Doamne, ce bine arată în uniformă. Indiferent ce s-ar spune, asemănarea este uimitoare!

Cântărețul Smiley este o prezență unică și irepetabilă, cu o recunoaștere imediată în mulțime. Cu toate acestea, chiar și el are o sosie. Pe Instagram, artistul a distribuit o fotografie cu un tânăr în uniformă, care, la o privire superficială, pare să fie el însuși, poate cu câțiva ani în urmă.

Însoțind fotografia, Smiley a adăugat un text amuzant și intrigant: “Cine și-a pierdut buletinul? A. Smiley când filma un vlog cu forțele de ordine. B. Smiley facând voluntariat. C. Smiley îmbrăcând uniforma din când în când, pentru a impresiona pe Gina. D. Nu este Smiley, ci un fan care îi seamănă. E. Este Smiley când făcea armata”.

Adevărul, cum era de așteptat, este varianta D, iar fotografia prezintă un fan care are o remarcabilă asemănare cu artistul.

Cu toate acestea, similitudinea este uimitoare, iar chiar și Smiley este conștient de acest lucru. Cei doi, artistul și fanul, se cunosc de ceva timp. Mai mult, cu ceva timp în urmă, Jandarmeria Română, unde lucrează tânărul, a distribuit pe Facebook o fotografie cu cei doi, comentând: “Cine îl cunoaște pe domnul în civil? Nici noi! Cu toate acestea, acesta a insistat să facă o poză cu mult mai celebrul locotenent Florentin Băloi sau Smiley de la Jandarmerie”.

Florentin Băloi este cu nouă ani mai tânăr decât Smiley, având 28 de ani. El provine din Caracal, este absolvent al Academiei “Alexandru Ioan Cuza”, specializarea Jandarmerie, promoția 2016, și de ceva timp conduce plutonul ÎI al Detașamentului 6 Corabia, care se ocupă de menținerea ordinii și liniștii publice în zona scutului antirachetă de la Deveselu.

Se spune că Florentin seamănă cu solistul de la clasa a IX-a. El afirmă că de ceva vreme nu mai este strigat pe numele din buletin, ci după porecla sa, Smiley.

Carmen Șerban se vindecă de cancer – “Medicii m-au sfătuit să merg la biserică” Iubita cântăreață își împărtășește povestea.

Carmen Șerban împărtășește povestea tulburătoare a vindecării sale miraculoase de cancer, dezvăluind că medicii au îndrumat-o spre biserică pentru a-și găsi alinarea și vindecarea. Într-un calvar care a pus la încercare rezistența sa, îndrăgita cântăreață a depășit obstacolele și a găsit lumină în credința sa.

În urmă cu ceva vreme, Carmen Șerban a primit diagnosticul de cancer, o veste devastatoare care i-a întunecat viața. În loc să primească tratament medical imediat, medicii care au descoperit boala au ales o abordare neobișnuită: au îndrumat-o către lăcașul de cult, îndemnând-o să găsească sprijin în credință.

Această direcționare spre credință a fost surprinzătoare pentru Carmen, care a fost inițial nedumerită de decizia medicilor. Cu toate acestea, ea a urmat sfatul lor, deși a avut îndoieli și scepticism. Drumurile ei la biserică au fost monitorizate de către medici, iar progresele sale au fost atent observate. Uimitoarea ei mărturisire este că, în urma acestor rugăciuni și credință neclintită, tumora ei a regresat de la dimensiunea inițială de 12 mm la zero!

“Acum mulți ani am fost diagnosticată cu cancer. Medicii care m-au diagnosticat m-au îndrumat spre biserică. Inițial, am fost confuză și chiar furioasă. M-am întrebat de ce nu mă tratează medical, de ce nu își iau banii și nu mă vindecă.

Dar acum înțeleg că ei știau că tratamentul lor nu era suficient și că miracolul vindecării vine de la Dumnezeu. Ei au avut grijă de mine, m-au îndrumat și m-au monitorizat. Și, în final, credința mea și rugăciunile au dus la regresia completă a tumorii.

Nu au încercat să mă trateze cu medicamente. Erau trei medici implicați, iar medicul care mi-a descoperit tumoarea m-a trimis și la alte centre medicale specializate pentru a confirma diagnosticul. Și rezultatul a fost, în cele din urmă, corect și miraculos.”, a povestit Carmen Șerban pentru Antena Stars.

Această experiență profundă a adus o nouă înțelegere a puterii credinței și a miracolului vindecării pentru Carmen Șerban. În loc să se bazeze exclusiv pe tratamentele medicale, ea a descoperit că credința și rugăciunile au jucat un rol esențial în recuperarea sa. Această poveste impresionantă ne amintește că există adesea căi neașteptate spre vindecare și că credința poate aduce lumină în cele mai întunecate momente ale vieții.