Ei sunt părinții care au 18 copii și sunt judecați că au făcut atâția. Iată cât cheltuiesc într-o singură săptămână doar pe alimente

Christopher și Desiree sunt părinții a 18 copii și se confruntă deseori cu judecăți și prejudecăți din partea celor din jur din cauza numărului mare de copii pe care îi au. Cu toate acestea, ei își trăiesc viața cu bucurie și dedicare, oferindu-le tuturor copiilor lor o educație și o familie iubitoare. Viața în casa lor este mereu animată și plină de viață, iar fiecare zi este o aventură minunată.

Atunci când s-au întâlnit, Christopher și Desiree aveau deja un număr considerabil de copii: el opt, iar ea trei. Dar împreună au adăugat înca șapte copii la familia lor în creștere. Fiecare colțișor al casei lor este ocupat de zâmbete și zgomote de copii, iar atmosfera este mereu plină de energie și căldură familială.

„Nu îmi amintesc să fi avut vreodată casa goală pentru noi doi. Dar nu ne-am dori niciun alt fel de viață”, spune Christopher.

Gătitul pentru o asemenea familie numeroasă este o provocare zilnică pentru mama celor 18 copii. Ea petrece de obicei între o oră și trei ore în bucătărie, pregătind mese delicioase și hrănitoare pentru toți membrii familiei.

„Cred că cel mai dificil lucru pentru mine, ca mamă, este să mențin totul curat și bine organizat. Cheltuielile noastre săptămânale pentru alimente se ridică, în medie, între 250 și 500 de dolari”, mărturisește Desiree. „Frigiderul nostru se umple destul de repede.”

Aceasta înseamnă că, în fiecare săptămână, părinții investesc între 2500 și 5000 de dolari doar în alimente. Laptele este un element esențial în dieta copiilor, astfel că, de obicei, cumpără și până la cinci litri de lapte odată.

Pe lângă cheltuielile săptămânale, părinții se ocupă și de organizarea și planificarea evenimentelor speciale, cum ar fi zilele de naștere și Crăciunul. În fiecare an, ei cheltuiesc între 10.000 și 15.000 de dolari pe cadouri și sărbători pentru copii.

„Deși Crăciunul este o perioadă minunată, este și foarte solicitantă!”, adaugă mama celor 18 copii.

Cu toate că își iubesc și își apreciază fiecare copil în parte, părinții trebuie să facă față și comentariilor negative și prejudecăților celor din jur. Mulți oameni îi critică pentru numărul mare de copii, considerând că suprapopulează planeta. Cu toate acestea, Christopher și Desiree cred că le cresc pe viitorii cetățeni ai societății și sunt mândri de copiii lor.

„Da, primim comentarii negative și unii oameni sunt supărați pe noi pentru că avem atât de mulți copii și că, în opinia lor, ar trebui să ne limităm. Dar noi credem că creștem copii care vor aduce contribuții valoroase în societate și vor fi modele de urmat”, declară părinții cu hotărâre.

Cu o tristețe profundă în suflet, vă aducem la cunoștință o veste dureroasă. Condoleanțe, Monica Tatoiu

Monica Tatoiu este într-o profundă stare de doliu după trecerea în neființă a mamei sale în dimineața zilei de 10 octombrie. Pierderea cea mai dragă ființă care i-a dat viață a afectat-o adânc pe această remarcabilă femeie de afaceri.

Monica Tatoiu, cunoscută în România atât ca o afaceristă de succes cât și ca doctor în matematică, trece printr-o perioadă extrem de dificilă după plecarea din această lume a celei care i-a fost ghid și susținere.

Monica Tatoiu, supranumită și Doamna de Fier a României, este acum în doliu profund. Mama sa a încetat din viață în dimineața zilei de 10 octombrie. A suferit o intervenție chirurgicală vineri, 7 octombrie, iar consecințele au fost devastatoare, intrând în comă și nu s-a mai trezit.

”Mama se află acum în locul pe care și l-a dorit dintotdeauna, alături de Maica Domnului, și mă bucur pentru ea”, a mărturisit Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri se pregătește pentru a se ocupa în tihnă și cu discreție de toate aspectele legate de înmormântarea mamei sale în Timișoara. De aceea, în acest moment, ea a preferat să nu ofere detalii suplimentare despre ceremonie.

”Nu doresc să discut despre asta acum, poate după ce trecem peste. Plec mâine la Timișoara. Este un moment foarte personal. Voi povesti după ce voi rezolva totul în liniște și cu discreție”, a mai adăugat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a dezvăluit și detalii despre problemele de sănătate care au dus la decesul mamei sale. Aceasta avea 89 de ani și a murit în spitalul din Timișoara, intrând în comă după o intervenție chirurgicală. Problemele de sănătate îi erau cunoscute de cinci ani, suferind de o ocluzie, afecțiuni la picioare și, mai recent, de Covid, diagnosticat în primăvară.

Mama Doamnei de Fier a României a refuzat să meargă la spital, fiind adusă acolo în cele din urmă pentru o intervenție chirurgicală necesară. O piatră la bilă de dimensiuni impresionante, de 8 centimetri, care îi bloca intestinele și îi provoca dureri cumplite, a fost cauza finală a tragediei. Monica Tatoiu și fratele său nu o auzeau niciodată pe mama lor plângând de durere, poate pentru că aceasta credea ferm că spitalul i-a luat soțul. În ultimii 25 de ani, tatăl Monicăi Tatoiu, medic de profesie, își petrecea mai mult timpul dormind la spital decât acasă.

După intervenția medicală care a dus la comă, Monica Tatoiu a petrecut întreaga duminică rugându-se la Dumnezeu să îi ia pe cei dragi la el, pentru ca aceștia să fie mai fericiți în ceruri decât pe pământ. Deși fratele său este devastat, femeia de afaceri nu își varsă lacrimile, fiind convinsă că mama sa avea o legătură specială cu Divinitatea și că faptul că a plecat în Săptămâna Sfintei Parascheva, pe care o iubea atât de mult, este un semn că a plecat către o lume mai bună.

Tragedia care a îndepărtat-o pe mama Monicăi Tatoiu de biserică și care a făcut-o să nu mai pășească înăuntru timp de peste 30 de ani a fost martoră la uciderea unor copii pe treptele catedralei din Timișoara, în timpul Revoluției, când preoții au refuzat să deschidă ușile bisericii.

Ultima dorință lăsată de mama Monicăi Tatoiu, o femeie credincioasă, a fost ca după moarte să-i fie publicat manuscrisul pe care l-a scris în ultimii cinci ani de viață, o reinterpretare a Bibliei. Aceste scrieri nu au fost niciodată citite de femeia de afaceri, fiindu-i interzis accesul la ele.

Monica Tatoiu, care nu crede în obiceiurile tradiționale de priveghi și pomenire, va onora memoria mamei sale printr-un gest simbolic, plătind pentru trei coroane funerare, în culorile roșu, galben și albastru, ca un omagiu adus României pe care mama sa o iubea atât de mult. Banii destinați pentru pomenire vor fi donați unui azil de bătrâni, conform dorinței mamei sale.