Și-a lăsat soția pentru o amantă mult mai tânără decât ea. Ce se petrece acum între Aurel Tamaș și iubita lui de 28 de ani.

Aurel Tămaș și-a încheiat căsnicia cu fosta sa soție după 20 de ani de relație. Cei doi soți au decis să pună punct relației lor, iar motivul pare să fie noua parteneră a cântărețului de muzică populară.

Aspectul și povestea partenerei de 28 de ani a lui Aurel Tămaș

Aurel Tamaș s-a despărțit de soția sa după două decenii de căsnicie.

Conform unor surse, el și-a găsit o altă parteneră cu 30 de ani mai tânără, care este un model de succes și are o carieră interesantă în domeniul modelingului.

Chiar dacă artistul de muzică populară neagă existența unei relații, apropiații celor doi afirmă contrariul, iar confirmarea vine și din partea fostei sale soții.

Eliza Ancău are 28 de ani și a urmat studii la Facultatea de Științe Politice din Cluj.

Tânăra a câștigat mai multe competiții de frumusețe, inclusiv titlul de Miss România. Cunoscuții cuplului precizează că tânăra se bucură necondiționat de atenția iubitului său, care este cu 30 de ani mai în vârstă decât ea.

„Tămaș o răsfață cu tot ce-i pofteste inima. A dus-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot.

Ei încearcă să fie foarte discreți, să nu iasă împreună în public, însă vestea tot s-a răspândit în anturajul lor. Și soția lui Aurel era conștientă de această relație extraconjugală, însă a preferat să nu provoace scandal.

De ce să creeze probleme, mai ales când au un copil și ar putea deveni subiect de bârfă în oraș?! Aurel și Marieta, fosta sa soție, locuiesc împreună, dar relația lor nu mai are nicio legătură romantică”, a declarat o sursă din anturajul artistului.

Ei sunt părinții care au 18 copii și sunt judecați că au făcut atâția. Iată cât cheltuiesc într-o singură săptămână doar pe alimente

Christopher și Desiree sunt părinții a 18 copii și se confruntă deseori cu judecăți și prejudecăți din partea celor din jur din cauza numărului mare de copii pe care îi au. Cu toate acestea, ei își trăiesc viața cu bucurie și dedicare, oferindu-le tuturor copiilor lor o educație și o familie iubitoare. Viața în casa lor este mereu animată și plină de viață, iar fiecare zi este o aventură minunată.

Atunci când s-au întâlnit, Christopher și Desiree aveau deja un număr considerabil de copii: el opt, iar ea trei. Dar împreună au adăugat înca șapte copii la familia lor în creștere. Fiecare colțișor al casei lor este ocupat de zâmbete și zgomote de copii, iar atmosfera este mereu plină de energie și căldură familială.

„Nu îmi amintesc să fi avut vreodată casa goală pentru noi doi. Dar nu ne-am dori niciun alt fel de viață”, spune Christopher.

Gătitul pentru o asemenea familie numeroasă este o provocare zilnică pentru mama celor 18 copii. Ea petrece de obicei între o oră și trei ore în bucătărie, pregătind mese delicioase și hrănitoare pentru toți membrii familiei.

„Cred că cel mai dificil lucru pentru mine, ca mamă, este să mențin totul curat și bine organizat. Cheltuielile noastre săptămânale pentru alimente se ridică, în medie, între 250 și 500 de dolari”, mărturisește Desiree. „Frigiderul nostru se umple destul de repede.”

Aceasta înseamnă că, în fiecare săptămână, părinții investesc între 2500 și 5000 de dolari doar în alimente. Laptele este un element esențial în dieta copiilor, astfel că, de obicei, cumpără și până la cinci litri de lapte odată.

Pe lângă cheltuielile săptămânale, părinții se ocupă și de organizarea și planificarea evenimentelor speciale, cum ar fi zilele de naștere și Crăciunul. În fiecare an, ei cheltuiesc între 10.000 și 15.000 de dolari pe cadouri și sărbători pentru copii.

„Deși Crăciunul este o perioadă minunată, este și foarte solicitantă!”, adaugă mama celor 18 copii.

Cu toate că își iubesc și își apreciază fiecare copil în parte, părinții trebuie să facă față și comentariilor negative și prejudecăților celor din jur. Mulți oameni îi critică pentru numărul mare de copii, considerând că suprapopulează planeta. Cu toate acestea, Christopher și Desiree cred că le cresc pe viitorii cetățeni ai societății și sunt mândri de copiii lor.

„Da, primim comentarii negative și unii oameni sunt supărați pe noi pentru că avem atât de mulți copii și că, în opinia lor, ar trebui să ne limităm. Dar noi credem că creștem copii care vor aduce contribuții valoroase în societate și vor fi modele de urmat”, declară părinții cu hotărâre.