Boala rară de care suferă Jador. A dezvăluit abia acum grozăvia: “Doar 0,01% din oamenii de pe glob suferă de asta”

Jador, cunoscutul artist al cărui nume este asociat cu piese muzicale virale, a surprins recent fanii prin dezvăluirile sale despre o afecțiune rară cu care se confruntă. În cadrul unui podcast sincer, cântărețul a ales să își deschidă sufletul și să vorbească despre modul în care boala sa influențează viața de zi cu zi. Această sinceritate a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare, iar fanii au exprimat uimirea lor în fața mărturisirilor artistului.

Boala rară și impactul său asupra vieții artistului

Jador a dezvăluit că suferă de discromatopsie, o afecțiune rară a vederii care îi afectează capacitatea de a percepe corect culorile. Pentru artist, această boală a adus schimbări semnificative în modul său de a experimenta lumea, deoarece el nu poate vedea culorile așa cum le văd majoritatea oamenilor.

Discromatopsia este o afecțiune oculară care apare atunci când anumite celule din retină sunt afectate sau absente. Pentru Jador, această condiție a devenit o parte integrantă a vieții sale și a avut un impact profund asupra modului său de a percepe mediul înconjurător.

În cadrul podcastului, artistul a împărtășit primele sale experiențe cu ochelari speciali pentru discromati, subliniind dificultățile întâmpinate și adaptările necesare în viața de zi cu zi.

Reacțiile fanilor și suspiciunile de minciună

După ce Jador a făcut publică boala sa rară, mulți fani și utilizatori de pe platformele de socializare au început să își exprime îndoielile cu privire la autenticitatea mărturisirilor sale. Aceștia au ridicat întrebări legate de veridicitatea afecțiunii sale și au exprimat scepticism cu privire la modul în care artistul își desfășoară activitățile zilnice.

Comentariile precum „Cum poate conduce mașina? Cum își dă seama când semaforul este roșu, verde sau portocaliu?” au început să circule pe internet, iar unii au fost chiar sceptici în legătură cu posibilitatea ca Jador să fi obținut permisul de conducere având în vedere condiția sa medicală.

Aceste reacții au generat o dezbatere aprinsă online, iar artistul a fost nevoit să își justifice sinceritatea și să încerce să clarifice neînțelegerile legate de boala sa rară.

În concluzie, dezvăluirile făcute de Jador au provocat o serie de reacții diverse în mediul online, iar controversa legată de autenticitatea mărturisirilor sale continuă să fie discutată intens de către fanii săi și de către cei care urmăresc cu atenție evoluția sa.

Povestirea tristă din spatele acestei fotografii realizată la o căsătorie de Rromi din România

Pe grupul de Facebook “Locuiești în Iași dacă…” a fost publicată o fotografie realizată la o nuntă din România. Mireasa și o prietenă apar în imagine, iar comentariile negative la adresa celor două fete au început să apară rapid.

Indignat, un cetățean a intervenit în apărarea fetelor și a scris un comentariu apreciat de mulți.

În final, bărbatul a ținut să îi ureze miresei “Casa de piatră”, în contradicție cu multe dintre comentariile care o atacau dur pe fata respectivă.

“Observ de câteva zile cum se distribuie masiv această fotografie și toată lumea râde fără oprire. ‘S-a căsătorit o tiganca’, ‘așa se întâmplă, e cu model’, ‘oameni lipsiți de caracter’ sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la această poză.

Stimatele mele, aveți în față sărăcia moștenită. Două tinere sărace, din părinți săraci, din bunici săraci, care vor aduce pe lume copii mereu săraci, așa cum se întâmplă în țara noastră. Români și romi deopotrivă. Așa arată sărăcia… Mulți dintre voi nu aveți cum să o înțelegeți pentru că ați fost crescuți în lumi privilegiate, iar acum, această imagine vă amuză, pentru că nu știți cum e să fii în pielea unui om sărac. Nu vreți nici măcar să vă imaginați cum este să nu ai apă caldă, căldură iarna sau mâncare bună oricând în zi sau noapte. Tot ce este diferit față de viața voastră comodă este luat în batjocură, pentru că este mai ușor decât să oferiți ajutor. Și asta este atât de trist…

Niciun om nu își dorește să mănânce cartofi toată viața sau să fie înfundat până la genunchi în noroi, chiar în ziua nunții sale.

Niciun om nu își dorește să adoarmă flămând sau să își vadă părinții murind pentru că nu au bani pentru medicamente. Dar voi nu aveți cum să înțelegeți sau să simțiți ce se întâmplă în jurul vostru dacă priviți prin ochelarii de cal care vă arată doar cât de bine este viața voastră!

Casa de piatră, Larisa! Să ai noroc și fericire! La fel și tuturor celor care te înțeleg! Iar celor care te batjocoresc, le doresc să nu trăiască nici măcar o zi din viața și suferința ta, și mai ales, le doresc să le fie luminată mintea!”, este mesajul postat pe o rețea de socializare de către un cetățean din Iași.