S-a aflat abia acum! Andra a dezvăluit motivul pentru care a părăsit emisiunea “Vocea României”. “Mi-au promis…”

Andra, la cei 37 de ani ai săi, a fost una dintre prezențele remarcabile în juriul emisiunii „Vocea României”, alături de Smiley, Tudor Chirilă și Irina Rimes, în sezonul 8. Cu toate acestea, artista a luat o decizie surprinzătoare, renunțând la postul de jurat și dezvăluind ulterior motivele care au stat la baza acestei hotărâri.

Într-un interviu recent acordat lui Mihai Morar în cadrul podcastului „Fain și Simplu”, Andra a explicat că a simțit că rolul de antrenor în emisiune a devenit o competiție acerbă între colegi. Pentru ea, acest aspect nu se potrivea cu viziunea sa asupra mentoratului și nu își dorea să se implice în astfel de momente tensionate.

„Percepția mea față de «Vocea României» era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni”, a mărturisit Andra.

Artista a mai explicat că, deși se consideră o persoană competitivă și capabilă să facă față provocărilor, nu dorea să trăiască într-un mediu în care colegii de juriu își aruncă „cuțite” unul altuia. Ea a dezvăluit că producătorii i-au promis că emisiunea nu va fi axată pe certuri și atacuri între antrenori, așa cum se întâmplă în alte ediții. Cu toate acestea, realitatea s-a dovedit a fi diferită.

„M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla”, a adăugat Andra.

Astfel, vedeta a ajuns la concluzia că nu se regăsește în acest tip de competiție și că nu dorește să-și petreacă timpul într-un joc care nu îi face plăcere. După o perioadă de reflecție, Andra a luat decizia de a pleca din emisiune, iar locul ei a fost luat de către Horia Brenciu.

„Vocea României” continuă fără Andra, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cine va fi noul jurat care se va alătura echipei.

De ce etnie se mândrește Cătălin Scărlătescu? El a fost mereu mândru de acest lucru.

Cătălin Scărlătescu a fost mereu cunoscut drept un om sincer, incapabil să ascundă adevărul în fața publicului sau a celor din jurul său. Cu o transparență remarcabilă, el a împărtășit multe detalii din viața sa familială, fără rezerve sau ezitări. Cu toate acestea, un aspect mai puțin cunoscut despre celebrul bucătar este originea sa etnică.

Născut în Constanța, un oraș cunoscut pentru diversitatea sa culturală, unde o parte semnificativă a populației este de origine macedoneană, Cătălin Scărlătescu nu se înscrie în această categorie. Contrar presupunerilor, el nu are rădăcini în comunitatea macedoneană, ci se identifică ca român cu mândrie. De-a lungul timpului, a fost sincer în privința originilor sale și a recunoscut deschis că face parte din etnia română.

Cătălin Scărlătescu s-a născut și a crescut în atmosfera plină de arome și gusturi specifice zonei litorale, influențat în mod decisiv de bunica sa, o gospodină desăvârșită. Încă din copilărie, aceasta i-a împărtășit secretele bucătăriei și i-a insuflat pasiunea pentru gătit.

“Bunica mi-a deschis ochii către bucuria gătitului încă de când eram mic, învățându-mă ce înseamnă adevărata savoare a mâncărurilor. Preparatele ei au fost întotdeauna în sufletul meu. Îmi amintesc că începutul săptămânii era marcat de delicioasele mâncăruri de cartofi și fasole, care se transformau în fasole bătută în zilele de sâmbătă. Iar desertul preferat era faimoasa prăjitură cu bulion. Deși avea la dispoziție puține ingrediente și timp limitat, bunica reușea să ne încânte cu rețetele ei autentice, pe care le port cu mine și astăzi”, mărturisea Cătălin Scărlătescu într-un interviu acordat revistei Viva.

În plus față de dragostea pentru gătit transmisă de bunica sa, Cătălin Scărlătescu a fost influențat și de aspectul financiar al carierei de bucătar. El a recunoscut că observase că șefii de bucătari se bucurau de salarii generoase și un nivel de trai ridicat.

“Am observat că șefii de bucătari erau cei care conduceau cele mai luxoase mașini, aveau cele mai frumoase case și își puteau permite cele mai bune condiții pentru copiii lor. Mi-am dorit și eu această viață. La vârsta de aproape 17 ani, am avut primul contact cu lumea bucătăriei. Primii 2-3 ani nu au fost legați direct de gătit. La acea vreme, eram responsabil de activități precum manipularea mărfii, curățarea și pregătirea legumelor, înainte de a ajunge în bucătărie”, a dezvăluit acesta.

Ulterior, Cătălin Scărlătescu și colegul său, Florin Dumitrescu, au fost implicați într-un conflict cu Antena 1, care a ajuns în instanță. Aceasta a survenit în urma unor declarații critice făcute de cei doi bucătari la adresa Antenei Group. Florin Dumitrescu anticipase deja că ar putea fi dat în judecată din nou de către Antena Group, ca urmare a comentariilor sale publice despre colaborarea cu aceștia.

“Nu sunt sigur cât va costa asta, poate încă un proces, dar cine știe, deoarece se pare că libertatea de exprimare este limitată doar pentru anumite persoane, nu pentru toți. Și, oricum, nu este egal distribuită”, a subliniat Dumitrescu într-o declarație anterioară.