat adaugă că, în cultura populară, există credința că visul în care îți apare o rudă moartă indică faptul că lucrurile îți merg bine. Chiar dacă uneori acest tip de vis poate părea înspăimântător, el poate fi interpretat ca un semn al armoniei și liniștii sufletești.

Explicația psihologică a visului în care apare o rudă moartă poate fi legată de prezența unor sentimente de durere și pierdere nerezolvate. Aceste vise pot reflecta aspecte ale vieții noastre interioare cu care nu am reușit încă să facem față sau să le acceptăm.

În ceea ce privește rugăciunea pe care trebuie să o spui atunci când visezi pe cineva decedat, aceasta poate fi o modalitate de a căuta liniște și înțelegere în fața acestor vise încărcate de semnificație emoțională. Rugăciunea exprimă dorința de a găsi pace și mântuire în lumina credinței.

În final, este important să abordăm aceste vise cu o atitudine deschisă și să ne îndreptăm către interpretări care să ne aducă liniște și înțelegere în loc să ne provoace neliniște sau teamă.